تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 50

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید یک سیستم خوب با مبلغ یک میلیون و سیصد هزار تومان برای گیم

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فکر کنم لازم باشه یه اطلاعیه عمومی سر در این فروم بزنیم و بگیم: درصورتی که کراس فایر نمی کنید P5Q_E ارزش خرید ندارد و همون P5Q کافیه .(فکر کنم 100 باری تو این فروم گفته شد!) و دوستان جمیعا همچنان P5Q_E توصیه می کنند!!!!!

دوست عزیز حتما سیستم INTEL ببند.
    پیشنهاد من :
    MB : ASUS p5Q -----130T
    Cpu : Intel Q9400----260T
    VGA : ATI connect3d 4870 -----290T
    RAM : crucial Ballistix 4GB(2*2GIG) BUS 800-----70T
    HARD : Western or seegate or Hitahchi 500GB------60T
    Power: green 580B------75T
    CASE : GREEN SILENT STORM---55T
    DVD-RW: pioneer A16FXB---38T
    monitor: LG W2284F-----280T
    شد 1250 .
    بقیه دلخواه خودت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

یه سوال داشتم
    الان خریدن 4870x2 کار اشتباهیه ارزش نداره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سوال داشتم
    الان خریدن 4870x2 کار اشتباهیه ارزش نداره؟
    یستگی به قیمتش داره. شما چند قیمت داری؟؟
    بالای 600 ارزش خرید نداره. بهتره صبر کنی تا 295 gtx و 285 gtx بیاد اونوقت.(حداقل حدود 2 هفته دیگه)

4. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قابل توجه mhv ی عزیز

دوست من قابلیت و قدرت p5q-e در برابر p5q حداقل 1.5 برابر توی فشار بالا بخصوص اورکلاکه . (بهتره اول یه تحقیق خوب بکنی بعد نظریه ی فضایی بدی . )
    من خودم یک ساله بود که داشتم روی سیستمی که می خواستم بگیرم تحقیق می کردم و برای تحقیقاتمم از سایتهای معتبری استفاده کردم و با توجه به اطلاعاتی که دارم می دونم که p5q-e قدرتش بیشتر از p5q و مادربرد p5q-e یه قابلیت دیگش استفاده از تکنولوژی کراس فایره .
    به نظر من اینارو بگیر : ( عین سیستم خودم )
    Mother Board : P5Q-E
    CPU : Intel Q6600
    Ram : 4 Gig Corsair Bus 1066
    VGA : Connect3d 4870
    Case : NZXT APPOLO
    Power : Green 680 B
    H.D.D : Seagat OR Western Digital 500 Gig 32MB Buffer
    دوست من
    اینا حدودا 1100 در میاد بقیه ی پولتون رو هم برای مانیتور و درایوهای نوری کنار بگذارید .

