شما سوال منو با سوال پاسخ میدید
نمیدونم تو ایران چرا همه فکر میکنن که یک ایرانی نمیتونه یک آفتابه هم بسازه
در ضمن من تنها نیستم و عقلم میرسه که بدونم پروژه ای به این بزرگی از دست یک نفر بر نمیاد
شما سوال منو با سوال پاسخ میدید
نمیدونم تو ایران چرا همه فکر میکنن که یک ایرانی نمیتونه یک آفتابه هم بسازه
در ضمن من تنها نیستم و عقلم میرسه که بدونم پروژه ای به این بزرگی از دست یک نفر بر نمیاد
دوست عزیز ایرانی ها آفتابه که سهله ما نی آب میوه مون هم وارداتیه
باور نداری برو از این شرکتا مثل تکدانه بپرس
بعدشم شما اگر هم این موتورو خریدی باید 3 تا 5 سال توسطشون آموزش ببینی (کل گروه) که هزینه اعزامم هست البته گفتی که برات مهم نیست
و همونطورم که دوستان گفتند باید شرکت بازی سازیه ثبت شده داشته باشی
راستی یه چیز کوچیک !
به شرکت های ایرانی تحت هیچ عنوان نمیدن موتورو !
دوست عزیز شما می تونی با خود شرکت سازندش تماس بگیری،اونا انجینشون رو به شرکتی نمی دن که بازیی ضعیف بسازه و انجینشون رو زیر سوال ببره.
اگه منظورت کری انجین 2 هست که نگرد که نیست فقط پولیش موجوده
اگه نسخه اول کری انجین رو که فارکری باهاش ساخته شده رو میخوای که این موتور با سورس کاملش خیلی وقته منتشر شده (البته موتور اولیه نیست بلکه کاملتر شده و قابلیت های زیادی بهش اضافه شده ولی دیگه از فرمت .bik برای فیلم ها استفاده نمکینه چون این فرمت تجاری هست )
فکر میکنم موتور با سی پلاس پلاس نوشته شده باشه
حجمش هم 70 مگ بود فکرکنم همراه با داکیومنت ها ، سورس ها و فکر میکنم سمپلهای آموزشی
لینکشم که جستجو![]()
گشتم نبود !!!اگه منظورت کری انجین 2 هست که نگرد که نیست فقط پولیش موجوده
اگه نسخه اول کری انجین رو که فارکری باهاش ساخته شده رو میخوای که این موتور با سورس کاملش خیلی وقته منتشر شده (البته موتور اولیه نیست بلکه کاملتر شده و قابلیت های زیادی بهش اضافه شده ولی دیگه از فرمت .bik برای فیلم ها استفاده نمکینه چون این فرمت تجاری هست )
فکر میکنم موتور با سی پلاس پلاس نوشته شده باشه
حجمش هم 70 مگ بود فکرکنم همراه با داکیومنت ها ، سورس ها و فکر میکنم سمپلهای آموزشی
لینکشم که جستجو
میشه بزارید ؟
![]()
بیا دوست من
حجمش هم 30 مگ هست
توضیحات :
The CryENGINE C++ Mod SDK v1.4 for Far Cry is available for download. The long awaited new version of our Software Development Kit includes the updated game source code of Patch 1.4 as well as some new and re-worked documentations. You can get the 30MB sized package from one of the links further below. The complete change log can be found here:
Source Code:
* Updated source code for CryGame.DLL to match 1.4 status
Documentation:
* Included How to use the built in Internet simulator.pdf
* Included Tools to tweak FarCry MP.pdf
* Included Far Cry Joypad Functionality Manual.pdf
* Updated GameSource-Readme.pdf
* Updated Far Cry Engine Overview.pdf
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول !!بیا دوست من
حجمش هم 30 مگ هست
توضیحات :
The cryengine c++ mod sdk v1.4 for far cry is available for download. The long awaited new version of our software development kit includes the updated game source code of patch 1.4 as well as some new and re-worked documentations. You can get the 30mb sized package from one of the links further below. The complete change log can be found here:
Source code:
* updated source code for crygame.dll to match 1.4 status
documentation:
* included how to use the built in internet simulator.pdf
* included tools to tweak farcry mp.pdf
* included far cry joypad functionality manual.pdf
* updated gamesource-readme.pdf
* updated far cry engine overview.pdf
نسخه کرک شدس ؟
میشه باهاش بازی ساخت ؟
دوست من این نسخه اپن سورس هست کدهای c++موتور هست هیچ فایل اجرایی نداره
این برای گروههایی خوبه که برنامه نویس های خوبی دارن و میتونن موتور رو بر طبق سلیقشون تغییر بدن با این که حداقل میتونن با کدها موتور رو راه بندازن
حرف دوستمون تایید میشه
در ضمن TV3D هم از بهترین های موتور های غیر تجاریست که با وی|وال دات نت کار میکنه حتی با ویژوال بیسیک هم میتونی کد نویسی کنی
یکی دیگه از بهترین ها هم موتور irrlicht هست که موتور فیزیک نیوتن هم اخیرا براش راه افتاده به نظر من موتور کامل و کار راه انداز هست
موتوری هم که باهاش لطف علی خان زند هم ساختن چیزه خوفیه مخصوصا توی شادر ها و نور پردازی الان اسمش یادم نیست اگه بتونی کرکش رو پیدا کنی خوبه چون تریالش برای دانلود توی سایتش هست..
برای فیزیک هم اگه پلاگین Havok رو دانلود کنی برای تری دی مکس همون جا میتونی بهش خصوصیات فیزیکی رو توی خود تری دی مکس بهش الحاق کنی بعد خروجی بگیری که این کار حدود 80 -90 درصد برنامه نویسی رو کم میکنه..........
اگه سطح کارت یه مقدار پایین تر هست موتور گرافیکی و فیزیکی DarkBasic با پلاگین های الحاقیش واقعا چیزه خوفیه یعنی هر محدودیتی که برای موتور های دیگه میدیدم با پلاگین ها خودش که حدودا هر کدوم 100 مگ 150 مگ هست برطرف شده یه نگاهم به دارک بیسیک بکن زبانش هم بیسیک هست کلا میشه گفت هلو هه
سلام، این موتور Unreal_Engine_2 هست که بدک نیست، مهم ترین مزیتش اینه که تقریبا تو تمام کامپیوترای موجود ایران قابل اجراست، معایبشم خوب این تقریبا قدیمیه ولی با این حال از قدرت خوبی برخورداره.
(من این لینک رو از نظر ویروسی بودن چک نکردم، برای اینکه احیانا با مشکلی مواجه نشید سعی کنید یه آنتی ویروس مطمئن نصی داشته باشین)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)