اقا پس 512 چی شده؟؟؟؟؟ شما گرافیکه انبرد دارید یا اصلا گرافیکت چیه؟؟؟ سیستمت چیه؟
اقا پس 512 چی شده؟؟؟؟؟ شما گرافیکه انبرد دارید یا اصلا گرافیکت چیه؟؟؟ سیستمت چیه؟
گرافیکم gforce 8600 gt هست...cpu هم core2 dou e4600 که هر کدوم 2.4 هست.
مادر بورد هم giga p31s3x ...رم رو هم که گفتم....
یعنی برای ساتفاده از باقیمونده رم حتما باید ویندوز 64 بیتی باشه؟
آیا با این سخت افزار می تونم ویندوز 64 بیتی نصب کنم؟
نه گرافیکت توربو نداره ؟؟؟؟!!!!!!
همون 32 بیتیه اینجوری به اون سایت هایی هم که اون آقا گذاشته بود برای تبلیقات ..... گفته بودن 4 گیگ ساپورت میکنه وگر نه سیستم عامل های 32 بیتی تا 3.5 گیگابایت رم بیشتر استفاده نمی کنه!
توربو فکر نکنم...ولی یه نفر بهم گفته ویستا سرویس پک 1 4 گیگ رو ساپورت می کنه...حتی 32 بیتی...اینم عکسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان!!!
این بحثی که شما می کنید خیلی قدیمیه!!!!
و من کلشو خوندم و هیچی نفهمیدم!!!!
ویندوز های 32 بیتی (همشون) فقط می تونند 4 گیگ حافظه رو آدرس دهی کنند ، که این 4 گیگ شامل حافظه ی کارت گرافیک،بایوس، و خود رم سیستم هست . مثلأ اگه کارت گرافیک شما 512 مگ باشه ،ممکنه که ویندوز فقط 3.3 گیگ رو رو بشناسه و بعقیه ی رم برای ویندوز بلااستفاده می مونه!!!
راه حل شما استفاده از ویندوز 64 بیتی هست که محدودیت استفاده از رم رو دیگه نداره!
واعجبا!! از کی تابحال گذاشتن لینک های بخش پشتیبانی مایکروسافت شده تبلیغات؟؟ اووون مطلب پست اولیم هم میبینی نقل قول یکی از کاربران متخصص دیگه هستش نه از خودم
Last edited by avecina.ir; 27-01-2009 at 20:23. دليل: خوب به تو چه؟؟
اینو که دوست جان منم همون اولش بشما گفتم...کاری نداره خودت امتحان کن و خبرشه بده.نمیخوای که ویندوز 400 دلاری بخری!
بابا دوست عزیز منظورم شما نبودی بابا قاطی میکنی !!! دی:
منظورم سایت های و میکروسافت بود !!!
اون اشتباه هم اشتباه تایپی بود
شما هم نمی دونم او چه جوری شده ! ئلی من با آقای استریم هم صحبت کردم اونم گفت ویندوز 32 بیتی 4 گیگ رم ساپورت نمی کنه!
الان مشکل این دوستمون اینه که ویندوزش 32 بیت هست .
بیخیال بشین![]()
آره آقا...راست می گه...ممنون از همه کسایی که راهنمایی کردن...
حالا اگه 64 بیت نصب کنم همه برنامه های 32 بیتی رو اجرا می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)