توضیحات :
    Cpu در حالت اورکلاک قدرتی برابر با CPu های 800 تومانی اینتل داره . ( یکمی تحقیق کنید به همین نتیجه میرسید .)
    Ram ها هم که کسی نمی توه بهشون بگه بالای چشمتون ابرو ( ) .
    برای کارت گرافیک هم مدلهای اورکلاک شده ی Connect3d پیشنهاد نمی شه ( چون 30 تومن برای حداکثر 5 فریم بالاتر نمی ارزه . ) تازه این کارتهای Connect3d گارانتی 1 ساله تعویض برین تک رو دارن . ( گارانتیش خیلی خوبه .)
    این کارت گرافیک ، فن غیر مرجع داره که دماش رو همیشه زیر 70 درجه در حالت زیر لود نگه می داره .
    محصولات Sopphire و His هم کارتای خوبین ولی گرونن . (نمی ارزه .)
    کیس هم که کیس خیلی خنکیه و مشکلی برای تهویه نداره . ( گارانتی 5 ساله برین تک داره .)
    پاور هم که کمترین پاوریه که می تونید در بهترین حالت از این سیستم استفاده کنید .
    هارد هم که 500 گیگ خیلی خوبه . (الکی پول پای 1 ترا بایت ندید . چون همین 500 برای نصب 20 تا بازی 20 گیگی کافیه . .الان سنگین ترین بازی 16 گیگ بیشتر فضا نمی خواهند .)
    در ضمن برای کلیه حرفام لینک معتبر دارم . اگه خواستید بگید براتون بزارم .
    دوست عزیز من mhv . من اسم شما رو نمی دونم . امیدوارم از طرز و لحن نوشتار من ناراحت نشید ولی وقتی میبینم که اطلاعات غلط و نادرستی به افراد نا آشنا داده میشود خیلی ناراحت میشم .
    امیدوارم در کنار هم بتونیم به دوستانمون در p30world کمک بکنیم .
    Last edited by Stream; 24-01-2009 at 17:26. دليل: لحن نامناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1-
    با مبلغ یک میلیون و سیصد هزار تومان نظرتون در باره سیستم زیر چیه اگر قطعه ای به نظرتون می یاد که اگر جایگزین بشه بهتره لطفا بگید
    cpu : Phenom 9950 or Q6600
    MB: P5Q or M3N H/HDMI
    Ram: Corsair 2gig 1066 DDR2 or DDR3
    VGA: 4870 512 or GTX 260
    HDD : 500 Western or Hitachi
    Monitor : BW 1932
    Power :Cooler Master
    DVD Rom : Pionner
    DVD Writer : Pionner
    Mouse and KB : A4tech or Logitec
    Speaker : Creative
    Case : Green
    2-
    در حال حاضر خرید رمهای DDR2 به صرفه تر است یا رمهای DDR3 و چه مقدار با هم اختلاف دارند
    3-
    من در اکثر جاها شنیده ام و در خیلی از بنچمارک ها هم دییده ام که Phenom 9950 از Q6600 خیلی قویتره آیا درسته
    4-
    کارت گرافیک 4870 512 Toxic بهتر است یا GTX 260 و همچنین برای 4870 512 برد Asus بهتر است یا Saphhire

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

خوب شما که Core i7 نمیگیری .... با این وجود
    CPU : Intel Q9450
    MB : Asus P5Q-E
    VGA : Club3D 4870
    2- برای این سیستم DDR2 . Patriot 2*2 800
    3- Phenom 9550 از لحاظ کارایی تقریبا برابر Q6600 هست و هیچکدوم از اینا در برابر Q9450 ، عددی نیستن!

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز شما اگه برای گیم می خوای فاکتور اصلی باید کارت گرافیک باشه وnvidia رو میتونی راحت وعرض 5دقیقه 12درصد اورکنی
    بعد از کارت گرافیکcpu مهمه وبعد هم رم
    البتهraid 0 هارد هم فراموش نشه پس حتما این قطعات رو بگیر:
    seagate 2x250g=80
    Sparkle GTX280=480
    Intel Q9400=270
    G.skill 2*2 ddr3 1333=150
    اگه بودجت به مین برای رمddr3 نرسید این رمهارو بگیر
    A.Data 2*2 ddr2 1066=110
    درمورد همQ6600 کمی ازphenom 9950 بهتره ولی حتما یکی از سری 9 انتل رو بردار که در همراهی کارت گرافیکت کم نیاره
    اگه خدایی نکردهgtx280 نگرفتیGTX 260 core216 بگیر دو سوته 12 درصد اور کن میشهGTX 280.تاکید اور یادت نره!!
    sparkle gtx 260 core216=380

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    شما بهتره بجای اینکه پول پای q9450 بدی ، یدونه q6600 بخری با یک فن V1 بعد cpu رو تا 3.6 اورکلاک کنی تا ببینی چه قدرتی داره . ( q9450 رو قورت می ده )
    برد های sapphir از asus بهترن ولی گرونن که من همون connect3d رو پیشنهاد می کنم .
    پولت رو هم بیخود برای AMD خرج نکن . Q6600 در حالت 3.6 مگاهرتز با CPU های 800 تومنی اینتل برابری می کنه .
    رم های patriot در برابر corsair عددی حساب نمیشه .
    هارد هم یا western digital بگیر یا seagat . چون هم از هیتاچی سریعترن هم کم صدا تر.
    power هم به نظر من Green بگیری خیلی بهتره . چون یه وقت شانسی یه اتصالی میشه یا یهو برقای خونتون می ره اون وقته که گارانتی بدردتون می خوره . در ضمن پاورهای گرین هم کیفیت خوبی دارن .
    کیسهای گرین که از لحاظ جا همیشه مشکل دارن و دست آدم رو زمان اسمبل کردن داغون می کنن .
    شما که داری 1300 پول می دی بهتره که از کیسهای شرکت NZXt که من مدل Apollo رو پیشنهاد می کنم،استفاده کنید چون از لحاظ خنک کنندگی جوایز بین المللی خوبی برده . تازه ابعادش خیلی عالیه و زمان اسمبل کردن سیستم با مشکل مواجه نمی شی .
    اسپیکر هم edifir بگیری بهتره . چون هرکسی از این اسپیکرها استفاده کرده خیلی راضی بود . و مطمئن باش از Craetive خیلی بهترن . من اسپیکر Edi Fire مدل m3350 روپیشنهاد می کنم . چون هم خوشکله هم کیفیت فوق العاده ای داره . در ضمن 5.1 هست و موقعه ی بازی حس خوفی به آدم دست می ده .
    به نظر من لینکهای زیر رو نگاه کن :
    تست بین Q6600 و 9450
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فن V1 که مخصوص اورکلاک هست (بجای خط فاصله بنویس L i o n c o m p u t e r البته بدونه فاصله )
    کد:
    کیس nzxt مدل apollo
    کد:
    و
    کد:
    اینم اسپیکر

اینم توضیحات این اسپیکر
    کد:
    قیمتی که من دارم بین 80 تا 86 تومنه ولی انصافا می ارزه .
    امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم
    Last edited by apadana.1001; 25-01-2009 at 01:19.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

13

قابل توجه mhv ی عزیز

دوست من قابلیت و قدرت p5q-e در برابر p5q حداقل 1.5 برابر توی فشار بالا بخصوص اورکلاکه . (بهتره اول یه تحقیق خوب بکنی بعد نظریه ی فضایی بدی . )
    من خودم یک ساله بود که داشتم روی سیستمی که می خواستم بگیرم تحقیق می کردم و برای تحقیقاتمم از سایتهای معتبری استفاده کردم و با توجه به اطلاعاتی که دارم می دونم که p5q-e قدرتش بیشتر از p5q و مادربرد p5q-e یه قابلیت دیگش استفاده از تکنولوژی کراس فایره .
    به نظر من اینارو بگیر : ( عین سیستم خودم )

Mother Board : P5Q-E
    CPU : Intel Q6600
    Ram : 4 Gig Corsair Bus 1066
    VGA : Connect3d 4870
    Case : NZXT APPOLO
    Power : Green 680 B
    H.D.D : Seagat OR Western Digital 500 Gig 32MB Buffer
    دوست من
    اینا حدودا 1100 در میاد بقیه ی پولتون رو هم برای مانیتور و درایوهای نوری کنار بگذارید .

توضیحات :
    Cpu در حالت اورکلاک قدرتی برابر با CPu های 800 تومانی اینتل داره . ( یکمی تحقیق کنید به همین نتیجه میرسید .)
    Ram ها هم که کسی نمی توه بهشون بگه بالای چشمتون ابرو
    ( ) .
    برای کارت گرافیک هم مدلهای اورکلاک شده ی Connect3d پیشنهاد نمی شه ( چون 30 تومن برای حداکثر 5 فریم بالاتر نمی ارزه . ) تازه این کارتهای Connect3d گارانتی 1 ساله تعویض برین تک رو دارن . ( گارانتیش خیلی خوبه .)
    این کارت گرافیک ، فن غیر مرجع داره که دماش رو همیشه زیر 70 درجه در حالت زیر لود نگه می داره .
    محصولات Sopphire و His هم کارتای خوبین ولی گرونن . (نمی ارزه .)
    کیس هم که کیس خیلی خنکیه و مشکلی برای تهویه نداره . ( گارانتی 5 ساله برین تک داره .)
    پاور هم که کمترین پاوریه که می تونید در بهترین حالت از این سیستم استفاده کنید .
    هارد هم که 500 گیگ خیلی خوبه . (الکی پول پای 1 ترا بایت ندید . چون همین 500 برای نصب 20 تا بازی 20 گیگی کافیه . .الان سنگین ترین بازی 16 گیگ بیشتر فضا نمی خواهند .)
    در ضمن برای کلیه حرفام لینک معتبر دارم . اگه خواستید بگید براتون بزارم .
    دوست عزیز من mhv . من اسم شما رو نمی دونم . امیدوارم از طرز و لحن نوشتار من ناراحت نشید ولی وقتی میبینم که اطلاعات غلط و نادرستی به افراد نا آشنا داده میشود خیلی ناراحت میشم .
    امیدوارم در کنار هم بتونیم به دوستانمون در p30world کمک بکنیم .
    دوست عزیز
    شما بهتره بجای اینکه پول پای q9450 بدی ، یدونه q6600 بخری با یک فن V1 بعد cpu رو تا 3.6 اورکلاک کنی تا ببینی چه قدرتی داره . ( q9450 رو قورت می ده )
    برد های sapphir از asus بهترن ولی گرونن که من همون connect3d رو پیشنهاد می کنم .
    پولت رو هم بیخود برای AMD خرج نکن . Q6600 در حالت 3.6 مگاهرتز با CPU های 800 تومنی اینتل برابری می کنه .
    رم های patriot در برابر corsair عددی حساب نمیشه .
    هارد هم یا western digital بگیر یا seagat . چون هم از هیتاچی سریعترن هم کم صدا تر.
    power هم به نظر من Green بگیری خیلی بهتره . چون یه وقت شانسی یه اتصالی میشه یا یهو برقای خونتون می ره اون وقته که گارانتی بدردتون می خوره . در ضمن پاورهای گرین هم کیفیت خوبی دارن .
    کیسهای گرین که از لحاظ جا همیشه مشکل دارن و دست آدم رو زمان اسمبل کردن داغون می کنن .
    شما که داری 1300 پول می دی بهتره که از کیسهای شرکت NZXt که من مدل Apollo رو پیشنهاد می کنم،استفاده کنید چون از لحاظ خنک کنندگی جوایز بین المللی خوبی برده . تازه ابعادش خیلی عالیه و زمان اسمبل کردن سیستم با مشکل مواجه نمی شی .
    اسپیکر هم edifir بگیری بهتره . چون هرکسی از این اسپیکرها استفاده کرده خیلی راضی بود . و مطمئن باش از Craetive خیلی بهترن . من اسپیکر Edi Fire مدل m3350 روپیشنهاد می کنم . چون هم خوشکله هم کیفیت فوق العاده ای داره . در ضمن 5.1 هست و موقعه ی بازی حس خوفی به آدم دست می ده .
    به نظر من لینکهای زیر رو نگاه کن :
    تست بین Q6600 و 9450
    کد:
    فن V1 که مخصوص اورکلاک هست (بجای خط فاصله بنویس L i o n c o m p u t e r البته بدونه فاصله )
    کد:
    کیس nzxt مدل apollo
    کد:
    و
    کد:
    اینم اسپیکر

اینم توضیحات این اسپیکر
    کد:
    قیمتی که من دارم بین 80 تا 86 تومنه ولی انصافا می ارزه .
    امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم

1-اینجا تاپیک مشاوره ست نه تاپیک انتخاب بهترین ها!
    2-حداقل 100 بار من و ارباب سایه ها و پروفسور مسعود کاربران فعال سخت افزار سر مورد p5q و p5q-e بحث کردیم (شانس آوردی ارباب سایه ها نیست و کار داره و نمی تونه بیاد وگرنه بدجوری جوابت رو میداد) .
    اگر به طور جداگانه بررسی کنیم مسلما p5q_e از p5q بهتره مثلا چیپ شمالیش کیفیت بهتری داره حرارت بیشتری تولید می کنه برای همین یه هیت سینک هم اونجا قرار دادن و.. ولی اینجا تاپیک مشاوره ست و اوضاع فرق داره.
    کار خاصی نیست (به غیر از کراس فایر)که p5q نتونه و p5q_e بتونه انجام بده . به همون شکل که q6600 رو با p5q_e
    تا 3.6 میشه اور کرد با p5q هم میشه. این کار بارها توسط خود اعضا فروم تست شده. و اصولا دلیلی غیر از کراس فایر برای خرید p5q_e وجود نداره با 25 تومن اضافه بهتر است که مثلا 2 گیگ رم رو تبدیل به 4 گیگ یا یک مدل پردازشگر بالاتر یا پاور قوی تر و یا ... دیگه گرفت که واقعا کارایی خودش رو نشون میده و دلایل دیگه...

3-فن thermal take v1 رو خوب اومدی .این فن یه فن معمولیه .گول ظاهرش و تبلیغاتش رو نخورین .فن Tuniq Tower---- 50T با 10 تا 15 تومن قیمت کمتر کیفیت بهتری نسبت به این فن داره.(اگه باورت نمیشه میتونی از آرمان مدیر انجمن سخت افزار بپرسی.البته اگه قبولش داری)

4-گارانتی برین تک رو خوب میای.وقتی از بازار خبر نداری برای چی جو میگیرتت؟! این گارانتی یکی از بدترین گارانتی هاست و خدای پیچوندنن مخصوصا اگه کارت گرافیکت مشکل پیدا کنه! چیزی نمیدونی از بازار الکی تحت تاثیر تبلیغات قرارنگیر.

5-کیس به این گرون قیمتی برای کسی که بودجه محدود داره اصلا اصلا توصیه نمیشه.حداکثر tuniq1 or tuniq3 or trio
    با قیمت 80 تومن که خنک کنندگی 3 بعدی و عالی دارن .نکته ای گه درباره جا نشدن گفتی خیلی خنده دار بود
    تا الان چند تا سیستم بستی؟؟ (ماکزیمم 2 تا)
    trio رو از نزدیک دیدی؟؟ میگی جا نداره .
    6-درباره اورکلاک هم که ترکوندین . اولا مدل اور نشده رو با اور شده مقایسه نمی کنن. دوما q9400 هم که ارزون شده و به 255 تا 260 رسیده اگه تا 3.5 اور شه کاراییش در حد q6600 تا 3.6 اور شدست. تازه هنوزم قابلیت اور داره و 70 وات توان کمتر مصرف می کنه و از لحاظ دمایی فوق العاده خنک تر از Q6600 است.
    7- قابل توجه شما هیتا چی یکی از معتبر ترین مارک های هارد است و در اکثر بنچ ها از وسترن سریعتر عمل کرده. البته هر دو مارک مدل های مختلفی دارن شما کدوما رو با هم مقایسه کردین که به این راحتی HITACHI رو شستین گذاشتین کنار.
    8-حرف پوپو لیستی لطفا نزنید که نشون بدین شما داری 100 درصد درست میگین.
    9-ما هم ناراحت میشیم که کسی راهنمایی اشتباه بکنه برای همین اون پست مربوط به P5Q رو دادم.
    10-این قدر ادعا مبنی بر درست بودن حرفات نکن . دیدی که چیز درستی از تو راهنماییات در نیومد!
    سابقت در زمینه سخت افزار رو که خودت گفتی(می خواستم یک سیستم بخرم تحقیق کردم)
    یکم از مهدی موسوی یاد بگیر 1000 برابر تو بارشه .به نظر من نفر شماره یک فروم پی سی ورد و سخت افزاره ولی این جور که شما پست میدی و هر چیزی رو با اطمینان میگین پست نمیده و ادعا نداره.
    این جمله آخر: امیدوارم ناراحت نشده باشی و د کنار هم به کار ادامه بدیم!

[SIZE="7"]اگه میخوای بحث کنی جاش اینجا نیست پیغام خصوصی بده .
    Last edited by mhv_kntu; 25-01-2009 at 12:20.

11. 3 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

Main:ASUS P5Q
    Cpu:Q9400
    sRam:2x2GB Kingstone Hyper X 1066
    VGA:GTX 260\4870 GDDR5
    Power:680 Green

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •