سلام
دوست عزیز من ناد 32 رو دارم و اونو به عنوان کرم AutoRun VB.S میشناسه و اصلا نمیذاره دانلود کامل بشه.
شاید اگه ناد نصب کنی وآپدیت بشه کارش رو بسازه؟
سلام
دوست عزیز من ناد 32 رو دارم و اونو به عنوان کرم AutoRun VB.S میشناسه و اصلا نمیذاره دانلود کامل بشه.
شاید اگه ناد نصب کنی وآپدیت بشه کارش رو بسازه؟
سلام من این برنامه رو الان توی یه وبلاگ جستم که برای از بین بردن ویروس New Folder است ولی توانست این ویروس Explorer.exe رو هم شناسایی کنه و از بین ببره کاری که ویروس یابهای دیگه نتونستن انجام بدن ، من که فهمیدم همه این ویروس یابها حالا یه کم بیشتر یه کم کمتر شبیه هم هستند ، البته ویروس که تا حالا رفته اگه دوباره تکثیر نشه خوبه ، اینم عکسش Combo Fix
Last edited by Cyberlife; 27-01-2009 at 00:37.
عزیز من این یک بدافزار خیلی تابلو هست چون avira اونو به عنوان تروجان شناخت و اجازه دانلود
هم نداد :
Access to the data has been denied!
Warning: A virus or unwanted program has been found in the HTTP Data.
Requested URL: http://rs252l33.rapidshare.com/files/189835749/4878719/Explorer.EXE Information: Is the TR/Agent.aigv Trojan
Generated by AntiVir WebGuard 8.0.15.0, AVE 8.2.0.60, VDF 7.1.1.176
Last edited by p_s_m; 27-01-2009 at 17:36. دليل: تکمیل
p_s_m جان منظورت کدومه ، همونایی که من آپلود کردم یا Combo Fix رو میگی
ميشه لطف كني لينك اين برنامه كه عكسش رو گذاشتي بدي؟
ممنون ميشم
اینم لینک برنامه
Combo Fix
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته برای استفاده از این برنامه باید به نکات زیر توجه کنید :
1- هرگز Combofix را به اسم دیگری تغییرنام ندهید.
2- تمامی مرورگرها را ببندید.
3- تمامی آنتی ویروس ها و حذف کننده های تروجان و Spy remover ها را Disable کنید.
4- بر روی combofix.exe دابل کلیک کنید.
5- هنگامی که کار آن به پایان رسید، گزارشی را برای شما تهیه می کند.
6- در هنگام اجرای combofix.exe به هیچ وجه روی پنجره ی آن کلیک نکنید.
Combofix تمامی درایوهای خارجی را بررسی کرده و مشکل را به شما در گزارشی که در C:\ComboFix.txt قرار می گیرد، شرح میدهد.
موفق باشید
نه دوست عزیز سیستم هیچ پیغامی نمیده و فکر میکنم کار یک Spy رو انجام میده
دوست عزیز مطمئنید این برنامه ای که نام بردید خودش ویروس نیست .. اولا یه فایل exe هستش .. دوما حجمش خیلی کمه ..نوع فعالیتش هم با گفته های شما شباهت به عملکرد یه ویروس داره ..
هر چند که بیشتر ویروس یابها اون رو ویروس تشخیص میدن ولی اخطارهایی که ویروس یابها به این فایل ضد ویروس میدن به خاطر نحوه عملکرده
اونه که دسترسی به فایلهای مهم سیستمی و سیستم عامله و از نظر نرم افزارهای امنیتی یه نرم افزار متخاصم تلقی میشه بنابراین همه اونها
این فایل Cleaner رو ویروس به حساب میارن اما در واقع با این فایل نه تنها سیستم رو به هیچ ویروس دیگری دچار نمیشه بلکه ویروس Explorer.exe
و New Folder و چند نمونه ویروس دیگه هم پاک میشه ، فقط یک نکته میمونه اونم اینکه ویندوز رو در حالت نمایش فایلهای مخفی قرار بدید و در
تمام درایوها اگر پوشه ای به نام Boot و شاید پوشه دیگری به نام Autorun.inf قرار داشت حذف کنید ، البته اگه حذف نشد با یک بار ریستارت کردن
ویندوز و اگه بازم حذف نشد با نرم افزار کم حجم Unlocker این پوشه ها رو در تمام درایوهای کامپیوتر حذف کنید و اگه Cool Disk هم دارید این
پوشه ها رو از روی اون هم پاک کنید .
نکته ای که باقی میمونه اینه که هنگامی که از Combofix استفاده میکنید باید Cool Disk هم به کامپیوتر متصل باشد تا ویروس از روی آن پاک شود .
Last edited by Cyberlife; 03-02-2009 at 10:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)