دوست عزيز منم همراه اول دارم و مدتي اين مشكل رو دارم كه نه تنها اس ام اس نميفرسته بلكه اس ام اس هم نميگيره.
پرسيدم، گفتن از مركز سرويسه. الان مال همه اعتباريها همراه اول اينجوري شده. ولي بعضي وقتها درست ميشه![]()
دوست عزيز منم همراه اول دارم و مدتي اين مشكل رو دارم كه نه تنها اس ام اس نميفرسته بلكه اس ام اس هم نميگيره.
پرسيدم، گفتن از مركز سرويسه. الان مال همه اعتباريها همراه اول اينجوري شده. ولي بعضي وقتها درست ميشه![]()
باید رو اتیش بگیریم گه بسوزه یا کاز دیگه ای هم لازمه بکنیم![]()
چه اعتباری من که الان ثابتم دارم این مشکلو دارم ولی اعتباری ها که mciمن ثابتم و tci می خوام برم یه امور مشترکین قبل از اینکه خودشون بسوزونن خودم اینکارو بکنم و مثل اینکه همون موقع می دند بهمون!
سلام
من ایرانسل دارم و گوشیم اس ام اس نمیفرسته.فکر میکنم از خط باشه باید چیکار کنم؟
ممنون
شما سیم کارتتو فعال کردی از گوشی های دیگه اس ام اس می فرسته یا نه کلا در همه گوشی ها اینجوریه!
سلام
دوستانی که خط ایرانسل دارن و مشکل مطرح شده رو دارن.این کارو بکنن حتما جواب میگیرن:
به قسمت اس ام اس گوشی خودتون بروید و بعد در قسمت setting دنبال message senter number بگردید و شماره را از +989350001400 به +989350001420 تغییر دهید
تشکر هم لازم نیست
سلام گوشی من s5230stare خطممIR-MCI دو روزه که اساماس send نمی شه ولی گزارش تحویلی برام میاد.ولی بعضی وقتا هم send میشه هم گزارش تحویلی میاد.گوشی خاموش و روشن کردم درست نشد.سیم در اوردم دوباره زدم درست نشد .باید سیم کارتمو بسوزونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)