نه بابا گرافیکش خیلی خوبن! مخصوصا اون HD2600Xt ابته از رده خارجه در ضمن شما می تونید 9500 جیتی هم بگیرید که عالیه برای شما گ
اون گرافیک هارو دست کم نگیرید گرافیک های بسیار عالی هستند!
نه بابا گرافیکش خیلی خوبن! مخصوصا اون HD2600Xt ابته از رده خارجه در ضمن شما می تونید 9500 جیتی هم بگیرید که عالیه برای شما گ
اون گرافیک هارو دست کم نگیرید گرافیک های بسیار عالی هستند!
مانیتور w1952tq LG
همین سیستم خوبه فقط هارد رو 500 بگیر seagate 7200.11 پاور هم گرین 485
اون زمان قطعات پرمصرف بودن !!!!( شوخي !)ولی با اینحال اون زمان که مشاوره گرفتم همه میگفتن پاور 530 گرین بگیرم که من برای احتیاط پاور 580b گرفتم !!!
نه شما مطمئن باش كم نمياره ،بلكه زياد هم مياره.خلاصه یه جوری نباشه سیستم با یک مقدار ارتقاء از نظر برق کم بیاره.
نه !اینم بگم توی اون شهرستانی که پسرعموم هست برقشون یک مقدار نوسان داره.این توی تعیین نوع پاور تاثیری نداره ؟
اگه 2 تا 2 گيگ ميخواي با برند پاتريوت 40-45 تومن . برندهاي بهتر هم 60-70 تومن.قیمت رم دو گیگ چنده ؟
1- دوستان این مادربوردی که معرفی کردین Q6600 رو ساپورت میکنه ؟
biostar tp43d2-a7
توی سایتش که توی لیست نبود !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- گرافیک nvidia 9600gt که معرفی کردین با چه بردی بگیرم ؟؟؟
3-اصلا الان وقت مناسبی برای خرید هست یا قیمتها بعد از عید افت میکنن ؟
4-کیس در حد 30-40 تومن که به درد این سیستم بخوره چی پیشنهاد میکنید ؟
100 درصد میخوره !1- دوستان این مادربوردی که معرفی کردین Q6600 رو ساپورت میکنه ؟
biostar tp43d2-a7
توی سایتش که توی لیست نبود !!!
2- گرافیک nvidia 9600gt که معرفی کردین با چه بردی بگیرم ؟؟؟
با برند zotac !
چطور به اين نتيجه رسيديولی گرافیکی نگیر که از رم شیر میکنه سرعت سیستم رو یه شدت میاره
يه چند تا بنچمارك بزار اين رو ثابت كنه
اصلا به بنچ مارک نیست !
شما روی یک سیستم رم 2گیگ بذار بعدش با گرافیم آنبرد یا گرافیکی که از رم شیر میکنه مثل gf7300le یا 8400gs بعدش ببین چقدر سرعت سیستم کاهش پیدا میکنه! ختی با 256 یا 512 نگی که شیر میکنه انگار رم رو نصف کرده یا اصلا یه رم 512 رو سیستم هستش! من خودم روی چند تا سیستم این مشکل برام بوده و الانم هست سیستم خودم!
هيچ فرقي نميكنهشما روی یک سیستم رم 2گیگ بذار بعدش با گرافیم آنبرد یا گرافیکی که از رم شیر میکنه مثل gf7300le یا 8400gs بعدش ببین چقدر سرعت سیستم کاهش پیدا میکنه!
شما بنچمارك بزار ميبيني هيچ فرقي نميكنه
در ظاهر ازه ولی در باطن نه فرق میکنه شما خودتون یک دفعه امتحان کنید فقط از یک رم استفاده کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)