اینم یه کلیپ از crash test لیفان:
برای اونایی که لازم دارن !!
نمیدونم چرا احساس میکنم سه ستاره گرفته
حجم : 1.10 mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه کلیپ از crash test لیفان:
برای اونایی که لازم دارن !!
نمیدونم چرا احساس میکنم سه ستاره گرفته
حجم : 1.10 mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه بدتر! والا این همه گزینه خوب چرا لیفان؟
من بيشتر از اونكه به ليفان اعتماد داشته باشم به كرمان موتور اطمينان دارم .
كرمان موتور تو اين سالها سابقه خوبي داشته . مخصوصا تو سيلو .. گفته ميشه اين ماشين رو به عنوان جايگزين سيلو مدنظر داره .
بهرحال به نظرم بايد صبر كرد ببينيم تو بازار ايران چجوري جواب ميده ..
اينكه ميگيد گزينه هاي بهتر مثلا الان كه حدود 18 تا ميديم به پارس چي گيرمون مياد؟ يا 19 تا ميديم ورنا چطور؟
ريو 14 ميليوني هم هيچي اضافه تر نداره حتي قيافه ..
بايد بيشتر صبر كرد ..
مجله ماشین شماره ی اخیر (فروردین 88) لیفان رو نقد کرده ، می تونی بخری از اطلاعاتش استفاده کنی .
منم همین جواب ابلایی رو میخواستم بگم 14 میلیون قیمت از ریو قیمتش بیشتره ولی در مقابل تندر کم آورده الان خوندم تست رو در کل این یک عقب گرد واسه کرمان موتور بود که واقعا سابقه خیلی خوبی داره بیشتر میخواست جای خالی سییلو رو که هیوندای ورنا نتونست پر کنه.
من فکر میکردم پروتون ویرا میخواست جای سی یلو رو بگیره.
ویرا ربطی به سیلو نداره.
در واقع ویرا مربوط به زاگرس خودرو هست. نه کرمان موتور.( سیلو و لیفان مربوط به کرمان موتور هستن)
سلام دوست عزیز.لیفان یه خودروی چینیه کیفیت ساخته پایینی داره (در حد پراید)ورود صدای موتور به کابین زیاده شتابش مثل تویوتا یاریسه.هماهنگی موتور و گیربکس مناسب نیست.در شتابگیری و تعویض دنده مکس داره .در کل به جای اینکه 5/15 میلیون بدی این لگنو بگیری میتونی 206 بخری .206 از نظر کیفیت ساخت و ایمنی وآسایش سرنشینان در حد بسیار خوبیه در مقایسه با همکلاساش مثل ریو لوگان 405 . مشخصات فنی لیفان:4سیلندر/1587 سی سی/106اسب بخار/0تا100 میگن 13 ثانیه/مصرفشم: در سیکل ترکیبی 8/5در 100کیلومتر.بازم سوال داشتی در خدمتم.
ممنونم دوست عزیز خوش اومدی.
زمان تحویل کرمان موتور خیلی جالبه واسه خودروهاش می گه دو ماهه تحویل میده ولی من از دی ماه اسم نوشتم هنوز زنگ می زنم می گن ماشین هنوز نرسیده ایران برسه پلاک می کنیم می دیم بهتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)