apt-get install compiz
apt-get install ccsm
apt-get install compiz-fusion
اینا رو داخلش ترمینال بزن تا از طریق مخازن بگیریشون.
apt-get install compiz
apt-get install ccsm
apt-get install compiz-fusion
اینا رو داخلش ترمینال بزن تا از طریق مخازن بگیریشون.
دوست عزیز صبر داشته باش... تو پست طاها صفحه قبل که گفت ... همونطور که پاک کردی اینبار به جاش Install رو بزن.. بیشتر دقت کن.
عزیز، این کارو کردم اما فایده نداشته.
در ادامه ی صحبت اگر مشکلی هست به synaptic برید و اونجا دنبال بسته ی compiz بگردید،اگر پیدا نشد، در ترمینال دستور
sudo aptitude update
رو اجرا کنید و دباره به دنبالش بگردید.
به ضمیمه هم دقت کنید و از نوشتن به حروف لاتین هم خودداری کنید.
سپاس
خود بسته ی compiz نیست. در ضمن باقی بسته های compizمثل compiz-gnome هستن اما تیک ندارن (فعال نیستن) و موقع فعال کردنشون پیغامی که توی عکس گذاشتم صادر میشه.
در ضمن من منظورم از نصب، نصب از طریق cd بود. نه نصب از طریق اینترنت. من اینترنت adsl ندارم. پس این دستور: sudo aptitude update عملا به کارم نمیاد. لطفا دستوری که از طریق cd بشه باهاش compiz رو دوباره نصب کرد بهم بدید. ممنون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب شما هنوز update نکردید.
ضمن اینکه اگر از طریق cd می خواهید نصب کنید اگر سی دی رو به مخازن اضافه کردید که هیچ اگر نه به سی دی برید و روی بسته ی compiz دابل کلیک کنید و اجراش کنید به همراه بسته ی compiz-core.
در ضمن می تونید این بسته ها رو از مخازن اوبونتو هم در مسیر اینترنتی زیر هم دانلود کنید:
,کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون. از آدرسی که دادی دوتارو دانلود کردم. Compizcore نصب شد اما بعد از نصب compizcore که خواستم خود compiz رو نصب کنم نصب نشد و این پیغام صادر شد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد هم که از دسکتاپ افکت استفاده کردم دوباره دسکتاپ به طور کامل رفت!!!! مثل همون بار اول..
خوب همونطور که در عکس مشخص هست شما باید ابتدا بسته ی compiz-plugins رو هم نصب کنید.
اصولا به اینها در لینوکس وابستگی می گویند یعنی این برنامه برای اجرا نیاز داره که بسته ی فوق هم نصب باشه، یکجوری وابسته هست.
در مورد مشکلتون آیا کارت گرافیکتون رو درست نصب کردید؟ مدل دقیق کارت گرافیک شما چی هست؟
بسته ccsm رو هم حتما نصب کن اگر همراه بسته ها نصب نشده اند!
آخ. راست میگی. اولش داشتم خود compiz رو نصب میکردم که پیغام اومد که اول باید compiz core رو نصب کنم. منم بعد که compiz core رو نصب کردم و دوباره خواستم compiz رو نصب کنم این پیغامو دیدم که دیگه بهش توجه نکردم و فکر کردم دوباره نوشته اول باید compiz core نصب بشه.!حالا شما لینک آخرین compiz plugins رو دارین؟مدل کارت گرافیکمم اینه:Intel 82845G/GL/GE/PE/GV
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)