من با شاتل، داتک و سپنتا کار میکنم
الان برف کمه باز
اون صبحی اینجا خفن داشت میزد سیگناله ماهواره که کلا صفر بود هیچ بعد از 200 بار کانکت شدن با سرعته 9.2 وصل شد! (معمولا با 50.6 یا 45.2 وصل میشم)
دایال چی؟
من با شاتل، داتک و سپنتا کار میکنم
الان برف کمه باز
اون صبحی اینجا خفن داشت میزد سیگناله ماهواره که کلا صفر بود هیچ بعد از 200 بار کانکت شدن با سرعته 9.2 وصل شد! (معمولا با 50.6 یا 45.2 وصل میشم)
دایال چی؟
ربط داره.مگه اینکه از خود مخابرات تا خود مودم سیستم شما فیبر نوری کشیده باشن.یخورده تووووی گوگل جستجووو کنین یا دروس مخابرات 1 و 2 ره مطالعه کنیندوست من فکر نکنم بارون و برف یا بهتر بگم رطوبت ربطی به اختلال توی سیستم adsl داشته باشه .....
در عمل با تاثير فاکتورهاي مختلفي از قبيل نوع و کيفيت سيم مسي بين کاربر و isp، کيفيت خط (از نظر نويز، حرارت و رطوبت محيط، ...)، کيفيت تجهيزات نصب شده توسط کاربر و isp، و ...حتی رطوبت هم ممکن است که با ایجاد خاصیت سلفی و خازنی تشکیل یک فیلت.ر پائین گذر بده و عملا همان پهنای باند ناچیز موجود را هم فیلت_ر کند
سلام
داریوش خان ، بهتره یه زنگی ، چیزی به مرکز بزنی ، داستان ما هم همین طوری بود ...
داستان از شبکه آشغال مخابرات آب می خوره ، ما هر سال وقتی زمستان می شد ، اوایل هر پاییز ، با اولین بارون ، مشکلات ما هم شروع می شد ، قطعی های مکرر تلفن ، در 24 ساعت ، شاید 5 ساعت ، همه خطوط می خوابید ، قطعی های وسط مکالمه رو هم اضافه کنید ، اون موقع که پی سی ام بود و دی اس ال نداشتم ، دیال بود و تلفن ، هر دو مشکل داشت ، تا آخر زمستان ...
پارسال پیار سال ها ، به مرکز گیر دادم ( خودمونیم ها ، من مهندس گیر دادن ام![]()
) طرف اومد ، گفت مشکل داخلیه ، رفت ، فرداش زنگ زدم ، خالی بندی ، گفتم داخلی رو عوض کردم ، اما باز قطعی دارم ، اومد ، گفت مشکل پی سی امه ، پی سی ام رو عوض کرد ، اما افاقه نکرد ، باز گیر دادم ، اخر سر ، طرف به این نتیجه رسید که از مرکزه ، تلفن زد به همکارش ، گفت سیم ارت این خط رو عوض گفت ( دقیقا نمی دونم چیه ) از اون موقع ، یه کم مشکلات کمتر شد ، اما کامل حل نشد تا این که کابل بر گردون شد و تمام ....
فکر می کنم برای شما هم همین قصه پر غصه باشه ، یه اقدامی بکن ، شاید نتیجه داد ....
مخلصیم
بابا برف که خوبه. هوا اگه ابری هم بشه سرعت اینترنت ما افت می کنه.
به به به
سلام! دسته شما درد نکنه
خدا رو شکر برادر این قد ها هم اوضاعه ما خیط نیست
ولی از وقتی که این کابله ایران قطع شد سرعته اینترنتم هم گند زد!
قبلش راحت 5-6 دانلود داشتم ولی الان به 3 هم زورکی میرسه
آخر ما نفهمیدیم دمه روباه رو باور کنیم یا اونیکی ........ چی بود اصلا؟![]()
الان كه روزه بعد از برفه سرعتم شده 5 كيلو بايت![]()
حتما يه تاثيري داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)