ظاهرا این جا همه آقایون از مخالفان و دشمنان سرسخت amd هستند.
ظاهرا این جا همه آقایون از مخالفان و دشمنان سرسخت amd هستند.
فعلا بله ولی بعدا نه! با اومدن AM3 phenomeII فکر کنم پیشنهاد ای ام دی بیشتر بشه!
مخالفت و دشمنی در کار نیست . بحث فقط p/p است.
نه منم با اقای siavashjal موافقم! انگار همه با AMD مشکل دارن!
منکه جز یکبار که هیچی سرم نمیشد و گولم زدن هیچوقت اینتل نگرفتم! 9 سالم بود!
ازون موقع تاحالا همیشه AMD گرفتم و بس!
وقتی فعلا intel از amd بهتره ما بگیم برید amd بخرید.
در کل نظر من اینکه همیشه intel از amd بهتر بوده.حالا شما رو گول زدن نمیدونم ولی شما یکبار دیگه intel رو امتحان کن شاید نظرت برگرده!!!!
فکر نکنم phenom II به core i7 برسه .شما هم زیاد خوشحال نباش.phenom II بین سری q و core i7 قرار میگیره
درسته ولی از لحاظ قیمت؟؟؟ ؟ فقط قدرت نیست قیمت هم هستش!
Q6600 مسلما از 9750 بهتره. شما بهتر بود میگفتید 9950، اونموقع میشد گفت یه چیزی (البته بازم من می گفتم Q6600 به خاطر مالتی تسکنیگ و اورکلاکینگ عالی!)
حتی با اومدن فنوم 2 بازم نمی تونه. چون فنوم 2 940 طبق بنچمارک ها در حد Q9550 هست که افتضاحه! از فونم 2 انتظار خیلی بیشتری میرفت. در مورد قیمت: Core i7 920 قیمتش 290 تومانه و Phenom 2 940 حدود 275. یعنی به خاطر 15 تومان تفاوت کارایی فوق العاده ی Core i7 رو زیر پا بزاریم.فعلا بله ولی بعدا نه! با اومدن AM3 phenomeII فکر کنم پیشنهاد ای ام دی بیشتر بشه!
اینطوری هم نیست، Phenom II 940 قیمت 229 دلار داره و دقیقا هم قیمت Q9400 هست. Core i7 920 هم قیمتش 289 دلاره با این تفاوت که برای به ارتقا به Core i7 باید مادربرد و رم هم تعویض بشند و قیمت مادربرد و رم هم به مراتب بالاتر از مادربرد و رم برای Phenom II یا Core 2 هست. همه اینها رو در نظر بگیریم Phenom II 940 و Phenom II 920 در رده قیمت خودشون نسبت به محصولات رقیب فعلا Price/Performance بهتری دارند ولی هنوز هم بالاترین کارایی رو همون Core i7 داره.![]()
با سلام
دوستان من کلا از خرید این amd گذشتم
حالا که گفتین 9950 اینتل ارزون شده کلا بیخیال این 6600 شدم
حالا می خوام تا بعد عید صبر کنم
ایا تا اون موقع بازهم قیمتش پایینتر میاد
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)