تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: دوستاران کا با illustartor بیان تو...!!!

پروفشنال hamed9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    توی قلب دوستان...

پيش فرض

برای راحت تر شدن کار روی صفحه خود کلیک راست کرده و گزینه های show rulers و show artboard rulersرا انتخاب کنید در این حالت تسلط بیشتری در صفحه دارید.
    می رسیم به یکی از معروف ترین ابزار های شرکت adobeکه اون ابزار pen هست که به نظر من یه ابزاره همه کاره هستش که هیچ اموزشی بهتر از کار کردن و تمرین برای این ابزار وجود نداره توسط زیر مجموعه های این ابزار شما می توانید نقاط حرکتی را به شکل وصل و یا از شکل حذف کنید نکته ای که باید توجه بشه و در بعضی جاها کمک می کنه در مورد convert anchor pointهستش که برای استفاده از این ابزار شما حتما باید روی نقاط کار کنید نه روی خطوط صاف.
    ابزار بعدی که شما همه باهاش اشنا هستید typeهستش که شما رو در کارها بسیار کمک میکنه خیلی خوب میشه ازش استفاده کرد یه گرافیست خوب همیشه زیباترین نوشته هارو داره اما باید یادش باشه که نباید شکل رو زیر متن له کنه باید جوری از فونت استفاده بهشه که بیننده اول محو طرح بشه بعد زیبای متن چشاش رو بگیره...
    Area type toolنوعی از نوشته است که در روی شکل به کار میره به گونه ای که شما نمی تونید از این ابزار به تنهایی استفاده کنید و باید یک مسیر و یا طرح اصلی داشته باشید که بسته باشه و اون ابزار رو روی لبه کار قرار بدید تا بتونید ازش استفاده کنید در داخل کار..
    type on path toolیکی از پرترفدار ترین ابزار های typeهستش که شما می تونید نوشته خود رو روی مسیری که خودتون انتخاب می کنید قرار بدید.
    Last edited by hamed9; 01-07-2009 at 16:10.

پروفشنال hamed9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    توی قلب دوستان...

پيش فرض

در ادامه ابزارهای verticalرو پیش روی داریم کار نوشتن متن را به صورت عمودی انجام میدهند...

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این bleed رو اکثر نر افزارها دارن و من هم هیچ وقت ضرورت بودنش رو نفهمیدم !!!
    بیشتر توی طراحی برای کار چاپی کاربرد داره. مخصوصا جایی که شما قصد میکنید علائم و نشانه هایی رو روی فیلم یا زینک خروجی داشته باشید، طوری که بیرون از "لب کار" قرار بگیره.

4. 2 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamed9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    توی قلب دوستان...

پيش فرض ادامه کار ما....

سلام به دوستان و عرض خسته نباشید به همه و به خصوص مدیران که کارشون از همه بیشتره توکل به خدا کار رو مثل همیشه با ادامه ابزار ها جلو می بریم....
    فکر نمی کنم ابزارهای خط و اشکال نیاز به توضیحات خواصی داشته باشه چون کارشون کاملا مشخص هستش...
    یکی از بهترین و زیباترین ابزارها برای کار های وکتور که من خیلی دوستش دارم ابزار براش هستش کخ توی کارها معجزه میکنه شما با این ابزار میتونید هر شکلی رو که دوست دارید با هر حالتی در بیارید طرح و شکل این ابزار به چیزی که شما انتخاب می کنید بستگی داره شما می توانید از پالت براش که باید اون رو از منوی ویندوز فعالش کنید
    به داخل صفحه بیارید
    در زیر این پالت شما می توانید با استفاده از گزینه ی new brushبرای خود و به سلیقه خود براشی طرحی کنید...

با کلیک کردن بر روی این گزینه پنجره newBrushباز می شود و نوع براش را از شما می خواهد که ما گزینه اول را انتخاب می کنیم...

