سلام علی آقا من این چیزایی که گفتید انجام دادم بعد چیزی نشون نمیده وفقط این میاد:
بعد یه find new hardware هم میاد و میگرده دنبال type b که چیزی پیدا نمیکنه
سلام علی آقا من این چیزایی که گفتید انجام دادم بعد چیزی نشون نمیده وفقط این میاد:
بعد یه find new hardware هم میاد و میگرده دنبال type b که چیزی پیدا نمیکنه
دوستان من نصب كردم بدون هيچ مشكلي اجرا شد و PSP Type B رو هنگامي كه x رو ميزنيد از تو محيط PSP ميشناسه و تصوير بلافاصله مياد ، تنظيمات Screen رو هم ميتونيد تغيير بديد و كيفيت رو بالا ببريد
دستت درد نكنه choory جان ، عالي بود
در مورد Wireless و وصل شدنش هم Access Point ميخواد كه من نداشتم نتونستم امتحان كنم
ولي خوراك مچ گيري هست اين برنامه ، من كه ديگه هركي ميشينه پاي لپ تاپ سريع USB ميزنم چك ميكنم چيكار داره ميكنه !!
اگه یه چیز دیگه این برنامه داشت عالی می شد اونم پخش صدای ویندوز بود
شما دقیقا همه کارها را انجام دادی؟
برنامه Psp type b را حتما باید نصب کنید.این را نصب کرده اید؟
کلا اگه طبق آموزش پیش بری مثل بقیه دوستان جواب میگیری.
سلام QWERT جان تو اتصال usb منم دقیقا مشکل شما رو دارم لطفا اگه تونستی حلش کنی راهنمایی کن ما هم استفاده کنیم،ممنون.
در ضمن دوستان من دیروز Access Point گرفتم و برنامه رو باهاش تست کردم جواب میده اما سرعتش خیلی جالب نیست مثلا اگه یه فیلم رو تو pc پخش کنی تصویر روی psp به طور محسوسی فریم فریم میشه.لطفا دوستانی که با usb برنامه رو اجرا کردن بگن تو این حالت سرعت چطوره؟تو بازی یا پخش فیلم تصویر تغییر میکنه؟
در ضمن دوستان میتونن ورژن جدید برنامه رو که قابلیت انتقال صدا بهش اضافه شده و محیط گرافیکی جالب تری داره رو از لینک زیر دانلود کنند.
طریقه نصب و اجراش مشابه ورژن قبلی است.
وقتی find new hardware میاد دو تا گزینه میبینی یکیش install اتوماتیک هست با یکی دیگه شما باید اون دومی رو تیکش رو بزنی بعد next بزنی.دیگه درست میشه.سلام QWERT جان تو اتصال usb منم دقیقا مشکل شما رو دارم لطفا اگه تونستی حلش کنی راهنمایی کن ما هم استفاده کنیم،ممنون.
دمم گرم...![]()
علی جون درست شد دمت گرم.ولی برا کنترلش یه چیزای پیشفرض هست.اینا رو چه جوری میشه عوض کنی.شما دقیقا همه کارها را انجام دادی؟
برنامه Psp type b را حتما باید نصب کنید.این را نصب کرده اید؟
کلا اگه طبق آموزش پیش بری مثل بقیه دوستان جواب میگیری
من میخواستم gears of war بازی کنم ولی جلو نمیرفت.
دوستان مارو ...حساب کردند من گفته بودم
اتفاقا برا من گزینه دومی کار کرد.دوستان مارو ...حساب کردند من گفته بودم
یهو میزنم خودم رو میکشما/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)