تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: cd اصل visual basic

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من اگه بخوام از مایکروسافت سفارش بدم با پول پست چه قدر میشه؟

داره خودمونی میشه ولايت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از مايكروسافت گرون در مياد
    توي سايت ايستگاه زير دو هزار تومان گيرت مياد

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست من بنظر من بصرفه نيست شما اينکارو بکنيد حالا چرا اصرار داريد حتما اورجينال باشه ميتونم بپرسم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست من بنظر من بصرفه نيست شما اينکارو بکنيد حالا چرا اصرار داريد حتما اورجينال باشه ميتونم بپرسم؟
    برای کار می خوام و دوست دارم با سی دی اورجینال کار کنم.
    قیمتش آخر چه قدره؟ (اصل مایکروسافت)

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

اولا تو ايران که چيزي اورجينال مايکروسافت نيست ولي ميتوني به سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بري و از اونجا خريداري کني اين سايت براي شبکه معروف ITC هستش که مديرش آقاي مترجمي هستن از استادان خب بنده ميتوني از اونجا سفارش بدي و برات بفرستن اينجوري هم خيالت راحتره که cd اصل بهت ميدن و هم اينکه با يه شرکت ايراني سروکار داري که ميتوني پيگيري هاي بعدي از نظر پشتيباني و غيره را انجام بدي موفق باشي

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا حالا چه نیازی هست ، Visual Basic اصل و کپی که فرقی نداره ، الان شما فک میکنید که چون کپی است برنامه هایی که باهاش مینویسم اشتباهه !!!
    شما فقط پول و هزینه سریال یا licence اون بسته رو میدید ، که تفاوتش با کپی اینکه که اونایی که دارن کپی میکنن همراه محتویات برنامه ، این سی‌دی‌کی یا همون licence رو میذران تا مردم بهره ببرن ، ولی اگه بخوای از خود ماکروسافت بخری ، خیلی خوب ولی برای ما ایرانی ها ضرر ! چون اونا در فروششون اون جوری نیست که 10 تا برنامه رو توی یه دی‌وی‌دی بذارن ، و خود برنامه که اصل در نظر باشه ، با بسته‌بندی عالی برای شخص خریدار ، همراه سریال مخصوص برای همان خریدار رو ارسال میکنن ، که خریدش بازم برای ما ایرانی ها ضرر . چون علاوه بر پرداخت هزینه‌ی برنامه ، باید هزینه دریافتشو بگیری ، مثل این نیست که بری دم کوچه و یه سیدی بخری و بیای ، نه .

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا حالا چه نیازی هست ، visual basic اصل و کپی که فرقی نداره ، الان شما فک میکنید که چون کپی است برنامه هایی که باهاش مینویسم اشتباهه !!!
    شما فقط پول و هزینه سریال یا licence اون بسته رو میدید ، که تفاوتش با کپی اینکه که اونایی که دارن کپی میکنن همراه محتویات برنامه ، این سی‌دی‌کی یا همون licence رو میذران تا مردم بهره ببرن ، ولی اگه بخوای از خود ماکروسافت بخری ، خیلی خوب ولی برای ما ایرانی ها ضرر ! چون اونا در فروششون اون جوری نیست که 10 تا برنامه رو توی یه دی‌وی‌دی بذارن ، و خود برنامه که اصل در نظر باشه ، با بسته‌بندی عالی برای شخص خریدار ، همراه سریال مخصوص برای همان خریدار رو ارسال میکنن ، که خریدش بازم برای ما ایرانی ها ضرر . چون علاوه بر پرداخت هزینه‌ی برنامه ، باید هزینه دریافتشو بگیری ، مثل این نیست که بری دم کوچه و یه سیدی بخری و بیای ، نه .
    من دوست دارم که وقتی یک تولید می کنم دوست دارم کسی از من ناراضی نباشه.(شرکت مایکروسافت)

8. این کاربر از armin_software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •