نه فرقي ندارن
اسم اصلي ATI HD 4670 هست و اون اسمس كه اولش ميياد مثل Club يا HIS يا Gigabyte يا .... شركت سازنده هست.
هر كدوم ارزونتر بود اون رو بخر
نه فرقي ندارن
اسم اصلي ATI HD 4670 هست و اون اسمس كه اولش ميياد مثل Club يا HIS يا Gigabyte يا .... شركت سازنده هست.
هر كدوم ارزونتر بود اون رو بخر
من کارت گرافیکی برای کار های گرافیکی نمی خوام من کارم با کامپیوتر اتوکد و گیم هست . فکر نکنم از کارت گرافیک به این بالا یی استفاده کنم .
به هر حال شما اگر كارت پائيتر بخواي يه 10-20 تومني ارزونتر ولي قدرتش ممكنه نصف - يك سوم و يا حتي يك چهارم بشه.
اخريد اين كارت واقعا ارزش هزينه كردن رو داره
شما لطف دارید اما :
1- خانواده میگن که استفاده ی زیادی نداری .
2- با 100 تومن کارهای دیگه ای به جای خرید کارت گرافیکی میکنم .
3- جایی رو سراغ ندارم که برای خرید کارت گرافیکی وام 5 ساله بده.
4- کفاش سر کوچمون از مارک 4670 ati خوشش نمیاد .
پس لطفا یه کارت گرافیکی با حد اکثر بودجه 60 تومن و یا یه مرکز خیریه برای وام معرفی کنید .
نه.گیم که گرافیکی نمی خواد.می خوای 3DMax هم با فتوشاپ کار کن.کی گفته اینا گرافیک می خوان؟من کارت گرافیکی برای کار های گرافیکی نمی خوام من کارم با کامپیوتر اتوکد و گیم هست . فکر نکنم از کارت گرافیک به این بالا یی استفاده کنم .
خب عزیز دل برادر چه کاری مث گیم به گرافیک نیاز داره؟اگه واقعا برای گیم می خوای فکر گرافیک 50-60 تومنی رو باید از سرت بیرون کنی...
میتونی یک مادربورد خوب با چیپست گرافیکی آنبورد خوب بخری و بعدا هم اگر احتیاج به کارت گرافیک قوی داشتی راحت میتونی بخری و بندازی روی مادربورد![]()
با حد اکثر 60 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفیق 10 تومن اضافه تر که این حرف ها رو نداره.70 تومن بده یه 8600gt بخر.البته اگه قیمت ها تکون نخورده باشه.
موفق باشی
َشما به جای اینکه 60 تومن پول گرافیک بدی . 60 تومن به پول مادربوردت اضافه کن و یک مادربورد با چیپ آنبورد خوب بخر (که اگر بعدا خواستی هم میتونی گرافیک اضافه کنی)
با 44-47 تومان مادربورد elite g31 كه گرافيك آنبرد متوسطي داره و بازيهايي معمولي رو جواب مي دهد پيشنهاد مي شود. از cpu هاي 45 نانومتري هم پشتيباني مي كند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)