تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: وقتی برف میاد شما هم مشکل connect شدن به اینترنت یا سرعت پایین اینترنت رو دارید؟ ?!؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

تو پی نوشت گفتم که بی ربطه!!!

===========
    الان تهران داره برف میاد ولی سرعت من هیچ تغییری نکرده
    البته من adsl بیدم
    شما با کارت شاتل هم تست بگیر ببین بازم اینطوریه؟
    من با شاتل، داتک و سپنتا کار میکنم
    الان برف کمه باز
    اون صبحی اینجا خفن داشت میزد سیگناله ماهواره که کلا صفر بود هیچ بعد از 200 بار کانکت شدن با سرعته 9.2 وصل شد! (معمولا با 50.6 یا 45.2 وصل میشم)

برای منم فرقی نداره .....
    دوست من فکر نکنم بارون و برف یا بهتر بگم رطوبت ربطی به اختلال توی سیستم adsl داشته باشه .....
    دایال چی؟

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

دوست من فکر نکنم بارون و برف یا بهتر بگم رطوبت ربطی به اختلال توی سیستم adsl داشته باشه .....
    ربط داره.مگه اینکه از خود مخابرات تا خود مودم سیستم شما فیبر نوری کشیده باشن.یخورده تووووی گوگل جستجووو کنین یا دروس مخابرات 1 و 2 ره مطالعه کنین
    در عمل با تاثير فاکتورهاي مختلفي از قبيل نوع و کيفيت سيم مسي بين کاربر و isp، کيفيت خط (از نظر نويز، حرارت و رطوبت محيط، ...)، کيفيت تجهيزات نصب شده توسط کاربر و isp، و ...
    حتی رطوبت هم ممکن است که با ایجاد خاصیت سلفی و خازنی تشکیل یک فیلت.ر پائین گذر بده و عملا همان پهنای باند ناچیز موجود را هم فیلت_ر کند

3. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام

داریوش خان ، بهتره یه زنگی ، چیزی به مرکز بزنی ، داستان ما هم همین طوری بود ...

داستان از شبکه آشغال مخابرات آب می خوره ، ما هر سال وقتی زمستان می شد ، اوایل هر پاییز ، با اولین بارون ، مشکلات ما هم شروع می شد ، قطعی های مکرر تلفن ، در 24 ساعت ، شاید 5 ساعت ، همه خطوط می خوابید ، قطعی های وسط مکالمه رو هم اضافه کنید ، اون موقع که پی سی ام بود و دی اس ال نداشتم ، دیال بود و تلفن ، هر دو مشکل داشت ، تا آخر زمستان ...

پارسال پیار سال ها ، به مرکز گیر دادم ( خودمونیم ها ، من مهندس گیر دادن ام ) طرف اومد ، گفت مشکل داخلیه ، رفت ، فرداش زنگ زدم ، خالی بندی ، گفتم داخلی رو عوض کردم ، اما باز قطعی دارم ، اومد ، گفت مشکل پی سی امه ، پی سی ام رو عوض کرد ، اما افاقه نکرد ، باز گیر دادم ، اخر سر ، طرف به این نتیجه رسید که از مرکزه ، تلفن زد به همکارش ، گفت سیم ارت این خط رو عوض گفت ( دقیقا نمی دونم چیه ) از اون موقع ، یه کم مشکلات کمتر شد ، اما کامل حل نشد تا این که کابل بر گردون شد و تمام ....

فکر می کنم برای شما هم همین قصه پر غصه باشه ، یه اقدامی بکن ، شاید نتیجه داد ....

مخلصیم

5. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بابا برف که خوبه. هوا اگه ابری هم بشه سرعت اینترنت ما افت می کنه.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سلام

داریوش خان ، بهتره یه زنگی ، چیزی به مرکز بزنی ، داستان ما هم همین طوری بود ...

داستان از شبکه آشغال مخابرات آب می خوره ، ما هر سال وقتی زمستان می شد ، اوایل هر پاییز ، با اولین بارون ، مشکلات ما هم شروع می شد ، قطعی های مکرر تلفن ، در 24 ساعت ، شاید 5 ساعت ، همه خطوط می خوابید ، قطعی های وسط مکالمه رو هم اضافه کنید ، اون موقع که پی سی ام بود و دی اس ال نداشتم ، دیال بود و تلفن ، هر دو مشکل داشت ، تا آخر زمستان ...

پارسال پیار سال ها ، به مرکز گیر دادم ( خودمونیم ها ، من مهندس گیر دادن ام ) طرف اومد ، گفت مشکل داخلیه ، رفت ، فرداش زنگ زدم ، خالی بندی ، گفتم داخلی رو عوض کردم ، اما باز قطعی دارم ، اومد ، گفت مشکل پی سی امه ، پی سی ام رو عوض کرد ، اما افاقه نکرد ، باز گیر دادم ، اخر سر ، طرف به این نتیجه رسید که از مرکزه ، تلفن زد به همکارش ، گفت سیم ارت این خط رو عوض گفت ( دقیقا نمی دونم چیه ) از اون موقع ، یه کم مشکلات کمتر شد ، اما کامل حل نشد تا این که کابل بر گردون شد و تمام ....

فکر می کنم برای شما هم همین قصه پر غصه باشه ، یه اقدامی بکن ، شاید نتیجه داد ....

مخلصیم
    به به به
    سلام! دسته شما درد نکنه
    خدا رو شکر برادر این قد ها هم اوضاعه ما خیط نیست
    ولی از وقتی که این کابله ایران قطع شد سرعته اینترنتم هم گند زد!
    قبلش راحت 5-6 دانلود داشتم ولی الان به 3 هم زورکی میرسه

بابا برف که خوبه. هوا اگه ابری هم بشه سرعت اینترنت ما افت می کنه.
    آخر ما نفهمیدیم دمه روباه رو باور کنیم یا اونیکی ........ چی بود اصلا؟

8. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

الان كه روزه بعد از برفه سرعتم شده 5 كيلو بايت
    حتما يه تاثيري داره

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •