تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: کمک فوری:کدام مادربورد با سی پی یو amd

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان گرامی بودجه ای که واسه مادربورد وسی پی یو می تونم بدم حدود 210 هست ایا سیستم دیگه ای پیشنهاد می کنین

مادربورد خیلی واسم مهمه ما دربوردی باشه که لا اقل تا 3 سال دیگه بشه بقیه سیستم رو اپدیت کرد

در ضمن میشه یه توضیحی در مورد قدرت اورکلاک amd 8450 x3 بدید

در کل می دونم اورکلاک چیه اما با چه اسمی در مشخصات قطعه ذکر شده اگه ممکنه یه توضیح کلی بدین

با تشکر
    210 كه نه فرق اساسي نميكنه ميتوني E7400 بخري 116 تونم (بدون فن)
    اگه 280ش كني چهار هسته اي بگيري Q6600+Biostar Biostar TP43D2-A7

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

جی میگی بابا ای ام دی هم بلک داره!
    اینم عکسش! فن باکس هم نداره و برای اور کلاک مولتی پلای باز هم داره! به راهتی اور میشه!

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ودجه من واسه cpu and mainboard حدود 170 هست
    چرا اینتل؟؟؟
    چون من قبلا اینتل و amd رو داشتم و تجربه ای که دارم تو بازی ها amd بهتر جواب می داد
    نمی دونم چی بگم اما انتخاب من بین سی پی یوهای اینتل و amd در یه رنج قیمت هست
    به نظر شما 8450 x3 phenom چطوره؟؟

قیمت و کارایی با هم برای من خیلی مهم هست لطفا اگه ممکنه اینتل و amd رو تو یه محدوده با هم مقایسه کنید
    سی پی یویی تو قیمت بین 80 تا 100 و مادربردی رو معرفی کنید که از سوکت سی پی یوهای خیلی بالا هم پشتیبانی کنه تا بعدا که اونا ارزون شدن (1 سال دیگه) بتونیم سیستم رو اپدیت کنیم
    از مادربردهای بالا کدومش رو پیشنهاد می کنید
    و یا مدل دیگری برای amd

با تشکر
    AMD از معماري بهره ميبره كه تازه تازه اينتل داره با معماري Nehalem شروع به استفاده ازش كرده.
    براي كار هايي كه شما ميخواين انجام بدين انتخاب درستي كردين.
    منم با تحقيقات فراوان بين 9950 amd و 9400 intel انتخابم 9950 شد. خيلي ازش راضي هستم. با سيستم workstation مدرسه مقايسه مي كنم (intel 9500) در استفاده هايي كه من ازش ميكنم AMD بهتر عمل ميكنه.

داره خودمونی میشه am.as.fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    راستش رو بخوایید من تصمیم گرفتم سیستمم رو ارتقا بدم دو مدل پردازنده رو همراه گرافیک نوشتم من
    این سیستم رو برای بازی و میکس فیلم میخوام خواهشن راهنمایی کنید کدوم یکی بهتر البته محدودیت
    بودجه دارم در ضمن دوسال دیگه بشه ارتقا داد
    cpu : intel dual core e5200
    mb : biostar tp45d2-a7
    vga : spphire hd4670 512mb
    ================
    cpu : amd athlon 6000+
    mb : Elitegroup a770m-a sockte AM2 plus
    vga : xfx 9400 512mb
    من چند صفحه قبل رو خوندم سی پی یو 6000 ای ام دی دارای فرکانس 3.1 هستش ولی اینتل دارای فرکانس 2.5 پس
    چرا از ای ام دی بهتر هستش ؟ در حالت عادی و بدون اور سرعت ای ام دی بیشتر اگر قرار بر اور کردن باشه خوب
    ای ام دی هم اورکلاک میشه؟داغ نمکنه ؟ ای ام دی با نرم افزارهای خاص مشکل نداره؟مشکلات خاص این پردازنده ها چیه؟
    البته دوستان من قصد طرفداری ندارم ولی این موضوع ذهنم رو به خودش مشغول کرده و بیشتر سردرگمی من سر این
    قضیه است
    Last edited by am.as.fa; 03-02-2009 at 00:41. دليل: بر داشتن قسمتی از متن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

amd از معماري بهره ميبره كه تازه تازه اينتل داره با معماري nehalem شروع به استفاده ازش كرده.
    براي كار هايي كه شما ميخواين انجام بدين انتخاب درستي كردين.
    منم با تحقيقات فراوان بين 9950 amd و 9400 intel انتخابم 9950 شد. خيلي ازش راضي هستم. با سيستم workstation مدرسه مقايسه مي كنم (intel 9500) در استفاده هايي كه من ازش ميكنم amd بهتر عمل ميكنه.
    دوست عزیز اون جمله اول رو یه توضیح میدی!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

بعد تست و مقایسه که من دیدم q9450 راحت و با اختلاف محسوس در هر اپلیکیشنی 9900 رو می بلعه!!!حالا q9550 هم همین بلا رو سر 9950 میاره!در ضمن شما پردازنده های در یک رنج رو مقایسه کنید!حالا نرم افزار های شما چی هست!؟
    سلام دوستان خسته نباشید
    راستش رو بخوایید من تصمیم گرفتم سیستمم رو ارتقا بدم دو مدل پردازنده رو همراه گرافیک نوشتم من
    این سیستم رو برای بازی و میکس فیلم میخوام خواهشن راهنمایی کنید کدوم یکی بهتر البته محدودیت
    بودجه دارم در ضمن دوسال دیگه بشه ارتقا داد
    cpu : Intel dual core e5200
    mb : Biostar tp45d2-a7
    vga : Spphire hd4670 512mb
    ================
    cpu : Amd athlon 6000+
    mb : Elitegroup a770m-a sockte am2 plus
    vga : Xfx 9400 512mb
    من چند صفحه قبل رو خوندم سی پی یو 6000 ای ام دی دارای فرکانس 3.1 هستش ولی اینتل دارای فرکانس 2.5 پس
    چرا از ای ام دی بهتر هستش ؟ در حالت عادی و بدون اور سرعت ای ام دی بیشتر اگر قرار بر اور کردن باشه خوب
    ای ام دی هم اورکلاک میشه؟داغ نمکنه ؟ ای ام دی با نرم افزارهای خاص مشکل نداره؟مشکلات خاص این پردازنده ها چیه؟
    البته دوستان من قصد طرفداری ندارم ولی این موضوع ذهنم رو به خودش مشغول کرده و بیشتر سردرگمی من سر این
    قضیه است
    حداکثر بودجه!؟

تاپیک جدید تو بخش پیشنهاد سیستم بزن!

6. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •