البته باید گفتش که amd برای گیم عالیه.
با بودجه 100 تومن همون 4670 و با 140 تومن 9600gt .
البته باید گفتش که amd برای گیم عالیه.
با بودجه 100 تومن همون 4670 و با 140 تومن 9600gt .
دوستان من بودجه ام برای گرافیک فقط 95 تومان است میشه یه کارت فقط nvidia با این قیمت که برای همه بازی ها خوب باه معرفی کنید
در ضمن شما amd چند هسته ای رو پیشنهاد می دید؟؟
ایا مشخصات cpu 8450 x4 amd رو دارید؟؟
با تشکر
با گرافیکش موافقم ولی اون قسمتش!!!!
کدوم پردازنده ای ام دی منظور شماست!!!؟؟؟![]()
به نظر شما amd x4 or x3 خوب نیست؟؟
در ضمن کدامیک از این دو کارت که معرفی شده قرت بالاتری داره
و ایا ati با amd جواب می ده؟؟؟
سلام.اقا خیلی ممنون از راهنماییت.من میخواستم لبتاپ بخرم.روی یک مدل hp بود خواستم ببینم کارت قویی هست یا نه!مثل اینکه 512m هستش تا 1.7 هم توی این لبتاپ share میکنه.ممنون اقا!
پردازنده های x2 واقعا عالیه برای گیم.
برای بازی پردازنده های x2 پیشنهاد میشه و x3 و x4 ظاهرا برای گیم کارایی خوبی نداره !
9600gt قدرتش بیشتره و نسبت به پولش می ارزه.
بله جواب میده.الان که دیگه این دو شرکت, یکی شدند![]()
!!؟؟
ای ام دی سه هسته ای هاش به پای دو هسته ا یهای اینتل نمیرسه!دو هسته ای هاش که خدا رحمتشون کنه!!!
بعد هم سه هسته ای ها و چهار هسته ای ها هم بازی های جدید براشون بهینه میشه!تست های GTA IV هم همینو نشون میده که سه و چهار هسته تقریبا به طور کامل استفاده میشن و با فرکانس 3000 واقعا از یه دو هسته ای بهتره!(البته در فرکانس دیفالت!)
البته این مقایسه برای اینتل وهست و ای ام حرفی برای گفتن در این رنج نداره!
9600GT هم یه اختلاف 15 درصدی با 4670 داره و تا 140 تومن ارزش خرید داره.نه بیشتر!
بعد هم هیچ ربطی نداره هماهنگی و جواب دادن Amd-ati!شما با بیس اینتل یا ای ام دی بدون هیچ مشکلی از نظر سازگاری می تونی گرافیک انویدیا یا ای تی آی ببندی!
![]()
Last edited by Kianoosh; 31-01-2009 at 14:41.
ا 9500gt 512m خوبه
من تعریفش رو از دوستان کامپیوتریم شنیدم
هيچ تعريفي نداره ! بسيار ضعيف و از رده خارجه . كدوم دوستان كاپيوتر تعريفش رو كردن ؟!ا 9500gt 512m خوبه
من تعریفش رو از دوستان کامپیوتریم شنیدم
بله !بخصوص با برند گيگا !!9600gt قدرتش بیشتره و نسبت به پولش می ارزه.من فكر ميكنم اگه كسي 50 تومن هم داشته باشه شما بهش 9600gt پيشنهاد ميكني . برام يكمي عجيبه .
![]()
Last edited by Professor Massoud; 31-01-2009 at 18:20.
شما مدتی توی انجمن نبودی و چطوری دیدی که من به همه 9600 پیشنهاد میکنم خدا عالمه !
من اصلا همچین کاری نکردم! شما لینک یک پستمو بده که با 50 تومن بودجه, من 9600 بهشون پیشنهاد دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)