.................................................. ................................
تک تک صحبت های شما جای بحث داره...من قصد ندارم با شما بگو مگو کنم فقط نظرمو در مورد صحبت شما میگم....
1.این نظرسنجی ربطی به طرفدار زیاد نداده چون در مورد بهترین البوم هست نه محبوبترین خواننده
2.شما که اینقدر به موسیقی فاخر علاقه دارید تعجب میکنم که میگید حق امین رستمی خورده شده چون بازاری ترین کارها رو خود ایشون خوندن و باید بهشون تمشک طلایی برای بهترین تقلید سال رو داد...مطمئنم اگه قرار باشه به کار با مفهوم جایزه داد اون جایزه رو خیلیها از جمله اقای چاوشی و یگانه نمیگیرن...
3.اگر هم قرار بوده تقلبی صورت بگیره مطمئنن طرفدارای چاوشی و یگانه اینقدر زیاد هستند که بتونن نتایج رو به نفع خودشون کنن...
4.در مورد تاسف خوردن به حال موسیقی ایران با شما موافقم چون وقتی خواننده ای مثل بهنام علمشاهی بیاد بگه من بهترین خواننده ی سال 87 هستم و البومم ماندگارترین البوم سال هست باید هم به حال موسیقی ایران تاسف خورد.
5.پیشنهاد میکنم حداقل یه بار البوم بی خوابی رو گوش بدید مطمئنم نظرتون در مورد کارهای بازاری عوض میشه.اگه اهنگی مثل چند سال از امشب بگذره؟ یا تبعیدی یا حرفاموباور کن رو گوش بدید مطمئنم نظرتون عوض میشه به نظر من ( بی خوابی سعیدشهروز) از معدود کارهای امسال بوده که فقط هدفش جلب رضایت بازار نبود ...