با انتخاب گزینه اول پنجره ی calligraphic Brush Optionباز می شود در مرحله اول نام براش را انتخاب می کنیم
    در قسمت دوم پنجره در داخل دو کادر اشکالی وجود دارد که هم می توان انها را به طور دستی تنظیم کرد و هم با مقیاس های که در گزینه های پایین امده است ان را تغییر داد .

angelزاویه کشیدن خط تا 360 درجه
    Roundness برای در نظر گرفتن باریکی تا گرد بودن خط
    diameterبرای تعیین ضخامت خط می باشد...
    بعد از ایجاد براش مورد نظر می توانید ان را ذخیره کنید که در شکل محل ان مشخص می باشد

شما می توانید از براش های اماده خود نرم افزار که در Brush Laibrares Menuمی باشد استفاده کنید...
    Last edited by hamed9; 01-07-2009 at 16:11.

6. این کاربر از hamed9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamed9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    توی قلب دوستان...

پيش فرض

یکی از حسن های استفاده ار براش ها وجود براش های اماده در داخل اینترنت و بازار هست که شما می توانید براش مورد نظر را گرفته و ان را مطابق استفاده ای که دارد در مسیر زیر قرار داده...
    محل نصب نرم افزار....
    peresent==>en_US====>Brush
    و بعد در محل براش های اماده ان را load کنید...

پروفشنال hamed9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    توی قلب دوستان...

پيش فرض ابزارها...(مبتدی)

pencil:
    ابزار مداد یکی از ابزارهی کشیدن خط به صورت بردار در این نرم افزار می باشد که سخت می باشد در گزینه های این ابزار smooth toolبرای نرم کردن کار استفاده می شود و شما باید شکل را انتخاب کنید و بعد با این ابزار روی حاشه ان بکشید که خطوط برامده و کج را صاف می کند...path Ereas toolدر این ابزار برای ایجاد anchorبر روی کار تا تعداد مشخص و حذف بین دو anchor خاص است.
    blob Brush:یکی از ابزار های زیبا و به نظر من جالب که کار ادم رو بهتر از براش راه می ندازه به خاطر این که محدوده کار شما کاملا مشخص است و می توانید به وضوح اون چه رو که می کشید ببینید و نقطه نیست که به خط تبدیل بشه...(توضیحات نا کامل.کامل تر ان را از بزرگان این نرم افزار درخواست می کنیم)
    Eraser:پاک کن..
    دو زیر مجموعه این نرم افزار که یک کار جدید برای مبتدیانی مثل من بود scissoros toolبود که کار ان به گونه ای بوده که شکل مورد نظر انتخاب شده و بعد از انتخاب ما می توانیم روی دور کار با این ابزار کار کنیم به گونه ای که باید حاشیه ها رابه هم وصل کنیم تا داخل ان پاک و سفید شود مانند شکل زیر که به مشکی کشیده شده و داخل خالی شده:

زیر مجموعه بعدی Knife toolهستش که شما می تونید با کمک این ابزار در داخل شکل اصلی طرحی رو که می خواهید رو در بیارید , با گوشه های منظم...و بعد خود ابزار Eraserرو انتخاب کنید و روی کار بکشید که خود به خود جاش روی کار می ماند.

پروفشنال hamed9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    توی قلب دوستان...

پيش فرض شروع کار با illustrator

با ابزارهای rotateمی توانید یک anchorدر صفحه انتخاب کنید و شی مورد نظر را حول ان نقطه بچرخانید.
    ابزار های مقیاس بندی scaleبرای بزرگ و کوچک کردن به صورت بصری shearبرای دادن زاویه به شکل مورد نظر به طور دلخواه reshapeفکر میکنم برای تکرار شکل انتخاب شده به صورت دستی با نگه داشتن کلید altهست (توضیح کامل این ابزار هم به عهده دوستان حرفه ای تر قرار می دهیم)
    راستش نمی دونم راجع به بزار های هنری چی باید بگم خودم اینقدر باهاش شکل زدم که...بسیار زیبا و کار امد هستند در عین راحتی کار...

