تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: چرا محسن چاووشی گوش میکنین و یا حتی چرا محسن چاووشی گوش نمیکنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariansa3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    hotel california

پيش فرض

چاوشی صداش خوبه ،یعنی بد نیست من با آهنگ تو ناز میکنی خیلی حال میکنم
    شما اگه آهنگ دیگه ای میشناسید که قشنگتر میخونه بگید تا من برم گوش بدم
    آهنگ دیگه که زیاد میشناسم اما از توی همین آلبوم یه شاخه نیلوفر ترک خاکستر و تبریک هم ترکهای جالبین

همیشه که نمیشه جنگولک بازی گوش کرد.
    بعضی وقتها باید با یک آهنگ آروم فاز بگیری.چه آهنگهایی بهتر از آهنگهای محسن چاووشی.
    خیلی خفن تاثیرگذاره و حتی تا مرز خودکشی پیش میبره.مخصوصا وقتی سوژه آهنگش با حال و روزت یکی باشه
    اینکه آدم با یک آهنگ فاز آروم بگیره و هم تا مرز خودکشی پیش بره یکم احساسیه من واقعا میخوام بدونم چرا ما که همه دنبال آرامش و حتی شادی میگردیم اونوقت سراغ چیزهایی میریم که جنبه های مازوخیست داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariansa3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    hotel california

پيش فرض

دوستان سلام

من اومدم انتقاد کنم اما دیدم انقدر در وصف آقای چاووشی جملات قصار عاشقانه گفتید که خدایش ترسیدم چیزی بگم!

من فقط یکی دوتا سوال دارم
    دوست دارم جواب منطقی بگیرم

در اینکه یک نفر میتونه با هر نوع آهنگی ارتباط خیلی خوبی برقرار کنه در صورتی که فرد دیگه از اون لذت بی نصیب باشه شکی نیست
    اما میخوام بدونم شرح لطافت صدای آقای چاووشی به چه صورته؟
    و دوم اینکه انتخاب آقای چاووشی به عنوان بهترین و به قول یکی از دوستان "سلطان " بر اساس چه معیاریه؟

متشکرم

هیچکس نگفته که صدای آقای چاووشی لطیفه و خیلی ها بخاطر همین صدای زخمی به اون گوش میدن اما شاید منظورتون اینه که چه جوری با این صدای خشن احساس آرامش میکنن که برمیگرده به موضع اصلی این تایپیک اما من فکر میکنم که برداشت شخصی هرکس در این موضوع تاثیر گذاره

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

چون شعر و آهنگهاش جلف نیست و سنگینه و به دل می شینه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

در اینکه یک نفر میتونه با هر نوع آهنگی ارتباط خیلی خوبی برقرار کنه در صورتی که فرد دیگه از اون لذت بی نصیب باشه شکی نیست
    اما میخوام بدونم شرح لطافت صدای آقای چاووشی به چه صورته؟

و دوم اینکه انتخاب آقای چاووشی به عنوان بهترین و به قول یکی از دوستان "سلطان " بر اساس چه معیاریه؟

متشکرم
    جواب سوال اولت رو که خودت دادی.همه که نمیتونن فقط با صدای لیلا فروهر آرامش بگیرند.بعضی وقتها یک صدای خش دار از ده صدای لطیف بهتر با احساسات آدم کنار میاد.
    سوال دومت سوال منم هست. نمیدونم این القاب الکی که بهش میدن واسه چیه.مثل سلطان و حضرت و ....
    با اینکه خودم چاووشی رو دوست دارم ولی 100 درصد مخالف این القابش هستم.
    چون بهترینه
    خوب همین سئوال دقیقا همینجاست چرا صدایی که اینهمه خش داره آهنگهایی که اینهمه حزن انگیزه و شعرهایی که بعضی وقتا حزن آلوده باعث شادی شما میشه
    حتما که نباید موسیقی باعث شادی بشه
    اینکه آدم با یک آهنگ فاز آروم بگیره و هم تا مرز خودکشی پیش بره یکم احساسیه من واقعا میخوام بدونم چرا ما که همه دنبال آرامش و حتی شادی میگردیم اونوقت سراغ چیزهایی میریم که جنبه های مازوخیست داره
    درسته احساسیه ولی وقتی حال و هوای خودت با آهنگ یکی باشه میبینی که میتونه بدجور روت تاثیر بزاره.مخصوصا واسه کسانی که عاشق فاز منفی هستند.
    اگه یکی دلش از یکجایی شکسته باشه و تا حدودی افسرده باشه ممکنه شاد ترین آهنگ دنیا هم نتونه بهش کمک کنه.
    یکی هم ممکنه از نظر عشقی یا روحی شکست خورده باشه نمیره سراغ آهنگ عروسی و پارتی.میره سراغ آهنگهایی که به اوحالش بخوره.حالا یکی دلموشکوندی برو حالشو ببر رو گوش میده یکی آهنگهای چاوشی
    البته خودم رو نمیگم ولی بعضیها رو دیدم که با آهنگهاش چاوشی گریه میکردند. وگرنه من خودم همه جوره موسیقی گوش میکنم(به استثنا سنتی که خوشم نمیاد) از ساسی مانکن گرفته تا هایده و ...
    هیچکس نگفته که صدای آقای چاووشی لطیفه و خیلی ها بخاطر همین صدای زخمی به اون گوش میدن اما شاید منظورتون اینه که چه جوری با این صدای خشن احساس آرامش میکنن که برمیگرده به موضع اصلی این تایپیک اما من فکر میکنم که برداشت شخصی هرکس در این موضوع تاثیر گذاره

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

جواب سوال اولت رو که خودت دادی.همه که نمیتونن فقط با صدای لیلا فروهر آرامش بگیرند.بعضی وقتها یک صدای خش دار از ده صدای لطیف بهتر با احساسات آدم کنار میاد.
    سوال دومت سوال منم هست. نمیدونم این القاب الکی که بهش میدن واسه چیه.مثل سلطان و حضرت و ....
    با اینکه خودم چاووشی رو دوست دارم ولی 100 درصد مخالف این القابش هستم.

حتما که نباید موسیقی باعث شادی بشه

درسته احساسیه ولی وقتی حال و هوای خودت با آهنگ یکی باشه میبینی که میتونه بدجور روت تاثیر بزاره.مخصوصا واسه کسانی که عاشق فاز منفی هستند.
    اگه یکی دلش از یکجایی شکسته باشه و تا حدودی افسرده باشه ممکنه شاد ترین آهنگ دنیا هم نتونه بهش کمک کنه.
    یکی هم ممکنه از نظر عشقی یا روحی شکست خورده باشه نمیره سراغ آهنگ عروسی و پارتی.میره سراغ آهنگهایی که به اوحالش بخوره.حالا یکی دلموشکوندی برو حالشو ببر رو گوش میده یکی آهنگهای چاوشی
    البته خودم رو نمیگم ولی بعضیها رو دیدم که با آهنگهاش چاوشی گریه میکردند. وگرنه من خودم همه جوره موسیقی گوش میکنم(به استثنا سنتی که خوشم نمیاد) از ساسی مانکن گرفته تا هایده و ...
    دوست عزیز
    به نظر من موسیقی در واقع نه برای غمه نه برای شادی
    من فکر میکنم موسیقی برای تفکره

حالا این تفکر میتونه با لذت محض یا حزن و اندوه همراه باشه

دلیلی که دوستان برای تائید آقای چاووشی میارن هیچکدامش منطقی و بر اساس علم موسیقی نیست اما چون خودم عقیده دارم هر کسی میتونه با هر صدایی ارتباط برقرار کنه برای همین سکوت میکنم
    اما قبول کنید درصد زیادی از پافشاری آقای چاووشی روی این سبک از خوندن فقط به علت کشش خوب بازاره

البته تقصیر ایشون نیست ،جامعه داره به این سمت پیش میره ، من هم به هیچ وجه قصد بی احترامی ندارم اما نظرم اینه که ایشون با این همه هوادار نباید اینقدر نمک روی زخم جوون ها بپاشن اون هم فقط برای فروش خوب

البته امیدوارم اینطور نباشه و روز به روز ایشون در کارشون موفق تر باشن و پیشرفتشون موسیقیایی باشه

موفق باشید
    یا علی
    Last edited by vioman; 31-01-2009 at 05:28.

