منم w960 رو پیشنهاد می کنم...ظاهر زیباتر...lcd بزرگتر...یکی از بهترین واکمن های اریکسون...وایرلس...قیمت پایینتر نسبت به g900
منم w960 رو پیشنهاد می کنم...ظاهر زیباتر...lcd بزرگتر...یکی از بهترین واکمن های اریکسون...وایرلس...قیمت پایینتر نسبت به g900
بابا من كه گفتم با هك صداش زياد ميشه.هم توي هندزفري و هم توي اسپيكر
پس به نظر من جي900 رو بگير كه دوربين و صفحه كليد بهتري داره.
G900 میتونه بهترین گزینه باشه ( دوربین 5 مگاپیکسل ، سیستم عامل ، صفحه لمسی و ....)
W960برای شما بهترینشه دیگه.
G900 دوربینش مثلا بهتره که اونم مد نظر شما نیست.
به نظر من اگه برات کیبورد و دوربین و سرعت موبایل مهمه ، g 900 بهتره.
دوست عزیز شما اگه انتظاراتو کامل تر کنی دوستان بهتر میتونند نظر بدن.
مثلن شما حرفی از دوربین و کیبورد و سیستم عامل نزدین.....
ولی باتوجه به همین اطلاعاتی که دادین من یه مقایسه از دبلیو 960 و جی900 برای شما انجام میدم تا در انتخاب به شما کمکی کرده باشه.البته اگه انتظاراتونو به طور کامل تر بدین بهتره.
یکی از انتظارات شما از گوشی شفافیت تصویر میباشد که این دو گوشی تقریبن در یک سطح هستن.درسته که دبلیو960 یک لایه پلاستیک فشرده روی ال سی دیش قرار داره ولی بازم ان چنان کمبودی نسبت به جی900 نداره و تازه یه محافظ صفحه داره که از خش افتادن روی ال سی دی جلوگیری میکنه.در کل با توجه به یه مقدار شفاف تر بودن جی900 و مقاوم تر بودن دبلیو9600 به این دو گوشی یه امتیاز داده میشه و در این مورد با هم مساوی میباشن.
در مورد بلندی صدا که دبلیو960 بهتره ولی جی900 هم میشه درستش کرد اما این را هیچ وقت نباید فراموش کنیم که دبلیو960 از سری والکمن سونی اریکسون میباشد و از نظره صدا و امکانات موسیقی از جی900 بالاتر میباشد.پس اگه اهنگ گوش دادن و بلندی صدا(البته بلندی صدا در جی900 هم خوبه) برای شما مهمه دبلیو960 بهتر میباشد.پس در این مورد دبلیو960 جلو میفته.
پس با توجه به انتظارات شما دبلیو960 برای شما بهترین گزینه میباشد.
البته مواردی مانند دوربین هستن که جی900 در ان ها برتری داره ولی چون شما در انتظاراتون نامی از ان ها نبردین منم ان ها را در مقایسه قرار ندادم حالا اگه چیزای دیگه براتون مهم هستن بگین تا ان ها را هم در این مقایسه وارد کنیم.
ولی الان در حال حاظر دبلیو960 برای شما بهترین گزینه میباشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)