تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: inspiron 1525 چه طوره به نظرتون

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

sana جان شرمنده نتونستم اون موقع بهت جواب بدم اما الان که چه بهتر تاپیک هم هست برای سوالت !!
    1525 ها مدل ارتقا یافته 1520 ها هستن که به عقیده من 1520 سری خوبی از آب در نیومد و دل برای جبران مدلهای شکست خورده قبلی این سری رو روانه بازار کرد و طراحی بهبود یافته و ال سی دی بهتر شده و ساختار اصلی دستگاه و بدنه مقاوم تر شده ( 1520 ها بدنه نسبتا ضعیفی دارن و زیاد داغ میکنن )
    برای پردازش هایی در حد Matlab 2007 بله کاملا مناسب هست ( من خودم رو CPU T7200 خودم امتحان کردم و بدون مشکل اجرا میشه ) کی بورد خوبی داره و برای برنامه نویسی مناسب هست و همینطور دیدن فیلم و استفاده از اینترنت پیشنهاد میشه ...
    در مورد پارتیشن بندی هم میتونی خودت با برنامه هایی نظیر Acronis و ... خیلی راحت و بی دردسر پارتیشن بندی انجام بدی ....
    Last edited by Pami; 01-03-2009 at 01:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کسی چیزی نمیدونه؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من هم درگیر خریدن یه نوت بوک تو همین مایه ها هستم و اپتو همین رنج قیمت .Inspiron 1525 یکی از مدلهای مد نظر منه اما دو تا سوال برام پیش اومده .
    اول اینکه آیا سی پی یوهای سری P بهتر از سری T هستند ؟
    و دوم اینکه این مدل خب گرافیک قوی ای نداره ، من چند مدل از اسوس رو دیدم که تو همین مایه ها هستند و گرافیک Ati HD3470 هم دارند . مثل مدلهای X59SR یا X50SL یا F5SR و ... که قیمتهاش هم در حدود 900 تومن هستند ولی نمی دونم کیفیتشون چه طوریه . به هر حال اسوس در زمینه های دیگه بسیار معتبره و برند مورد علاقه من هم هست .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •