405 يكم قديمي شده چهرش البته هر چند كه مدل elx رو هم روانه بازار كرده تا يكم از يكنواختي در بياد ولي فعلآ ايرانخودرو به سمند بيشتر اهميت ميده و كيفيتش بگي نگي بهتره............
405 يكم قديمي شده چهرش البته هر چند كه مدل elx رو هم روانه بازار كرده تا يكم از يكنواختي در بياد ولي فعلآ ايرانخودرو به سمند بيشتر اهميت ميده و كيفيتش بگي نگي بهتره............
شرمنده که میگ ولی فکر کنم منظورتون slx بود دیگه!
ن؟
خواهشن واقعگرا باشین دوستان
سمند در تمام مدلها بسیار سنگینتر از 405 هستش پس نسبت وزن به اسب بخار این ماشین خیلی کمتر از 405 هستش برای همین هستش که بهد چنذ سال از تاریخ خرید این ماشین میبینید که ماشین خودشو انداخته(به قول ما مشهدی ها لش شده) این شتابشو نسبت 405 کم میکنه اما تو جاده بخاطر وزن بیشترش رانندگی لذت بخشتری داره و بخاطره داشتن فنر لول در عقب نسبت به 405 خیلی confort تر هستش
کیفیت ساختش رو از رگلاژ نبودن درهاش در 95% محصولات سمند باید متوجه بشین .
تکته جالبی که کمتر کسی ازش خبر داره اینه که آیا میدونید پلتفرم سمند تولید دهه 1970 هستش اما پلتفرم 405 تولید دهه 1980 هستش
البته soren elx به خاطر نسب توربو شارژر روش بحثش جداس
LX هم بخاطر کوتاه شدن طول شاتونهاش(اگه راست بگن) شتابش عملا باید بهتر از مدل معمولیش باشه
ولی بازم 405 چیز دیگش مخصوصا اینکه پتانسیل بیشتری واسه تیونیتگ داره
نکته اخر اینکه اگه مثل پیرمردها میخواین تو یک لاین با سرعت 50-60تا برین و قابلیتهای حرکتی ماشین براتون مهم نیست و به امکانات و راحتی اهمیت میدین سمند بخرین
Last edited by tatu_lover1366; 30-03-2009 at 00:06.
در مورد پژو اینو بگم که من یک دفعه با سرعت 170 کیلومتر درساعت توی سبقت بودم ( توی یکی از جادهدهای بیرون شهر ) که با یه پیکان وانت شاخ به شاخ شدم ، کمربند بسته بودم و موردی که برام پیش اومد اینکه فقط قوزک پام شکست ، اونم بخاطر این بود که پام با ضربه محکم خورد زیر جعبه فرمون و پیچ و پلاتین و ... شد و در آخر مجبور شدم ماشین رو که 9 میلیون می ارزید 3.5 میلیون بفروشم. اما یه نکته جالب که توی این ماجرا دیدم ماشین در قسمت موتور تقریبا کاملا پکیده بود و از بین رفته بود اما توی اتاق کوچکترین اثری از تصادف و لهیدگی نبود.فقط خیلی کم بالای سر شاگرد جمع شده بود . واقعا تعجب کردم.بعدها از چند نفر پرسیدم و اونا گفتن که بخاط آیرودینامیک بودنشه که اینطور شده. هرچند دیگه از پژو زده شدم اما واقعا بدنش و طراحیش عالیه
سورن در حال حاظر فقط 8 سوپاپ تولید میشه و هم جدیدتره و سیستم صوتی بهتری نسبت به سمند گذاشتن و قیمتش هم افت کرده و برای خرید مناسبه الان صفرش حدود 16.5 هفته پیش قیمت کردم. صدای موتور هم کمتر داخل ماشی میشه.
405 بهتر هست.![]()
فکر کنم سورن با موترو ef7 امسال بیاد اگه اون هم بیاد قیمت نمونه های معمولی میاد پایین (همونسورن elx )
به نظر من با وجود ظاهر کمی نا متناسب ماشین بهتری از نظر کیفت هستش .و چهره جدیدتری داره.
سورن سر تر از 405
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)