درسته صدای پایینی داره N82 و ال سی دی هم 0.2 اینچ از N95 8gb کوچیکتره.همینطور باتری N82 فکر کنم mah1050 هستش اما N95 8 گیگ 1200mah.پس باتری بهتری هم داره N95 8 گیگ.
به نظر من هم N95 8 gb بهتره اما اگر خودم بودم N82 رو انتخاب میکردم.
درسته صدای پایینی داره N82 و ال سی دی هم 0.2 اینچ از N95 8gb کوچیکتره.همینطور باتری N82 فکر کنم mah1050 هستش اما N95 8 گیگ 1200mah.پس باتری بهتری هم داره N95 8 گیگ.
به نظر من هم N95 8 gb بهتره اما اگر خودم بودم N82 رو انتخاب میکردم.
یکی از دوستان در تاپیک زیرخیلی از n85 تعریف کرده بود کسانی که این گوشی را دارند این تعاریف حقیقت داره یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت کدوم دو تاستاختلاف قیمت توی این دو بیشتر روی مموری هستش
اگه اشتباه نکنم صدا-صفحه نمایش- باطری قویتر از مزیت های n95 نسبت به n82 و n85 باشداما به نظر من اگه از 8 گیگ مموری N95 8gb صرف نظر کنید N82 بهتره.
موفق باشی.
منظور من N95 8gb و N82 بود.
درسته صدای بلندتر و ال سی دی بزرگتر و باتری بهتر مزیت های N95 8gb هستند
من آخرین پستی که دیدم توی اونجا ازش تعریف نشده بود.قطعا ایرادهایی داره که انقدر ازش بد میگن.یکی از دوستان در تاپیک زیرخیلی از n85 تعریف کرده بود کسانی که این گوشی را دارند این تعاریف حقیقت داره یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من همون n95 هشت گیگ بهتره.
اینطور که من متوجه شدم مزیتهای مهم n95 نسبت به n82 همیناست درستهدرسته صدای بلندتر و ال سی دی بزرگتر و باتری بهتر مزیت های N95 8gb هستند
چرا همه از ان85 بد میگین ؟
یا اصلا حرفی ازش نمیزنین ؟
من اگه جای شما بودم ان85 رو میگرفتم خدایییش نمیشه مزیتهاشو نادیده گرفت .
دوربین اینا تو شرایط روز با هم فرقی نداره اما تو شرایط شب ان82 به خاطر فلش زنون سرتره اما تو این بررسی ها مثل اینکه ان95 8 گیگ از ان82 جلو زده پس من چند تا دلیل میارم که ان85 از ان95 8گیگ سرتره .
اول اینکه با کابل usb شارژ میشه که تو هیچ کدوم از گوشیای نوکیا این خاصیت وجود نداره .
دوم اینکه یه رم 8گیگ همراشه و سرعت انتقال اطلاعات به رم از هارد ان95 بیشتره و همه میدونن که رم خور بودن نسبت به نبودن مزیته !
سوم اینکه فردا پس فردا که رم 16گیگ برسه ان95 8گیگ عقب میمونه !
چهارم اینکه 0.2 اینچ کوچیکتر بودن صفحه ی ان85 نه تنها بد نیست بلکه گوشی رو خوش دست تر کرده و یه صفحه ی 2.8 اینچی برا موبایل زیاد مهم نیست .
یکی دیگه اینکه گوشیش جدیدتره و امکانات جدیدی بهش اضافه شده همون چیزایی که نوکیا تو سری جدید گوشیا داره استفاده میکنه مثلا وقتی منو رو نگه میداری دیگه برنامه های ران شده شکل ان95 نیستن یا وقتی تو منو هستی ساعت رو نشون میده بالای صفحه .
تم صوتی هم ساپورت میکنه .
مهمتر از همه اینکه FM transfer داره یعنی قابلیت اینو داره که وقتی میای تو ماشینت موج اف ام رادیوی ماشین رو با موج گوشی مچ کنی و آهنگای گوشی رو از تو اسپیکرای ماشین گوش بدی .
بقیه امکانات هم تو هر دو تاشون مشترکه .
حالا خودتون بگین کدوم رو انتخاب میکنین ؟؟!!
آره درسته مزیت های مهمش همین هستن.
یعنی مموری رو خودت میتونی بخری البته باتری رو هم همینطور ولی بقیه رو نه!
ممنون asfaجان
ولی تو کلوپ n85 درمورد لقی اسلاید و مشکلات سخت افزاری حرف زیاد زدند
بازی ngage هم به صورت فول اجرا نمیکنه در واقع راهی برای هکش نیومده و معلومم نیست بیاد
با سلام به شما دوست عزیز
اگه شما به دنبال اطلاعات دقیق تری هستین لطفا به این سایت ها سر بزنین:
واون جاگزینه Other devices را انتخاب کنین وگوشی مورد نظرتون را با هم مقایسه کنین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا سایت کاملا فارسی زیر:
که این جا با انتخاب گوشی می تونین جدول اطلاعات و بررسی تخصصی وقیمت تقریبی و... را مشاهده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انشالله موفق باشید
قربانتان
ممنون از همه ی دوستان
از خریدن n85 منصرف شدم به خاطر سرعت و مشکلات دیگرش حالا بین n95 8gig و n82 چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1.از لحاظ محکم بودن کدوم یک محکمترند
2.در اتصال gpsکدوم یک سریعترند
3.n95 8gig پس از اپدیت حافظه اش پاک میشد .همچنین n82
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)