QUOTE=moslem.b] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
اینم دوتا لینک از طرف مسلم خان عزیز
QUOTE=moslem.b] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
اینم دوتا لینک از طرف مسلم خان عزیز
مستر عزيز ما همش بهت دردسر ميديم اوني كه گفتي اينم يكي هم اسمه خودم رو اگه ميشه مرحله به مرحمه بنويس رفتم توي اون صفحه چيكار كنم تا يه برنامه بوت رو دانلود كنم و بتونم استفاده كنم باعثه شرمندگي. امير مو’منين : ندانستن عيب نست نپرسيدن عيب است
امید جون شما پست خصوصیت راهاندازی شد . تا دقیقا برات تو ضیح بدم .امید جان من نمی دونم دقیقا مشکل شما چیه . تو دنلود مشکل داری یا استفاده از برنامه ؟
شما وقتی وارد اون صفحه میشید(روی لینک کلیک می کنید) بطور اتوماتیک بایستی دنلود شما شروع بشه . ولی اگه نشد زیر این خط Your download of Master Booter will automatically start in a few seconds...کلیک کنید( رویه Click here if it doesnt .
Click here if it does not.
(این بوتر تنها در ویندوز98 اجرا میشه .برای دنلود اونایی که تو ویندوز xp هم اجرا میشه به تاپیک مرتبط مراجعه کنید
مستر جان سلام من نميدونم چطوري برات پيغام شخصي بدم روي اسمت كه كليك كردم و ميخواستم پيغام شخصي بدم نوشته بود نميتونم اينو اول يادم بده لطفا مثله اينكه من سر تا پا مشگلم نه ضمنا" براتون نوشتم توي تاپيكم كه چي ميخوام جداي از اين اون دوتا لينكي كه توسط مسلم خان بود من پاينيشو دانلود كردم ولي آپشن هاشو كه باز ميكنم يه سري حروف مثته نوشته هاي يوناني مي ياد فكئ كنم زيپ شدس خلاصه كه ما بلاخره نتونستيم يه برنامه براي بوت دانتود كنيمو باهاش كار كنيم فقط شرمندت ميشيم و هي برات پوست مينويسيم اگه نزديك من بودي كه مييومديو كارمو راه مينداختي منم حداقل از خجالتت در ميومدم قربانت اميد
حتما به اینجا سر بزنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)