اگه مخاطبت منه، من vb6 فارسي e-book ندارم من تنها كتابي كه از vb مي شناسم براي جعفرنژاده كه واسه مراحله مقدماتي فقط خوبه. خودت هم گفتي كه داريش
اگه مخاطبت منه، من vb6 فارسي e-book ندارم من تنها كتابي كه از vb مي شناسم براي جعفرنژاده كه واسه مراحله مقدماتي فقط خوبه. خودت هم گفتي كه داريش
شما اگه میخوای یه زبون برنامه نویسی که الان هم واست کاربرد داشته باشه بخونی، باید بری سراغ زبونای دات نت. VB6 زبون خیلی خوبیه مخصوصاً واسه شروع، ولی دیگه خیلی قدیمی شده و الان تقریباً ازش استفاده نمیشه. الان زبانایی که روی دور هستن دات نت و جاوا هستن. توی دات نت هم میتونی از VB.Net شروع کنی و خصوصیتی که زبونای دات نت دارن اینه که اگه یکیشون رو یاد بگیری بقیه رو هم میتونی یاد بگیری چون فقط گرامرشون فرق داره. ولی اگه میخوای وب هم یاد بگیری من پیشنهاد میکنم از C#.Net شروع کن، و بعد از اون هم ASP.Net رو یاد بگیر که مخصوص وب هست و تقریباً یکی از قویترین زبونای برنامه نویسی وبه. واسه برنامه نویسی وب PHP هم هست که یکم سخت تره ولی اونم خیلی قویه (و اینکه اصلاً به دات نت ربطی نداره)سلام
من خیلی دوستدامر برنامه نویسی رو یاد بگیرم و معتقدم برنامه نویسی کسی بلد نباشه یعنی تو زمینه کامپیوتر هیچی نیست
ار کجا شروع کنم ؟ ... خیلی دوست دارم قالب سایت بنویسم و طراحی کنم
دوست من از نظر شخص من اینو یاد بگیر: Php
الان دیگه وبسایت و پرتال داره تو دنیا و بخصوص کشور ما جا میفته!
بهرحال این نظر من بود
تمام نظرات اين دوستان درسته، ولي اين رو در نظر بگير كه براي رسيدن به بالاي پله بايد پله ها رو يكي يكي بالا بري. php عاليه ولي نه براي تازه كارها.
در مورد e-book هم بايد بگم كه من فقط يه e-book فارسي خوب ديدم و بقيه شون اصلا خوب نبودن. به نظر من اگه مي خواي پيشرفت كني بايد خرج كني
نويسنده هايي كه من قبولشون دارم توي خانواده C دايتل و مهرداد تواناست. اگه مي خواي vb بخوني بهتر از دوستان بپرسي كدوم نويسنده خوبه و كتابش رو بخري.
به نظر من e-book خوبه فارسي پيدا نمي كني.
اگه میخوای بزنی تو خط طراحی وب برو دانبال html بعد جاوا اینا مبانی برنامه نویسی تحت وب هست وقتی تو این دوتا راه افتادی باید بری سراغ asp و php ( البته اگه قبلا با vb کارکرده باشی راحت تری )
موفق باشی
یاعلی
البته طراحی وب با برنامه نویسی تحت وب دوتا بحث جدا از هم هستن!
اره همین ... میخوام بیشتری برنامه نویسی رو برای وب و طراحی قالب وبلاگ یاد بگیرم ... چه کتابی رو پیشنهاد می کنی ؟![]()
اره همین ... میخوام بیشتری برنامه نویسی رو برای وب و طراحی قالب وبلاگ یاد بگیرم ... چه کتابی رو پیشنهاد می کنی ؟![]()
اگه e-book بخوای هست ولی مختصره و فایده ای نداره به نظر من برو این کتاب ها رو بخر
کتاب های Deitel خیلی خوبه و شهرت جهانی داره من سی شارپ را از روی همین کتاب های دیتل یاد گرفتم دیتل برای بیشتر زبان های برنامه نویسی کتاب داره .
اینم آدرس سایت دیتل :
بهت پیشنهاد می کنم از کتاب های دیتل استفاده کنی . ترجمه ی این کتاب ها هم وجود داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by m30h; 13-02-2009 at 12:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)