آره والا واسه يه بار هم شده لينوكس رو تجربه كنيد
آره والا واسه يه بار هم شده لينوكس رو تجربه كنيد
ببینید دوست عزیز شما دارید قضیه رو یک طرفه نگاه می کنید (اونم از طرف ویندوز)ونوشته شده توسط WaTeRsTyLeR
شما می خواهید شبیه همون برنامه هایی که در ویندوز هست و دارید ازش استفاده می کنید در لینوکس هم وجود داشته باشه
در صورتی که اگر بخواهیم از جنبه دیگر به مسئله نگاه کنیم خوب در لینوکس هم کلی برنامه وجود داره که در ویندوز وجود نداره
تازه لینوکس در امر پشتیبانی از فایلها و فایل سیستمها و غیره ویندوزی نسبت به سیستم عامل ویندوز برای لینوکس/ پیشقدم بوده و خیلی جلوتره
که مایکروسافت به دلیل انحصار خواهی اش کمتر از این کارها می کنه
البته این رو هم اضافه کنم من خودم اصلا آدمی نیستم که از روی تعصب تصمیم بگیرم و از این کار هم اصلا خوشم نمیاد
به همین دلیل در مورد ویندوز هم نظر بدی ندارم
خوب یک سری متخصص سالها روی این سیستم عامل کار کرده اند و زحمت کشیده اند / به همین دلیل نمی شه نادیده گرفته بشه
ولی حرف من اینه که با این همه هیچ موقع به لینوکس نمی رسه
والسلام
برای همه شما دوستان آرزوی موفقیت دارم
محيط ويندوز بسيار ساده تر و كاربر پسند تره نسبت به لينوكس.
براي يك اتصال ساده به اينترنت در لينوكس بايد از هفت خان رستم عبور كرد.بي خود نيست كه اين همه به مايكروسافت گير ميدن كه كدها رو منتشر كنه.(همه دنيا روي لينوكس كار ميكنن و هر كسي ايده خودشو تحميل ميكنه.به همين دليل لينوكس هرگز به ويندوز نميرسه.)مثل اين ميمونه كه 20 تا مهندس و 10 تا معمار بيان و طرح هاي خودشونو روي يك ساختمون پياده كنن.(خدا به داد ساختمون برسه)
لينوكس فقط به درد برنامه نويسي ميخوره.شايد يك زماني اونقدر پيشرفت كنه كه مثل ويندوز بشه.ولي فعلا به شرايط ايده ال نرسيده.
کاملا تایید میشهنوشته شده توسط Batman1
یه جوریه این لینوکس .نمی دونم چرا ازش خوشم نمیاد
بسیار بسیار موافقم. من چهارتا لینوکس اینستال کردم ولی با وجود فایلهای مودمم و دهها توضیح در مورد چگونگی نصبش, آخر نه مودم کار کرد و نه اینترنت! بعد هم پاکش کردم خیال خودمو راحت کردم.نوشته شده توسط Batman1
مشکل اینجاست که همه کاری نمیشه باهاش کرد و تو اینترنت هم نصف مطالب ویندوز مطلب براش نیست که بشه راه حلشو پیدا کرد. از اون طرف اینقدر پیچیدست که یوهو تو فلدراش گم میشه آدم!![]()
دوست عزیز اینهایی که می گی مشکل خود ماست نه مشکل لینوکسنوشته شده توسط Masy
مشکل ماست که به جای یه مودم درست و حسابی میریم یه مودم مخصوص ویندوز می خریم و بعد انتظار داریم لینوکس هم به خوبی باهاش کار کنه
البته هیچ موقع کم نیاورده و درایور خیلیهاش وجود داره
در مورد مستندات هم باز مشکل ماست
مطالب به زبان انگلیسی در اینترنت خیلی زیاده ولی فارسی خیلی کم
چرا؟
چون ایرانی ها همه چسبیده اند به ویندوز و نمی خوان کمی به خودشون سختی بدن و حتی لینوکس رو امتحان کنند و براش مطلب بنویسند
در مورد جمله آخرتون هم چیزی نگم بهتره که شاید ناراحت بشید
جمله ای از کتاب مهندس ملکیان:(چاپ تابستان 83)و
لینوکس دوست حرفه ای ها و برای آماتور ها و کاربران عادی بسیار سختگیر
چرا شما نمی خواهید حرفه ای تر باشید
البته این جمله مال همون تابستان 83 خوبه و الان دیگه اینطور نیست
منم دقیقا موافقم دقیقا کامل توضیح دادن و اینم واقعا خنده داره که میگین در موردش مطلب تو ابنترنت پیدا نیمشه اینجا همه خودمونی هستن اشکالی نداره ولی این حرفو جایه دیگه نزن که بهت میخندننوشته شده توسط rootnt
گول ويندوز را نخوريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه دنیا یهp30world یه دونه سستم عامل اونم فقط Xp
XP و بطور کلی تمام نسخه های ویندوز یک الگوی کاربری و واحد دارند ( مثلا دکمه شروع , یا My Computer , ... )
و این باعث میشه همه بیشتر باهاش احساس راحتی بکنند .
ولی چون در لینوکس الگوی کاربری واحد نیست ( red hat, mandrake , ... ) باید کاربران کمی حوصله بخرج بدهند
مطمئنم که بعداً و کم کم باهاش احساس راحتی می کنند .
ولی به هر حال هر دوتاش هم خوبه![]()
Last edited by DVDUFO; 18-07-2006 at 02:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)