خیلی ماشین خفنی بود . . .
ضخامت درهاش فکر کنم یه 15 یا 20 سانتی بود !!!
خیلی ماشین خفنی بود . . .
ضخامت درهاش فکر کنم یه 15 یا 20 سانتی بود !!!
اين كاديلاكه همچينم جديد نيست من تو چند صحنه ديدم زمان كلينتون اون سوار همين ماشين ميشد شايد اين مدرن ترشه
ضد بمب ؟ ( اینو خیلی باحال اومدی )
دیشب bbc persian داشت راجعبش میگفت.ضد بمب هستش و کپسول اکسیژن توش داره .جالبه که گفت این ماشین فوق سری ساخته میشه .!!!بعد از اینکه این رییس جمهور عوض بشه(4 یا 8سال دیگه) این ماشین رو نابودش میکنن حتی! که کسی به اسرار ساختش پی نبره.
یاد حرف یه بنده خدایی افتادم: اینا میشینن تو ماشین های گنده ی سیاه رنگ و میرن بین مردم که ایجاد رعب و وحشت کنن!!!
Last edited by MohandesMCD; 21-01-2009 at 14:19. دليل: اشتباه تایپی
جالبه عجب ماشینی دیشب منم دیدم واقعا عالیه
ماشین های پلیس آمریکا هم این جوری هستن و به صورت تقویت شده ساخته میشن
کلا چیز چندان عجیبی نیست و سری گارد بنز و ب ام و هم این توانایی دارن و اتومبیل های ضد گلوله از قدیم وجود داشتن
یادمه تو مجله ماشین نوشته بود که واسه تهویه این ماشین از یه قیلتر 17 لایه استفاده میکنن!!!![]()
توووی پست قبلی منم گفتم همینو.این مدل 2009هه همون قبلیاست مثلن زمان کلینتون و ذوره ی اول همین بوش یخورده بیشتر به فورد و لینکلن شبیه بود تا کادیلاک.این عکس:
تووووی همون عکسایی که گذاشتم به جلو پنجره ی مدل 2009 نگاه کنین:
کاملن فرق میکنه با آخرین مدل ماشین مخصوص جرج بوش:
البته رینگ و سایر جزئیات ریزشونم دقت کنین با هم فرق داره
ضمنن بد نیستش که ببینین این ماشین چند تا اسکورت با خودش داره:دقیقن 21 ماشین!! ببینین:
اینم عکس داخل خودروی مخصوص ریچارد نیکسون رییس جمهور 35 سال قبل آمریکاست که دارن تعمیرش میکنن:
![]()
Last edited by avecina.ir; 21-01-2009 at 16:23.
تقویت شده درسته ولی این دیگه با پیشرفته ترین فناوریها و تدابیر امنیتی دنیا که دست آمریکاست ساخته میشه.اونا با خودشون میگن واسه مهمترین فرد روی زمین داریم ماشین میسازیم که همه جور دشمن داره........دیگه ضد بمب بودن ماشین تعجب تعجب آوره؟؟؟ ضمنن این ضد بمب بودن با اون بنز S Class سری امنیتی B که رفیق حریری توووش کشته شد زمین تا آسمون فرق میکنه
محافظان شخصیش که بیخود اسم تانک و دیو ره روی این نذاشتن!
دیدیم کسی خووشش نیامد پس دیگه ادامه نمیدیم.........تاپیک جان برو پایین..
Last edited by avecina.ir; 22-01-2009 at 08:30.
درهای این ماشین تا جایی که یادم هستش 50 سانتیمتر ضاخامت دارن البته چون اینا دیگه میرن توی رده تجهیزان تظامی دیگه زیاد نتیجه آزمایشها رو نمیدن بیرون .
راستی فکر میکنید بعد از بازنشسته شدن این ماشینا رو چیکار میکنن .حتما یه جایی موزه دارن
راستی یه زمانی ماشینهای رو باز هم داشتن .یعنی چند تا .ولی یه چیزی هم بگم بیشتر تجهیزات حفاظتیاین ها مثل تهویه و کلیدهای ایمین اینها الکترونیکی هستن و پیش بمبهای مغناطیسی آسیبپذری شدید یعنی با یه بمب مغناطیسی میشه همه تجهیزات بجز زهر رو از کار انداخت.اینم بگم بعضا توی کاروان ماشینهایی که با رییس جمهور حرکت میکنن یه جمر(اخلالگر امواج )یه خودروی پزشکی دارای تجهیزات مقابله با حمله شیمیایی هم حرکت میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)