اتفاقا خیلی هم مناسبه. برای دهمین باره که فکر کنم دارم میگم.
البته یه شرط داره اونم داشتن کارت گرافیک های قوی مثل 295gtx و 4870x2 و.. هست تا بتونن تو رزولوشن بالای این کارت جواب بدن.
من سر این موضوع بحث نمی کنم .قبلا سرش زیاد بحث شد.
اتفاقا خیلی هم مناسبه. برای دهمین باره که فکر کنم دارم میگم.
البته یه شرط داره اونم داشتن کارت گرافیک های قوی مثل 295gtx و 4870x2 و.. هست تا بتونن تو رزولوشن بالای این کارت جواب بدن.
من سر این موضوع بحث نمی کنم .قبلا سرش زیاد بحث شد.
سلام. برای بازی با رزولوشن 1980*1200 ، یک کارت مثل 4870 و یا gtx260 کاملأ کافیه و حتمأ نباید سراغ غول هایی مثل gtx295 رفت !!
کیفیت و رنگ این مانیتور هم بسیار مناسبه!
سلام. برای بازی با رزولوشن 1980*1200 ، یک کارت مثل 4870 و یا gtx260 کاملأ کافیه و حتمأ نباید سراغ غول هایی مثل gtx295 رفت !!
کیفیت و رنگ این مانیتور هم بسیار مناسبه!
با درود.
امروز رفتم به تها نمايندگي مانيتورهاي سامسونگ در رشت.
خلاصه با اينكه كلي از قبل رو t220p برنامه ريزي كرده بودم و ديگه هيچ شكي تو انتخابش نداشتن اينطور شد:
اولا كه گفتن نداريم و از تهران هم معلوم نيست كي بياد.پس راهش اينه كه از بيرون بگيرم و از خير نمايندگي بگذرم
بعدش گفتن كه مانيتورهاي 19 اينچ به بالاي سامسونگ چون وارداتي هستن فقط 6 ماه يا 1 سال گرانتي تعمير دارن.
ولي زير 20 اينچ ها 6 ماه تعويض و 2 سال گارانتي تعمير دارن.خلاصه اينكه يه جوري منو ترسوند با اينكه به شدت به اين مانيتور علاقه دارم ولي فعلا نميدونم چيكار كنم و t1900 رو پيشنهاد دادن با كنتراست 1:20000
به نظرتون حالا چيكار كنم؟
از طرفي اصلا علاقه اي به داشتن جنس بي گارانتي يا كم گارانتي ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)