اگه بخوام 256 بگیرم هزینش چقدره؟؟؟
اگه بخوام 256 بگیرم هزینش چقدره؟؟؟
با سلام
عرض به خدمت شما كه ما اينجا و بقيه هم همه جانوشته شده توسط justmp3
سرعت اتصالات شبكه ها رو با واحد استاندارد كيلو بيت يا kbps مشخص مي كنن. و اون سوال دوستمون william كه شما هم تكرار كردين : قضیه Static و Dynamic چیه؟! مربوط به IP سرويس شماست كه Static يا ثابت و Dynamic پويا (متغير) هست و پيشنهاد من Dynamic (متغيره) پوياست چون امنيت بيشتري داره.
موفق باشيد.
Last edited by FX64 Dual Core; 27-01-2006 at 23:12.
سلام مجدد والا اونجوری که دوستمون Saeed اقا گقتن KB کیلوبایت خوانده میشه .... حالا به این عکس توجه کنید:نوشته شده توسط FX64 Dual Core
منم تا الان با هرکی صحبت شده شنیدم کیلوبایت!!!
در ضمن اینجوری که اطلاعات من میگه هر یک بایت 8 بیته !!!
اونوقت اگر به قوله شما این اعداد بیت باشه که دیگه به اینترنت نمیگن DSL !!!
همون Dialup بگیم سنگینتره که!!!
در مورد توضیحات راجبه IP ممنون...ولی چطور میتونم بفهمم ماله من Dynamic یا Statice ?!?!?
فكر كنم يه اشتباه محاسباتي داشتينوشته شده توسط justmp3
256 رو تقسيم بر 8 كنيد !!! سرعت دانلود بدست مياد
اي بابا .سرعت شما كه سوسكه.ما با كلي خفنيم.هه هه .اين فايلي كه الان شما در عرض 6 دقيقه ميگيري ما 2-3 ساعته ميگيريم.
الهي باعث و بانيش بره زيره تريلي!!
با سلام
برای اون تصویر این توضیح رو می دم که :
كه نشون ميده شما با پهناي باند 1M به شبكه وصل هستينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!! اما به گفته خودتون اين سرويس شما Resive 512 kbps هست درسته؟ خوب اين هم به دليل Share (مشترك) بودن سرويس شماست كه با چند سرويس در يك شبكه ادغام شده و وقتي كه شما فايلي رو دانلود كنيد از پهناي باند بقيه كم ميشه و براي شما با سرعت بيشتري دانلود ميشه
![]()
سرعت سرويس اختصاصي 256 هم براي دانلود دقيقا 32 هست ( 32 = 8 / 256 )
موفق باشيد.
ببخشید من اصلآ نمیدونم تو کدوم دنیا سیر میکنم...
شما درست میگید اینترنت من 1 مگابایته ... منم به این دلیل اشتباه کردم که Isp ما با یک حرکت قشنگ سرعت اینترنت ها را با همون هزینه 2 برابر کرد.. به طوری که من قبلآ 512 داشتم و الان با همون هزینه 1m دارم...به همین دلیل بود که من یکم گیج زدم
ممنون...
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)