p4 3.0 GHZ هم اندازه ی پشه هم قدرت نداره.... بیخیالش شدم
p4 3.0 GHZ هم اندازه ی پشه هم قدرت نداره.... بیخیالش شدم
سلام
online میخرم+ 4000 تومن پول پست!![]()
مسئله اینه که مثلاتو مغازه میتونی e5200 رو 68 گیر بیاری تازه با چک و چونه 66.5 هم میده ولی آنلاین عمرا.
من جای تو بودم می رفتم 3500 تومن بلیط اتوبوس میگرفتم میامدم تهران چهارراه تهرانپارس بعد 20 تومن میدادم اتوبوس brt سوار میشدم میامدم چهارراه ولیعصر خریدمو می کردم بعد همین روال رو برای برگشت طی میکردم و با خیال راحت میدون هزارسنگر پیاده میشدم می رفتم خونه!!؟؟
مشکل اینجاست که من از بابل(دانشگاهمون) تنهایی اون ور تر نرفتم!![]()
اوضات خیلی خرابه!! ما سن تو بودیم دور ایران رو می گشتیم! پس راه دیگه ای نداری .امیدوارم همه رو تو سایت ها ی فروش ایرانی باقیمت مناسب پیدا کنی!
آقا چند تا سوال دیگه :
1-برای اورکلاک biostar P31-A7 بهتره یا P5KPL-AM ؟ نظر خودم رو بایوستاره ولی قیافش یکم غلط اندازه!
2- با یه فن او سی زد 20 تومنی با یکی از دو مادربورد بالا چقدر میشه e5200 رو اور کرد؟(یعنی میشه از مقداری که با فن خودش اور میشه بیشتر اور کرد یا نه ؟ و آیا پایدار میمونه؟)
3-اور کلاک e5200 چه مقدار رو پرفرمنس تاثیر میزاره؟
4- آیا onboard بودن گرافیک تو اورکلاک با اون مادربورد تاثیر منفی میزاره؟
1-به نظر من بایواستار
2-در این مورد با مهدی (king of oc!) مشورت کنی خیلی بهتره چون هر بلایی بخوای سر 5200 اورده!بیشتر که میشه ولی پایداری و ولتاژی که میدی بسته به مادربرد هست و استفاده ازش !؟تو که 20 تومن پول خنک کننده میدی یکی دیگه بزار روش 7200-7300-7400 انتخابهای بدی نیستند!
(البته انگار بودجه مقطوع و محدوده؟)
3-تو برخی دستور ها خیلی زیاد!و تو اکثر بازی ها هم تاثیر چشمگیره!چقدر اور کنی و سایر قطعات چی باشه
4- فکر نمی کنم!
Last edited by Kianoosh; 09-02-2009 at 03:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)