منم پايه ام...
فقط در مورد چيزي بحث کنيم که ارزش داشته باشه...
منم پايه ام...
سلاملکم ... می دونی کیم ؟ من Answer-3 هستم ... چکار می کنی تو ؟ خوبی ... من که اعصابم خورد شده ... انگار دعواشون خیلی جدی بوده ... من عکس های ریحانا رو که دیدم وحشت کردم ... خیلی بد زدتش ... الانم که معلوم نیست چی شده ... موندم از کریس برون خوشم بیاد یا بدم بیاد ؟!اقا اين قضيه كريس براون و ريانا چيه كه همه جا در موردش صحبت ميشه؟!
خوب در مورد چی بحث کنیم ارزش داره ؟ یه بحثی نباشه که بعد از دو روز تموم بشه و همه برن پی کارشونمنم پايه ام...
من شنيده بودم امينم قراره البومشو ژانويه 2009 بده برون.
انگار واسه اين البومش چيزی حدود 100 تا اهنگ خونده
البته نه كه همشو بزاره تو البوم... طبيعتا يه سرياشو گچين ميكنه و ميزاره
البومش اومد بيرون؟!
راستی جديدا يه سری عكسای چاق و چله از اين جسيكا سيمپسون هر روز تو تلويزيون نشون ميدن... كسی اين عكسارو نداره بزاره اينجا؟
آمریکن رپ فقط eminem و 50cent
کاراشون عالی و گیرا هستش ...
منظور از گیرا چیه ؟ منم خیلی ازشون خوشم میاد ... ولی متاسفانه خیلی نمیشه فهمید چی میگن
اگر متن آهنگ رو نداشته باشی خیلی سخته ، البته من یه دوران که خیلی می گوشیدم با اصطلاحاتشون آشنا شده بودم یه ذره می فهمیدم .
فقط 2pac , eminem...
در مورد این دوتا هر سوالی هست در خدمتم
علاوه بر بالایی ها من با اینا هم حال میکنم
DMX-Snoop dogg-G unit که امریکایین
G-unit و Snoop dogg کارشون خوبه اینم یه عکس که توش Snoop dogg وtupac هم هستن....
![]()
Dr Dre رو یادتون رفت ! سلطان تنظیم موسیقی هیپ هاپ آمریکا! و دارای بزرگترین و معروف ترین استودیوی ضبط که بزرگترین رپرا و RnB خونا توش میضبطن! Studio Aftermath. به علاوه صدای توپی هم داره که فقط به درد همین رپ میخوره و شاخ ترین آهنگاشم با رفیق قدیمیش Snoop Dogg خونده. مثل Nothin' but A G thang و Still D.R.E و Fu** with Dre Day
عکسشم پست بالا هست نفر وسطی بالایی!
Last edited by sina1100; 26-02-2009 at 20:18.
سلام این عکسیه که از rihanna پخش شده. یعنی واقعا خودشه؟؟؟
به استیل کریس نمیخورد اینجوری باشه مگه چی شده که اینجوری لهش کرده ؟؟؟
عکسای شب همون مراسم هم دارم معلومه حسابی میونشون با هم به هم ریخته
اینم لینک عکس برای اونایی که نتونستن ببینن(آدرس عکس اصلی هم عوض شد):
راستی موضوعی که قرار بود دربارش بحث بشه چی شد؟؟؟ پیدا نکردین؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by darklord_8; 28-02-2009 at 18:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)