6. 2 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jojo2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کره ی زمین

12 چرا؟

چون تو صداش حس وحالی داره که هیچ خواننده ی دیگری نداره

8. این کاربر از jojo2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

خواننده فقط محسن چاوشی
    آلبوم فقط یه شاخه نیلوفر
    محسن چاووشی خوش درد کشیده است و اصلا خوب نیست که اونو به نمک پاشی روی زخم متهم کنید.

10. این کاربر از zeus7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ببینید.موسیقی یه چیزه سلیقه ای هست به غیر از یه دسته از آهنگها طوی دنیا که آشغالن بقیه بستگی به شخص و روحیاتش داره..اما درباره محسن چاوشی بگم که من 10-20 تا آهنگاش را اونم فقط برای اینکه بدونم چه کارست گوش دادم و دیدم اگه کسی فکر میکنه محسن چاوشی کارش درسته اشتباه میکنه.2-3 تا آهنگ جالب داره ولی درکل هیچی نیست.اگه اینو میگم به طرفداراش بر نخوره ولی اینکه اون کسه خاصی نیست بی احترامی به هواداراش نیست...از نظر هنر خانندگی در ایران فقط اصفهانی و خواجه امیری واقعا خوبن ...اگه من اینو میگم خوره آهنگ های 1970تا حالا هستم(البته مسلما همه آهنگ های این دوره را گوش ندادم و فقط برترین ها را).ولی همونطور که گفتم اینکه کسی از آهنگاش خوشش بیاد سلیقه ای هست.

12. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

ببینید.موسیقی یه چیزه سلیقه ای هست به غیر از یه دسته از آهنگها طوی دنیا که آشغالن بقیه بستگی به شخص و روحیاتش داره..اما درباره محسن چاوشی بگم که من 10-20 تا آهنگاش را اونم فقط برای اینکه بدونم چه کارست گوش دادم و دیدم اگه کسی فکر میکنه محسن چاوشی کارش درسته اشتباه میکنه.2-3 تا آهنگ جالب داره ولی درکل هیچی نیست.اگه اینو میگم به طرفداراش بر نخوره ولی اینکه اون کسه خاصی نیست بی احترامی به هواداراش نیست...از نظر هنر خانندگی در ایران فقط اصفهانی و خواجه امیری واقعا خوبن ...اگه من اینو میگم خوره آهنگ های 1970تا حالا هستم(البته مسلما همه آهنگ های این دوره را گوش ندادم و فقط برترین ها را).ولی همونطور که گفتم اینکه کسی از آهنگاش خوشش بیاد سلیقه ای هست.
    دوست عزیز سلام
    من با بخش زیادی از صحبت های شما موافقم

متاسفانه وقتی جایی بحث از یک شخص خاص میشه و طرفداران این فرد اونجا تبادل نظر میکنند یا به نوعی فقط تعریف مثبت میکنند هیچ کس حق اعتراض و انتقاد نداره
    این یک فرهنگ اشتباهه
    طبق گفته ی خود شما موسیقی به سلیقه خیلی وابسته هستش و اصلا نمیشه اعتراض کرد که چرا شخصی مثلا از آقای x خوشش میاد.

من همین الان در یک نظر سجی توی همین تالار دیدم که از آقای چاووشی به عنوان بابغه یاد کردند!!!
    این درست نیست
    من نه قصد بی احترامی به آقای چاووشی رو دارم نه اون دوست عزیز رو
    اما باید قبول کرد که آقای چاووشی از دارا بودن تکنیک های متوسط به بالا و عالی خوانندگی بی بهره هستند
    خوانندگانی رو که شما مطرح کردین (مثل آقای اصفهانی و آقای خواجه امیری ) بهره خوبی از صدای خودشون میبرند و این صدا رو مدیون تکینک های آواز ایرانی هستند که متسفانه این دوستان هم کمتر یاد گدشته میکنند و فقط سبک های تلفیقی رو دنبال میکنند.

موفق باشید

14. 2 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

ببخشید میشه این علم موسیقی و تکنیک های متوسط به بالا رو برای ما هم تعریف کنید ببینیم چیه ؟
    شاید ما هم قانع شدیم محسن چاووشی خواننده نیست !

16. 2 کاربر از hosseinmusicmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •