تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: نتایج نظرسنجی بزرگ بهترین البوم مجاز سال 1387

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نتایج فوق العاده عجیب و غریبه ...
    یگانه و چاوشی با این همه طرفدار زیر سعید شهروزن .
    حق امین رستمی هم که تقریبا خورده شد ...
    یه رفیق دارم که تو کار موسیقیه .
    یه حرف قشنگی میزد .
    می گفت : "مردم اکثرا دنبال آهنگهای بازاری میرن و موسیقی با مفهوم دیگه شده واسه یه عده ی خاص"
    تو این نظر سنجی این حرف کاملا مشهوده .
    سعید شهروز اوله ، خیلی خنده داره .
    البته من قصدم خدای نکرده اهانت به سلیقه ی کس نبود .
    فقط واسه موسیقیه ایران متاسفم .

2. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه scapula's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نرسیده به درخت

پيش فرض

داره داد میزنه تقلب شده.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مردم اکثرا دنبال آهنگهای بازاری میرن و موسیقی با مفهوم دیگه شده واسه یه عده ی خاص
    منظور شما این هست که اقایان چاوشی!و یگانه با مفهوم میخونن شاید!
    ولی انصافا بین این خواننده ها بهترین انتخاب بود!البته با احترام به نظر دیگران من خودم البوم بی خوابی رو کم و بیش شنیدم از بقیه تفاوتهایی حس میشه!

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خداییش من تا قبل از البوم بی خوابی هیچکدوم از کارهای شهروز رو گوش نکرده بودم و واقعا این البومش خیلی عالیه وقتی گوش کردم غافلگیر شدم ,مخصوصا ترانه های افشین سیاهپوش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نتایج فوق العاده عجیب و غریبه ...
    یگانه و چاوشی با این همه طرفدار زیر سعید شهروزن .
    حق امین رستمی هم که تقریبا خورده شد ...
    یه رفیق دارم که تو کار موسیقیه .
    یه حرف قشنگی میزد .
    می گفت : "مردم اکثرا دنبال آهنگهای بازاری میرن و موسیقی با مفهوم دیگه شده واسه یه عده ی خاص"
    تو این نظر سنجی این حرف کاملا مشهوده .
    سعید شهروز اوله ، خیلی خنده داره .
    البته من قصدم خدای نکرده اهانت به سلیقه ی کس نبود .
    فقط واسه موسیقیه ایران متاسفم .
    .................................................. ................................
    تک تک صحبت های شما جای بحث داره...من قصد ندارم با شما بگو مگو کنم فقط نظرمو در مورد صحبت شما میگم....
    1.این نظرسنجی ربطی به طرفدار زیاد نداده چون در مورد بهترین البوم هست نه محبوبترین خواننده
    2.شما که اینقدر به موسیقی فاخر علاقه دارید تعجب میکنم که میگید حق امین رستمی خورده شده چون بازاری ترین کارها رو خود ایشون خوندن و باید بهشون تمشک طلایی برای بهترین تقلید سال رو داد...مطمئنم اگه قرار باشه به کار با مفهوم جایزه داد اون جایزه رو خیلیها از جمله اقای چاوشی و یگانه نمیگیرن...
    3.اگر هم قرار بوده تقلبی صورت بگیره مطمئنن طرفدارای چاوشی و یگانه اینقدر زیاد هستند که بتونن نتایج رو به نفع خودشون کنن...
    4.در مورد تاسف خوردن به حال موسیقی ایران با شما موافقم چون وقتی خواننده ای مثل بهنام علمشاهی بیاد بگه من بهترین خواننده ی سال 87 هستم و البومم ماندگارترین البوم سال هست باید هم به حال موسیقی ایران تاسف خورد.
    5.پیشنهاد میکنم حداقل یه بار البوم بی خوابی رو گوش بدید مطمئنم نظرتون در مورد کارهای بازاری عوض میشه.اگه اهنگی مثل چند سال از امشب بگذره؟ یا تبعیدی یا حرفاموباور کن رو گوش بدید مطمئنم نظرتون عوض میشه به نظر من ( بی خوابی سعیدشهروز) از معدود کارهای امسال بوده که فقط هدفش جلب رضایت بازار نبود ...
    Last edited by argentina/2008; 17-02-2009 at 22:45.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

.................................................. ................................
    تک تک صحبت های شما جای بحث داره...من قصد ندارم با شما بگو مگو کنم فقط نظرمو در مورد صحبت شما میگم....
    1.این نظرسنجی ربطی به طرفدار زیاد نداده چون در مورد بهترین البوم هست نه محبوبترین خواننده
    2.شما که اینقدر به موسیقی فاخر علاقه دارید تعجب میکنم که میگید حق امین رستمی خورده شده چون بازاری ترین کارها رو خود ایشون خوندن و باید بهشون تمشک طلایی برای بهترین تقلید سال رو داد...مطمئنم اگه قرار باشه به کار با مفهوم جایزه داد اون جایزه رو خیلیها از جمله اقای چاوشی و یگانه نمیگیرن...
    3.اگر هم قرار بوده تقلبی صورت بگیره مطمئنن طرفدارای چاوشی و یگانه اینقدر زیاد هستند که بتونن نتایج رو به نفع خودشون کنن...
    4.در مورد تاسف خوردن به حال موسیقی ایران با شما موافقم چون وقتی خواننده ای مثل بهنام علمشاهی بیاد بگه من بهترین خواننده ی سال 87 هستم و البومم ماندگارترین البوم سال هست باید هم به حال موسیقی ایران تاسف خورد.
    5.پیشنهاد میکنم حداقل یه بار البوم بی خوابی رو گوش بدید مطمئنم نظرتون در مورد کارهای بازاری عوض میشه.اگه اهنگی مثل چند سال از امشب بگذره؟ یا تبعیدی یا حرفاموباور کن رو گوش بدید مطمئنم نظرتون عوض میشه به نظر من ( بی خوابی سعیدشهروز) از معدود کارهای امسال بوده که فقط هدفش جلب رضایت بازار نبود ...
    نظر شما متین .
    من یه بار آلبوم شهروز رو گوش دادم ولی شلید خوب گوش ندادم
    یه بار دیگه گوش میدم ببینم چیه که انقدر ازش تعریف میکنن .
    آلبوم رستمی هم به عنوان کسی که اولین آلبومش رو میده جای تقدیر داشت .
    ممنون از شما ...
    راستی اگه دنبال موسیقی با مفهوم می گردی پویا بیاتی گوش بده .
    حیف که آلبوماش مجوز ندارن وگرنه کارش تکه ...

8. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نظر شما متین .
    من یه بار آلبوم شهروز رو گوش دادم ولی شلید خوب گوش ندادم
    یه بار دیگه گوش میدم ببینم چیه که انقدر ازش تعریف میکنن .
    آلبوم رستمی هم به عنوان کسی که اولین آلبومش رو میده جای تقدیر داشت .
    ممنون از شما ...
    راستی اگه دنبال موسیقی با مفهوم می گردی پویا بیاتی گوش بده .
    حیف که آلبوماش مجوز ندارن وگرنه کارش تکه ...
    اتفاقا من پویا بیاتی رو خیلی دوست دارم امیدوارم وقتی به فضای مجاز امد هم بتونه موفق باشه ...من مطمئنم با توجه به اینکه شما به کارای پویا بیاتی علاقه دارید حتما اگه بی خوابی رو گوش بدید نظرتون مثبت هست.دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم کارایی مثل حرفامو باورکن و تبعیدی و نفس وچندسال از امشب بگذره و ما عاشق هم بودیم رو با دقت گوش بدی ...بازم از لطفت ممنونم..
    Last edited by argentina/2008; 18-02-2009 at 00:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گودر

پيش فرض

پیرو حرف دوستان مبنی بر بهتر بودن سعید شهروز من رفتم آهنگ چند سال از امشب بگذره رو دانلود کردم. قصد توهین ندارم ولی چیز بخصوصی توش ندیدم غیر از کیفیت آهنگش. همین.
    صداش خیلی از ته گلو میاد. ولی بازم بگم این نظر منه و البته با یک آهنگ هم نمی شه درباره کسی نظر دارد. ولی چون نمی تونم بیشتر دانلود کنم فعلا بیشتر نمی تونم توضیح بدم.

در مورد نظر سنجی هم بگم که اصلا نمی شه بهش اعتنا کرد. چون تعداد افرادی که توی جامعه آماری اون هستن خیلی پایین هست برای نتیجه گیری. حدود 3400 نفر شرکت کردن. آیا نتیجه گیری براساس نشر 3400 نفر درسته؟ اگر کسی یک کم با آمار آشنا باشه می دونه که تمام اعضای یک جامعه آماری باید حق حضور توی یک نظرسنجی یا یک نمونه گیری رو داشته باشن. ولی آیا من این حق رو داشتم. درصورتیکه اصلا از اون اطلاعی پیدا نکردم. پس قابل اطمینان نیست.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اتفاقا من پویا بیاتی رو خیلی دوست دارم امیدوارم وقتی به فضای مجاز امد هم بتونه موفق باشه ...من مطمئنم با توجه به اینکه شما به کارای پویا بیاتی علاقه دارید حتما اگه بی خوابی رو گوش بدید نظرتون مثبت هست.دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم کارایی مثل حرفامو باورکن و تبعیدی و نفس وچندسال از امشب بگذره و ما عاشق هم بودیم رو با دقت گوش بدی ...بازم از لطفت ممنونم..
    پیرو حرف دوستان مبنی بر بهتر بودن سعید شهروز من رفتم آهنگ چند سال از امشب بگذره رو دانلود کردم. قصد توهین ندارم ولی چیز بخصوصی توش ندیدم غیر از کیفیت آهنگش. همین.
    صداش خیلی از ته گلو میاد. ولی بازم بگم این نظر منه و البته با یک آهنگ هم نمی شه درباره کسی نظر دارد. ولی چون نمی تونم بیشتر دانلود کنم فعلا بیشتر نمی تونم توضیح بدم.

در مورد نظر سنجی هم بگم که اصلا نمی شه بهش اعتنا کرد. چون تعداد افرادی که توی جامعه آماری اون هستن خیلی پایین هست برای نتیجه گیری. حدود 3400 نفر شرکت کردن. آیا نتیجه گیری براساس نشر 3400 نفر درسته؟ اگر کسی یک کم با آمار آشنا باشه می دونه که تمام اعضای یک جامعه آماری باید حق حضور توی یک نظرسنجی یا یک نمونه گیری رو داشته باشن. ولی آیا من این حق رو داشتم. درصورتیکه اصلا از اون اطلاعی پیدا نکردم. پس قابل اطمینان نیست.
    گوش دادم :

حرفامو باور کن و تبعیدی و چند سال از امسال بگذره قشنگ بودن (تبعیدی خیلی خوب بود)
    بقیه ی آهنگاش معمولی بودن .
    ولی به نظر من بهترین آلبوم مجاز سال مال محسن یگانه بود ...

12. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

گوش دادم :

حرفامو باور کن و تبعیدی و چند سال از امسال بگذره قشنگ بودن (تبعیدی خیلی خوب بود)
    بقیه ی آهنگاش معمولی بودن .
    ولی به نظر من بهترین آلبوم مجاز سال مال محسن یگانه بود ...

من هم حرفامو باور کن و تبعیدی و چندسال از امشب بگذره در کنار ماعاشق هم بودیم رو خیلی دوست دارم.(به تظر منم تبعیدی بهترین قطعه ی این البوم هست)
    در مورد محسن یگانه هم قطعه نخواستم وگناهی ندارم رو خیلی دوست دارم ...شاید اگه محسن یگانه اهنگاش تکراری نبود جایگاهش خیلی بهتر از این بود....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •