6220 هم که دوستمون گفت گوشی خلی خوبی هست ولی فکر میکنم یکمی گرون تر باشه
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6220 هم که دوستمون گفت گوشی خلی خوبی هست ولی فکر میکنم یکمی گرون تر باشه
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب پس خوبه
215 تومن که خیلی خوبه ولی اگه از قیاش خوشت بیاد ( به نظر من که خوبه )
موفق باشی![]()
قیافه 6220 که اصلا راضی کننده نیست(گوشی رو واسه خواهرم میخوام بخرم)
k850 هم گوشی خودمه و ترجیح میدم که دیگه از سونی اریکسون گوشی نخرم
n78 هم یکی از گوشی های مدنظرم هست ولی این که میگن زیاد و به شکل اعصاب خوردکنی هنگ میکنه و مشکلات نرم افزاری خودشو داره منو به شک انداحته
حالا گوشی دیگه ای پیشنهاد میکنید لطفا بگید ( گوشی های ارزونتر هم بگید مساله ای نیست ولی از این رنج (200 تا 260) دیگه بالاتر نرید لطفا)
با تفاصیلی که گفتید : زنانه و از برند سونی اریکسون هم نباشه و با این رنج قیمت یک مقدار انتخاب مشکل میشه .. مخصوصا در مورد شارژ باطری که همونطوری که میدونید سونی اریکسون در مورد باطری و شارژ در کلیه برندها حرف اول و آخر را میزنه ..و تقریبا بقیه منجمله نوکیا و ال جی و سامسونگ و موتو و ..در یک رده قرار میگیرند ..بهرحال اگر این یک مورد را فاکتور بگیرید ..
و با توجه به گفته ها و توقعات شما این دو گوشی را به شما پیشنهاد میکنم :که هر دو از برند LG هستند .
اول KE990 Viewty
گوشی کاملا لمسی و با کلاس با دوربین 5 مگاپیکسل و صدای نسبتا خوب (هم در هندزفری و هم اسپیکر ) که با اضافه کردن کدو دستکاری میشه صدا را چندین برابر کرد .. و همچنین برنامه های جاوا را هم کاملا ساپورت میکنه .
و دومین انتخاب : KF510
گوشی کشویی با دوربین 3,15 مگاپيکسل و صدایی عالی ... در حال حاظر یکی از باکلاس ترین گوشیهای ال جی در بازار است .. که به نظرم رنگ قرمزش مخصوصا برای دختران و بانوان ایده آل تره ..
موفق باشی
![]()
حالا واقعا صداش عالیه و(از نظر بلندی و کیفیت)؟و دومین انتخاب : KF510
گوشی کشویی با دوربین 3,15 مگاپيکسل و صدایی عالی ... در حال حاظر یکی از باکلاس ترین گوشیهای ال جی در بازار است .. که به نظرم رنگ قرمزش مخصوصا برای دختران و بانوان ایده آل تره ..
دوربینش چطوره (در مقایسه با بقیه 3 مگا پیکسلی ها مثل n78)؟
تو نصب برنامه های جاوا مشکلی نداره (محدودیت حجمی نداره؟)؟ تم روش نصب میشه؟
سلام
من همین دیروز یه n78 گرفتم 260 تومن.عالیه!حرف نداره!
بهت همین n78 رو پیشنهاد میدم!
اين كه گفتي از سوني اريكسون نباشه كارو سخت كرد
ولي اينا هست w595 g700 c702
6220 هم خوبه
اون مال موقع بود که تازه امده بود مشکلات نرم افزاری داشت که همشون برطرف شدن من خودم الان n78 دستکه یک هفته ای میشه اصلا هنگ نکردهنوشته شده توسط reza_t;3469864
n78[COLOR=Red
هم چین داره هم فلاند جفتشون یکیه فرقی توشون ندیدم!
به غیر از 6220 و ان78 یه گوشیه خوشگل نوکیا تو این رنج قیمت میخوام.
راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)