پرشیا زیبا تره با کلاس تره و بازار فروش بهتری هم داره
گل سواری بهتری نسبت به پرشیا داره و کیفیت قطعاتش هم خیلی بهتر از پرشیا هست
پرشیا زیبا تره با کلاس تره و بازار فروش بهتری هم داره
گل سواری بهتری نسبت به پرشیا داره و کیفیت قطعاتش هم خیلی بهتر از پرشیا هست
متاسفانه گل آشغال به تمام معناست!
عقبش هيــــــچكس جا نميشه! فقط الكي تند ميره و ترمز خوبي هم نداره! حداقل اگه ABS بود آدم دلش نميسوخت!
لوازمش هم تو هيچ جهنم دره اي گير نمياد!دلم خيلي از اين ماشين آشغال برزيلي پره....
اصلاً بیخیال گل شو چون تعطیل شده حالا میخوان POLO رو جایگزینش کنن که ماشین بهتریه البته میتونی صبر کنی POLO بگیری وگرنه همون پرشیا رو بگیر.
![]()
Last edited by milky way; 19-07-2009 at 11:28.
من فكر ميكردم پلو خوردنيه....تا اينكه عكساشو ديدم!وي اينم مثل گل غي قابل تحمله!!!اصلاً بیخیال گل شو چون تعطیل شده حالا میخوان POLO رو جایگزینش کنن که ماشین بهتریه البته میتونی صبر کنی POLO بگیری وگرنه همون پرشیا رو بگیر.
![]()
البته اینا میخوان نسل قبلی رو بیارن یعنی همین عکس ها و مدل هاچبک هم میارن فکر کنم. بازم به نظر من قیافش مخصوصاً مدل هاچبک خیلی بهتر از گل هست، وقتی عکسشون رو بزاری کنار هم متوجه میشی. البته اینم گل نسل قبله نسل جدیدش خیلی قیافش بهتر شده.
![]()
![]()
![]()
Last edited by milky way; 19-07-2009 at 11:27.
اینم GOL و POLO مدل نسل جدید هست که تو ایران وارد نمیشه و ما نمیبینیمچون ما عقب مونده هستیم و باید ماشین از رده خارج سوار شیم
.
![]()
![]()
اصلا حال نميكنم با هيچكدومشون....همه از گل بدترن و گل از همه بدتر...
پوریا نمیدونم چیش ده اینا رو میخوای مقایسه کنیم ولی خب
پارس و گل امکانات یکسانی دارن وای خب گل تولیدش متوقف شده واسه همین مشکل داری تو تامین قطعاتش.
پارس میگن قشنگه ولی من میگم حتی داخلش هم برام تکراری هستش 405 با شیشه بالا بر برقی درهای عقب .قیافش اصلا برام جذاب نیست.
گل به خاطر بعضی مسایل خیلی جذاب هستش .ولی خب کوچیک هستش .
چرا حالا میگی چیز دیگه ای بهت نگیم .
من میگم گل .
رامین جان راستش اینو واسه یه بنده خدایی میخواستم که چون عضو نبود من براش تاپیک زدم ایشون هم نامردی نکرد نه گل رو انتخاب کرد و نه پرشیا رو! الان جنتو داره!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)