پروفشنال hamed9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    توی قلب دوستان...

پيش فرض

در ادامه کار ابزار سپری symbolها رو داریم که در اون کار حذف.اضافه.کوچک و بزرگ کردن.دادن styleبه انها چرخش و ...را داریم:

ابزار کشیدن نمودار های مختلف و ابزار گرادیانت در ادامه کار مشخص می باشند که ابزار گرادیانت برای دادن جلوه رنگی خاص به شی انتخاب شده در حالت های مختلف می باشد که شیب رنگ را در ان تعریف می کند برای این کار شما باید اول شی را انتخاب کنید و بعد با پالت گرادیانت که ان را از منوی ویندوز فعال می کنید شیب رنگ مورد نظر را انتخاب کرده و به شکل دهید که در ان گرادیانت ها به 2دسته شبیه سازی شده دایره ای Radial و خطی Linerمی باشد revers gradiantبرای جابه جایی رنگ های چپ و راست می باشد opacity میزان شفافیت و Location موقیت رنگ می باشد Angel برای دادن زاویه به کل کار برای تابش رنگ به کار گرفته می شود...

پروفشنال hamed9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    توی قلب دوستان...

پيش فرض سوالات این جلسه از دوستان؟

توضیح و کاربرد Blob Brush؟
    نحوه چرخش reflect tool؟
    نحوه کار ابزار Mesh tool؟(در این حد ازش اطلاع دارم که میشه باهاش شبکه و خطوطی برای کار اضافه روی کار انجام داد البته اینم از 3D MAX دارم می گم)

داره خودمونی میشه DreaMaryam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توضیح و کاربرد Blob Brush؟
    نحوه چرخش reflect tool؟
    نحوه کار ابزار Mesh tool؟(در این حد ازش اطلاع دارم که میشه باهاش شبکه و خطوطی برای کار اضافه روی کار انجام داد البته اینم از 3D MAX دارم می گم)
    سلام
    blob brush رو نفهمیدم از کجا آوردی تو ابزارها پیداش نکردم بگو کجاست.
    و اما reflect tool :

اول از همه شکل مورد نظر رو انتخاب می کنیم.
    بعد ابزار reflect tool رو انتخاب می کنیم.
    با یک بار کلیک کردن بر روی صفحه نقطه ای که می خواهیم مرکز چرخش باشد مشخص می شود. برای چرخش دادن هم میشود بار دیگر روی صفحه کلیک کرد و بدون رها کردن کلید موس و با حرکت دادن زوایای مختلف ایجاد کرد

و هم می شود یک بار در صفحه کلیک کرد.

در حالت دوم یعنی یک کلیک در صفحه شکل انتخاب شده نسبت به خط فرضیی که از نقطه اول(مرکز دوران) و نقطه دوم (کلیک دوم روی صفحه)می گذرد قرینه می شود.

در هر دو حالت شکل اصلی به حالت جدید در می آید ولی اگر بخواهیم شکل اول در حالت قبلی حفظ شود باید قبل از رها کردن کلید موس کلید Alt رو فشار دهیم.

روش دیگه دو بار کلیک کردن بر روی ابزار reflect tool است.

و استفاده از گزینه های آن که در اینجا 2 نکته وجود دارد.
    1- مرکز گردش مرکز شکل در نظر گرفته می شود.
    2- با کلیک کردن بر روی OK شکل اصلی تغییر می کند و برای ایجاد یک شکل جدید با مشخصات تعیین شده باید بر روی copy کلیک کرد.

حال اگر بخواهیم مرکز دوران نقطه ای غیر از مرکز شکل باشد :
    شکل رو اتنخاب می کنیم.
    ابزار reflect tool را اتنخاب کرده قبل از کلیک بر روی صفحه کلید Alt را نگه میداریم به این صورت نقطه کلیک شده مرکز دوران می شود و پنجره بالا نیز باز می شود.
    Last edited by DreaMaryam; 15-02-2009 at 15:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •