اصلن شما خودت هم متوجه نشدی چی نوشتی......فرمولهای جرم و سرعت نسبیتی ره درست بنویس تا پاسخ بدم متوجه شی اشکال کارت کجا بوده
اصلن شما خودت هم متوجه نشدی چی نوشتی......فرمولهای جرم و سرعت نسبیتی ره درست بنویس تا پاسخ بدم متوجه شی اشکال کارت کجا بوده
دوستانی که میگن هیچ جرمی به سرعت نور نمیرسه....
من یه جا شنیدم که الآن تونستن الکترون رو که جرم داره به 99 درصد سرعت نور برسونن?!؟
خوب جناب اگه درست تحقیق میکردی میفهمیدی همون افراد مه اینمارو کردن گفتن یک مانع وجود داره که باعث میشه بعد از اون هر چقدر انرژی رو زیاد کنن سرعت الکترون بالاتر نمیره یعنی روی 99.99% سرعت نور ثابت میمونه.(استیفان هاکینگ تو یکی از کتاباش گفته)
ببخشید که نمیتونم با دستم رو نت بنویسم. بنابه این ماجرا عذر مارا پذیرا باشید
این که به سرعت نور می رسه یا نه مهم نیست!مهم اینه که شیشهه میشکنه!
میشه یه کاری کرد که نشکنه!!!این که به سرعت نور می رسه یا نه مهم نیست!مهم اینه که شیشهه میشکنه!
کتاب سلز وایدنر رو خونده اید؟؟
ما فاصله شیشه و سنگ رو می گذاریم 10 سال نوری و به سنگ سرعت 0.98 c می دهیم وقتی سنگ به شیشه می رسه متوجه میشه که یه 200 الی 300 سالی می گذره که شیشه نصب شده (در حالی که با اون سرعت تقریبا 11 سال باید گذشته باشه - 10/0.98)
ما برعکس کار می کنیم یعنی وقتی سنگ رسید شیشه رو نصب می کنیم!!! خودتون محاسبه کنید
آیا میدونی که من هیچی نفهمیدم؟
بسیار عالیه ولی یه خرده خوردش کنین سواد ما هم برسه
خب طبق تبدیلات لورنتس و کتاب سلز و مثالی که در اون هست می رویم جلوبسیار عالیه ولی یه خرده خوردش کنین سواد ما هم برسه
در اون کتاب یه مثال اومده که مثلا من و شما روی زمان ساکن هستیم و فاصله مان 10 سال نوری (روی زمین!! خب فرش می کنیم زمین بزرگ شده)
البته من و شما با هم به دنیا می آییم. درست در لحظه تولد ما با هم سفینه ای با اون سرعت که گفتم موازی خط واصل ما به سمت شما می آید و در آن بچه ای به دنیا می آید (درست وقتی که از بالای سر من رد می شود)
وقتی اون بچه به شما می رسه متوجه میشه سن شما 49- یعنی شما 49 سال زودتر از من به دنیا اومده اید در حالیکه کسانی که روی زمین اند تولد ما را با هم می بینند.
روابط علی نقض شد!!! پسر زودتر از پدر به دنیا آمد و چند نتیجه بی ربط فیزیکی!!!!
سلام دوستان به نظر من نباید تو چنین سایت جامعی همه مقاله ها در مورد کامپییوتر باشه پس این تاپیک رو زدم
اولین سالشم رو خدم می پرسم:
در مورد فیزیکه :
راه ثابت کردن عمق ظاهری=عمق واقعی÷ضریب شکست نور
یه مقاله در مورد این می خواستم
ممنون
اگه دو ماشین با هم یک سرعت داشته باشند و در کنار هم حرکت کنند سرعت نسبی اونها برابر صفر هست یعنی شما که در یک ماشین قرار دارید ماشین بغلی رو ثابت میبینید(البته به جاده نگاه نکنید!!)
حالا فرض رو بر این قرار بدید که پیشرفت تکنولوژی بتونه ماشین یا سفینه ای باسرعت نور بسازه در این صورت اگر چراغ قوه ای دستتون بگیرید و در بیرون ماشین روشن کنید ، پرتو نور اونو نمیتونید ببینید ،بلکه نور در سر همون منبع (چراغ) ثابت و ساتع نخواهد شد!!!!!!!!!!!!!!! برای سفینه خودتون نوری دیده نمیشه ولی سفینه مقابل(اونم با سرعت نور) با دو برابر، سرعت نور رو میبینند
Last edited by saber57; 24-03-2009 at 18:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)