من پراید دارم راضی هستم
افت قیمتش خیلی کم است و مصرف بنزین هم که خیلی کمتر از بقیه باهاش 170 تا هم رفتم
ولی بهت بگم از نظر ایمنی صفر است یک بار تصادف کردم نصف ماشین به رحمت خدا رفت
پراید فقط برای توی شهر مناسب است و بس اونم شهر های به نصبت شلوغ
من پراید دارم راضی هستم
افت قیمتش خیلی کم است و مصرف بنزین هم که خیلی کمتر از بقیه باهاش 170 تا هم رفتم
ولی بهت بگم از نظر ایمنی صفر است یک بار تصادف کردم نصف ماشین به رحمت خدا رفت
پراید فقط برای توی شهر مناسب است و بس اونم شهر های به نصبت شلوغ
به هیچ وجه طرفدار روا نیستم ولی نکات زیر الزامیه بگم.
ببخشید، ولی حداکثر سرعت در آزاد ترین راه های ایران مگه چند کیلومتره؟؟ ( در ضمن به شخصه با 4 سرنشین 160 تا با روا رفتیم)
از نظر قانونی، فکرشو که کنیم نیازی نداریم که برای سرعت های بیشتر از 100 هم سبقت بگیریم.
+ فضای داخلی و صندوق بار.
که البته همون ایمنی هم به نظر من فاکتور خیلی مهمیه و البته حتی شاید مهمترین.
اتفاقا در این مورد هم مخالفم. به نظر من حالت قرار گیری راننده و سرنشین در روا یه جوریه که آدم رو خیلی دیرتر نسبت به پراید خسته میکنه.
======================
ولی در کل قبول دارم روا مشکل توانایی حرکتی داره و در سربالایی ها واقعا افتضاحه.. حتی در سبقت های با سرعت کم هم خوب نیست. شتاب هاش در هر لحظه خیلی خرابه. و دلیل اصلی اینی که الان خودم سراغ روا نمیرم اینه که توانایی حرکتی نداره. دلیل اصلی که سراغ پراید نمیرم ایمنیشه.
![]()
فرشاد جان همه حرفات رو قبول دارم جز 2مورد اول
چون این روا که من پشتش نشستم بیشتر از اینی که گفتم نرفت
البته تو جاده شیب (یک تیکه از جاده)تانزدیکا 140 هم رفت
اگه تو جاده رونده باشید گاهی اوقات احتمالا براتون پیش اومده که جلوتون یک 18چرخ سبز میشه که داره با سرعت استاندارد 80 که واسه ماشینای سنگینه حرکت میکنه و شما میخواهید ازش سبقت بگیرید آیا امکان داره با سرعت زیر 100 ازش بتونید تو یه رنج زمانی مناسب ازش سبقت بگیرید(با توجه به اینکه نمیشه تو لاین سبقت زیاد لفتش داد)حالا فکرشو بکنید میخواین سبقت بگیرید ماشین تا می خواد شتاب بگیره که شما بخواید سبقت بگیرید چقدر اعصاب آدم خورد میشه(واسه من این قضیه پیش اومد)
تایید میکنم. من با rd پدرم، 160 (و حتی کمی بیشتر) رفتم هیچ مشکلی هم نداشت (تو شرایط خاص)
یه شاهکار هم بگم: که با همون ماشین(rd) و 6 نفر سرنشین و یه بچه (کلا 7نفر) در حالتی که ترمز دستی رو هم یادم رفته بود کامل بخوابونم (چون دور از جون، یکی روش نشسته بود و ندیدمش) با سرعت 110 تا هم رفتم ولی بیچاره تا یه هفته موتورش، صداش مثل این می موند که از ته چاه در میآد
پس احتمالا مشکل از موتور این روا که من پشتش نشستم بوده
یه مشکل دیگه هم که این ماشین داره کیفیت مونتاژ بسیار پاینشه
سلام.
5 ساله که rd داریم. (روآ نه). علیرغم وزنی حدود 1400 کیلو انصافا با هیچ مدلی از پرید عوضش نمیکنم. دلیلش رو هم میگم:
1. از لحاظ ظاهری انصافا زیباتر از پرایده
2.از لحاظ ایمنی خیلی خیلی بالاتره(مهمترین عامله که در روآ این هم از بین رفته)
3.از لحاظ خرج و تعمیرات ارزونتر از پراید دست میگیره
4.فضای داخلی بازتر و راحت تره
5.برای مسافرتهای طولانی بسیار مناسبتره
5.من تا 160تا باهاش رفتم. البته تو کفی
اما معایبی که ازش دیدم
1.اگر به مسافرکشی بیفته، عمر مفیدش به 5 سال هم نمیکشه
2.تو سربالاییها اگر سنگین باشه، اذیت میکنه
3.از وقتی دوگانه سوزش کردیم، فضای صندوق عقبش به اندازه یه صندوق نوشابه شده
مرسی از نظرتون.
البته من فکر میکنم (تقریبا مطمئنم) در مورد 3 اشتباه میکنید.
پرايد بگير دروسته كه كوچيكه ايمني هم كه نداره اما ماشين پيوندي نيست روا بعد يه مدت اتاقش صدا ميده از لحاظ قيافه مي افته فردا پس فردا هم خواستي بفروشي خيلي بايد افت بدي اينم بگم از لحاظ ظاهر خيلي ها به همون 405 گير مي دن اما سليقه دوستان هم قابل احترامه
من شخصا با آردی مشکلی حادی نداشتم!!!!تو اتوبان 120 تا 140 راحت میتونی بری ولی تو جاده های دوطرفه باید فکر سبقت های تند و سریع را خط بکشی!از نظر کولر و بخاری و عدم احساس سنگریزه های کف خیابونا!!!( که تو پرابد مخ آدمو داغون میکنه) و ایمنی و استحکام روآ سرتره!کاشکی عکس تصادفهای پراید رو همراه داشتم و برات میذاشتم تا بهتر بتونی تصمیم بگیری!!!!کمی هم به فمر جونمون باشیم خوبه!!!
دوست عزیز در آردی بجز قطعات ظاهری، بقیه یدکی ها عینن خرج پیکان رو رو دست میزارن. بازم مطمئنی؟
دقیقا درسته....
فقط من با آردی مدل 80 که 1480 کیلو وزن داره، 160 تا هم رفتم. در مدلهای جدید که اسمش هم روآ شده طبیعتا باید بیشتر هم بشه رفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)