قیمتش چنده؟
من میخوام از شاتل سرویس بگیرم به مشکل بر نمیخورم؟
قیمتش چنده؟
من میخوام از شاتل سرویس بگیرم به مشکل بر نمیخورم؟
سلام.
دوستان من از مودم های وایرلس گوناگونی استفاده کردم.
اینکه برد زیادی داشته باشه، کپ کردن نداره که.... کاملا طبیعیه....
از اونجایی که تجربه با حرف خیلی فرق داره، و شنیدین کی بود مانند دیدن.... از روی تجربه اینو میگم که بهترین و بهترین و صد البته بهترین مودم وایرلس که بلندترین برد رو داره و کیفیتش هم واقعا عالیه، Linksys هست.
تمام قطعات Made In USA .
قیمت 130 تومن.
موفق باشید![]()
ممنون. از linksys و USRobotic تعریف زیاد شنیدم. دوست دارم ببینم واقعا چقدر بردشون از asus یا D-Link بیشتره؟ تا حالا برد linksys تون رو با لپ تاپ یا موبایل چک کردین ببینین تو واقعیت و شرایط معمولی چقدر هستش؟ مثلا چند طبقه یا تا چه فاصله ای از خونه رو پوشش میده ؟
شاید باور نکنید. ولی داخل شهر چیزی حدود یک کیلومتر شایدم بیشتر، با Linksys پیش رفتم. ولی اینو هم بگماااااا. در فاصله ی یک کیلومتری سرعت 512 من، چیزی حدود 64 شده بود....
در ساختمان فکر نکنم این هم برد داشته باشه. عایق های صدا، بتون ها، تیر آهن و غیره، همگی از عوامل جلوگیری کننده افزایش برد هستند.
خوبه یک تعریف از کیفیت ارتباط وجود داره ......این برد موثر نیست که تو گفتی ...برد نهایی است که توسط شرکت ها هم استفاده نمیشه ...برد موثر بردیه که یک کیفیت استاندارد حداقل رو داشته باشه.....اخه با 80 90 درصد پکت لاست می شه کار کرد که تو برد رو می گی 1 کیلومتر ...![]()
Last edited by zed2; 14-02-2009 at 22:08.
Tohid جان ، جسارتاً مطمئنی از access point جدا استفاده نمیکنی ؟ چنین بردهائی رو فقط میشه با access point ها داشت ( که قیمت چنین access point هایی هم بیشتر از 400 500 تومنه) 1000 متر واسه یه دستگاه مولتی ( Modem + Accesspoint ) خیلی زیاده !!
1000 متر تو شهر؟؟؟ میشه بگید مودم تون رو کجا گذاشته بودین ( آدرس کوچه ) و تا کجا ازش دور شدید؟
Last edited by a6l3i; 15-02-2009 at 11:45.
آقا اگه هنوز داری و می فروشی من خریدارم.
دوستان ISP که تو شهرمون هست مودم های Tplink رو می فروشه . اونا چجورین ؟ چون من یه دونه TD8811 که باهاش از Adsl استفاده می کنم . ازش راضیم اما می خوام وایرلس بگیرم . مودمهاشم از 75 تومن میگه تا 150 تومن . به نظرتون از خودشون بخرم یا اینکه linksys یا مارک دیگه ای بخرم ؟ اگه بخرم با مشکل روبرو نمی شم . بابت نصب و ..
راهنمای افزایش برد آنتن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Tplink مارک بدی نیست اگر 150 داره میده گرون میده فکر کنم بهترین مدل Tplink وایرلس 75 تومن بیشتر نباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)