تنظیمات چی رو برادر؟
پسورد گزاشتن که خیلی ساده میتونید از طریق cpanel برید به بخش
password protected directories و یوزر و پس بزارید
تنظیمات چی رو برادر؟
پسورد گزاشتن که خیلی ساده میتونید از طریق cpanel برید به بخش
password protected directories و یوزر و پس بزارید
اقا یه سوال فوری میشه روی هاست های فری ریخت یا نه؟
دوستان براي اين كه فضاي موجود در سرور و فضاي استفاده شده رو نشون بده ، Plugin اي چيزي هست ؟
يا بايد كد Php به صورت دستي به Index.php اضافه كنم. ؟
ممنون
سطح دسترسی رو چطور باید تعیین کنیم ؟؟
نه...اکثر هاست های فری حتی اسمش رو هم قیلتر کردن..اقا یه سوال فوری میشه روی هاست های فری ریخت یا نه؟
ايني كه گزاشتي من باش چنتا مشكل دارم ميشه حل كني؟
1- اين پوشه كه تو پستاي قبل گفته شد اصلا وجود نداره
2- اين رو من آپ كردم همه پوشه ها و فايل هارو هم 777 كردم ولي الان برا استفاده بهم ميگه نميتونه از اكانت پرميم استفاده كنهshouts.php می توانید آن را در مسیر روبرو پیدا کنید : classes/linkember/shouts.php
پوشه linkember می توانید آن را در مسیر روبرو پیدا کنید : classes/linkember
حالا يكي بگه من چيكار كنم؟Cannot use premium account
با سلام . دوستان این سیستم اکثراٌ به درد دوستانی می خوره که هاست دارن و بدونbandwith یا bandwith زیاد چون شما مثلاٌ اگه یک فیلم 700 mb رو به این روش بگیری و خودت هم اون رو دانلود کنی این پای شما در میاد از لحاظ bandwith 1.4 gb و اگه هاست شما پهنای باندتون کم باشه با مشکل موجه میشید . بعد این برنامه رو بعضی از هاست های پولی هم جواب نمیده
البته با راه اندازی این سرویس شما از شر محدودیتهای رپیدشیر راحت نمیشین و برای انتقال فایل به این سرور شخصی همچنان با محدودیت زمانی مواجه هستین. تنها نکته ی مثبت اینکار اینه که دانلود از رپیدشیر قابلیت Resume نداره و با اینکار یعنی انتقال از سرور رپیدشیر به هاست خودمون لینکی رو در اختیار داریم که قابلیت دانلود مجدد بهمون میده. البته هرچی که بیشتر نگاه کنیم مزایای بیشتری هم میبینیم. مثلا دانلود فایلهایی که بخاطر تحریم یه سایت نمیتونیم بهشون دسترسی داشته باشیم! مثلا دانلود نرم افزارهای گوگل. کافیه لینک دانلود رو به این اسکریپت بدیم تا روی هاستمون بریزه و ما از هاست خودمون دانلودشون کنیم! البته هاستمون باید خارجی باشه تا آی پیش مسدود نشه!
به نظر من که اگه هاست دارین و وقت براتون مهم نیست از این روش استفاده کنید
و گرنه راحت یک رپید شر 7000 تومانی بدون پوینت بخرید و بین 2 تا از دوستاتون تقسیم کنید و خیال خودتون رو راحت کنید .
لطفا چند تا هاست رایگان که از رپید لیچ را پشتیبانی کنند معرفی نمایید ! اینترنت را زیر و رو کردم ولی نتوانستم پیدا کنم ! رپید لیچ روی هیچکدام کار نکرد ):
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)