اساتید من منتظرم که راهنمائی بشم در مورد خروجی که برای سیما میفرستیم اگه کسی اطلاعات داره راهنمائی کنه لطفا؟؟؟؟
اساتید من منتظرم که راهنمائی بشم در مورد خروجی که برای سیما میفرستیم اگه کسی اطلاعات داره راهنمائی کنه لطفا؟؟؟؟
سلام جميعاً
وقتي قرار بر اين باشه كه چيزي از تلويزيون پخش بشه، بايد قسمت "بازبيني پخش" اونو ببينه و اگه موردي نداشت، مجوز پخشش رو صادر كنه.
بعد از اينكه تاييد شد، به رژي پخش مي ره و از اونجا مي ره روي آنتن.
هر دوي اين قسمت ها فقط نوار betacam قبول مي كنن (اگه توي گوگل با همين اسم سرچ كني درموردش مطلب پيدا مي كني).
التماس دعا
يا علي
البته با اجازه ي مهدي جان، اين بتاكم قانونشونه و چون سيستم پخش هنوز تو تلويزيون ما بتاكم هستش برا اون بتاكم ميخوان ولي بستگي به موقعيتش داره. دي وي كم هم بدي زياد گير نميدن ميشينن خودشونن به بتاكم تبديلش ميكنن موقع پخش. ولي ميگم ديگه بسته به موقعيت هست اين مورد. يه وقت ميبيني حالشو ندارن ميگن الا و بلا بايد بتا بدي ولي رو لحظه ي خوش طرف بيفته دي وي كم هم قبول ميكنه.
از تمام نرم افزارها اما بیشتر اوید
برنامه های سیما توسط پیمانکاران در بیرون تولید میشه و چیزهایی که میبینید 99 درصدش کار افرادبیرون از سازمان هست
ازپیرمیر و اوید و ....
من خودم برنامه ساز سیما هستم اما از بیرون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو مركز گلستان تدوينگر هستم اينجا فقط از avid liquid استفاده ميكنيم واسه بعضي برنامه ها اگه بخواهيم ميان برنامه بسازيم از برنامه هاي ديگه كمك ميگيريم مثل after effects , photoshop , 3dmax و . . .
بابا انصاف داشته باش چرا ميگي 99 درصد پس ما از صبح تا شب داريم چيكار ميكنيم
مگه صدا وسيما كارش فقط فيلم هاي توليدي تو تهرانه ؟؟؟
بيا ببين مراكز ما شب و روز نداريم . . .
سلام خدمت دوستان
می خواستم ببینم کسی می دونه اسم گروه یا ... تیمی که برای بانک ملت تبلیغ می سازن ؟
سيما از برنامه هاي مختلفي استفاده ميكنه ولي الان براي تدوين بيشتر از اويد بهره ميبره البته اونهم بستگي به واحدش داره بعضي واحدهاي سيما هنوز پريمير دارن![]()
سيستم پخش در حال تغييرات هست و داره به سمت tape less پيش ميره اونوقت شما بايد dvd blue ray بياري
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)