تعرفه هنوز تصویب نشده از طرف دولت.تازه بعدشم باید ابلاغ بشه.تازه بعدشم باید صبر کنید این گوشی هایی که با تعرفه 25% وارد شدن به فروش برسن.تازشم جلوی قاچاق گرفته نمیشه و بازم زیاد تاثیر نداره
تعرفه هنوز تصویب نشده از طرف دولت.تازه بعدشم باید ابلاغ بشه.تازه بعدشم باید صبر کنید این گوشی هایی که با تعرفه 25% وارد شدن به فروش برسن.تازشم جلوی قاچاق گرفته نمیشه و بازم زیاد تاثیر نداره
سلام.............
اگر قیمتها مثه هرسال بره بالا تا اولای اردیبهشت مثه اولش میشه و بعد از اون تا آخرای اردیبهشت با توجه به تعرفه تلفن همراه و گذشت زمان و با اومدن گوشی های جدیدتر قیمتها میاد پایین (البته قیمتها از پارسال زودتر کاهش پیدا میکنه)
اگر هم که واسه عید قیمتا نره بالا که دیگه...........
تا اوایل اردیبهشت قیمتها بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی میاد پایین
پس بهتره بعد از عید اقدام به خرید کنید که به صبر کردنش میارزه
ازهمه دوستان برای کمک و توجهشون صمیمانه تشکرمیکنم
من فکر میکنم اون ور عید قیمت ها افت میکنه الیته خیلی هم نمی مونه نهایتا" تا اواخر خردادماه باید ارزونی باشه!
تابستون سال آینده که میخوره به ماه رمضان اوج افت قیمت گوشی هست.البته اگه طرح تحول اقتصادی تا اون موقع تورم 50% بوجود نیاره
خیلی جالبه یکی میگه تا اردیبهشت صبر کن یکی مگه خرداد و یکی دیگه میگه تا رمضان سال آینده صبر کن گوشی ارزونترمیشه
نظر من می دونی چیه این که چیزی نیست تا سال دیگه همین موقع اگه صبر کنی می بینی قیمت ها چقدر خوب شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما یک گوشی 600 تومانی تا اردیبهشت چه قدر میشه؟
عزیزم سوالت مشکل داره به صرف این که یه گوشی 600 تومان باشه نمیشه افتش رو حساب کرد نگاه کن بستگی به خیلی چیزها داره یک تاریخ امدن گوشی یعنی این که گوشی قیمت واقعیش 600 تومان هست یا قیمت کاذب هست بعد استقبال خریداران از گوشی و سیاست شرکت تولید کننده حالا اگه شما اسم گوشی رو بگی میشه تخمین زد تا چه حد ممکنه افت قیمت داشته باشه ولی با قیمت نمیشه تخمین زد افت قیمت رو
میگن می خواد گوشی 30 درصد ارزون بشه.
کی میشه؟
Last edited by armin_software; 16-02-2009 at 13:08.
اون مال گوشی هایی هست که قاچاق وارد نمیشه بعدشم تازه مجلس تصویب کرده تا بخواد تو بازار عملی شه فکر کنم یه دو سه ماه طول بکشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)