تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: چرا بعضي از قفل هاي نرم افزاري غير قابل کرک هستند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوست من فکر میکنی شما پولی که میدی بقوله خودت زیاده دلیلش چیه؟؟؟ اصلان فکر میکی چه عامل اصلی فرق بین نرم افزار کرک شده و غیر کرک شده میزاره؟؟؟؟ یکمی فکر کن میفهمی!!!!! این پولی که شما میدی درسته برای برنامه هست ولی بیشترش برای پشتیبانی قوی از نرم افزار هست..یعنی شما مشکل پیدا کردی زنگ میزنی و اونها هم وظیفه دارند به درستی جواب بدهند

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

كدام پشتباني ؟ چه پولي ؟ بيا پاي درد دل توليد كننده ها بنشين ، كباب مي شوي .
    نه قيمت منطفي هست و نه پشتيباني درست و حسابي ، به طور كلي همه چيزمان به همه چيزمان بايد بيايد. سود اصلي موضوع نرم افزار در واسطه گري ، دلالي و ارايه خدمات است . توليد كننده بدبخت ترين موجود در عرصه آي تي است. من نوعي بدون اينكه اطلاعي از سيستم عامل و كامپيوتر داشته باشم ، نرم افزار را مي خرم و بعد به خاطر 5 هزار تومني كه پول شام يك نفر هم نيست ..... همين توليد كننده حداقل بابت هر 5 هزار تومن ، 3 هزار تومن هزينه پرداخت مي كند. به طور كلي اگر اين روزها مي بينيد كه ساكتم ، به دليل قرار گرفتنم در وضعيت انفجار هست. يك بازار احمقانه چك و اماني در سيستم نرم افزار رسوخ كرده كه اگر خاطرتان را بخواهند كمتر از 2 ماه به شماي توليد كننده پولتان را بر نمي گردانند. همين امروز يكي با من صحبت مي كرد ، مي گفت از فلاني 10 ميليون چك 6 ماهه دارم ، حقوق كارمندانم مانده ، كسي را داري كه از اين مبلغ 1.5 ميليون كسر كند و پولش را به من بدهد. هر دو طرف هم چك دهنده و هم چك گيرنده آدمهاي معتبري هستند.... به همه اينها موضوع مافياي قفل شكتي را هم اضافه كنيد ، نه اينكه قفل شكن ها مقصر باشند ، سفارش دهندگان كرك مقصرند و استفاده كنندگانش ... من فعلا ساكتم ، اما در حال جمع آوري يك سري مطلب هستم كه يك بحث زيبا را شروع كنم... دنبال رايانه 65 مي گشتم كه پيدا كردم ...
    مبحث شلوار تولید کننده ویرایش شد(هخامنش)
    Last edited by persiankitty; 16-03-2009 at 20:28. دليل: تخليه عقده هاي دروني...

3. 2 کاربر از persiankitty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

قفل ها در حال پیشرفت هستند به خصوص شرکت های روسیه به ویژ ه شرکت کاسپراسکی که در اینده نه چندان دور نمی شود ان را کرک کرد
    البته کلی مخ در ایران نشسته چکار کنه
    شرکت هایی مثل لرد اشیانه و غیره این برنامه ها را تا به حال که کرک کردند .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •