ماه زيبا سلام
شما خودت از اين سي دي استفاده كردي؟ مطمئني كه خود اين سي دي باعث مشكلات بيشتر نمي شود؟ چون توسط هكرها نوشته شده و كنترل كامل سيستم رو به دست مي گيره شايد باعث دردسر بشه.
ولي منتظريم لينكش رو بگذاريد تا ببينيم چطور است.
ماه زيبا سلام
شما خودت از اين سي دي استفاده كردي؟ مطمئني كه خود اين سي دي باعث مشكلات بيشتر نمي شود؟ چون توسط هكرها نوشته شده و كنترل كامل سيستم رو به دست مي گيره شايد باعث دردسر بشه.
ولي منتظريم لينكش رو بگذاريد تا ببينيم چطور است.
من قوانين انجمن رو خوندم ولي اگر اين سوال رو كردم به دليل اين هست كه ديده بودم كه گاهي بعضي از دوستان تقاضاي ----- شكن ميكنن و جواب هميشه اين بوده كه گذاشتن ----- شكن ممكنه منجر به ----- خودسايت بشه. در نتيجه خواستم كه در ابتدا مطمين شده باشم كه هيچ اشكالي پيش نمياد.
در مورد اينكه ايا خودم از اين سي دي استفاده كردم يا نه جوابم منفيه و دليلش هم اينه كه بهش نيازي ندارم.
در ضمن احتمال اينكه گفته دوستمون اقاي مهدي بست هم درست باشه ولي به صورتي ديگه هست. از اين نظر كه اين سي دي توسط يكي از دانشگاهاي امريكايي مجانا و براي عموم ارايه شده.د ر هر حال من فقط خبري دادم ولي مسيوليتي قبول نميكنم. همينقدر ميدونم كه مد نظر سازندگان عموم مردم در همه جاي دنيا بودن به خصوص كشورهايي نظير چين و ديگه اينكه طريقه عملش رو هم نميدونم و يك راهنما هست كه اون رو هم بايد دانلود كرد.
نظر به اينكه براي شخص من استفاده نداره زياد دنبال گرفتن اطلاعات دقيق نرفتم و فقط لينك سايت رو دارم و اونهم چون فكر كردم كه شايد براي خيليها جالب باشه كه بخوان بيشتر در اينمورد بدونن و اون رو دانلود كنن.
اين رو هم اضافه كنم كه فردي كه اونو نصب ميكنه ديگه از طريق 400 router هكرها كه صد در صد مخفي هستن روي اينترنت خواهد بود و امكان رديابي اون غيرممكن ميشه.
Last edited by mahe ziba; 23-01-2006 at 14:37.
سلام دوست عزيز
آقاهه جون به لبمون كرذي كه .
يا بزارش يا اينكه اصلا بي خيالش بشو .
بازم ممنون
دوستان من لينك رو براي اقاي سينا ادمين فرستادم
سلامنوشته شده توسط mahe ziba
دوست عزیز لینک رو همینجا قرار بدین ... موردی وجود نداره
ممـنــون![]()
مـیـثــم
دوستان اينهم لينك اون سايت
توضيح اينكه هر بار كه رو اينترنت ميرين و هر بار كه ميلي ميفرستين حتي با بهترين نرم افزارهاي امنيتي براي مثلا پنهان كردن IP باز هم اثر و رد شما باقي ميمونه كه ميشه پيگيريش كرد و نه تنها شما بلكه تمام فعاليتهايي كه داشتين در تمام مدتي كه connect بودين معلوم ميشه.
با استفاده از اين bootable live cd از شبكه مخصوص هكرها كه كاملا مخفيه استفاده خواهيد كرد و در نتيجه رد يابي و يا امكان پيدا كردن هر گونه اطلاعاتي راجع به شما غير ممكن ميشه.
اين نرم افزار هفته گذشته در كنگره Shmoo Con كه در واشينگتن برگزار شد توسط هكرهاي گروه
Kaos Theory Security Research معرفي شد.
اين نرم افزار رو ميشه دانلود كرده وروي سي دي گذاشت و نام اون Anonym.OS
هست و در واقع يك سيستم كامل هست منظورم اينه كه مثلا مثل سيستم ويندوز اين نرم افزار يك سيستم كامله كه به محض روشن كردن كامپيوتر جايگزين سيستم ويندوز شما ميشه و مجهز به برنامه هاي بيشمار امنيتي كه هكرهاي ماهر و مجرب استفاده ميكنن هست. اين نرم افزار يك ادرس شبكه دروغي براي پي سي شما ميسازه و از routeurs هاي گمنام و مجهولي كه هكرها استفاده ميكنن استفاده ميكنه.
بعد از دانلود اون روي سي دي راهنماي اون رو هم دانلود كنيد تا با طرز استفاده و عملكرد اون اشنا بشين و من فكر ميكنم كه هر بار كه ميخواين به طور گمنام روي اينترنت باشين بايد اين سي دي رو گذاشته و بعد كامپيوتر رو روشن كنين.
باز هم ميگم كه من از اون استفاده نكردم و از طريقه عمل و استفاده اون بيشتر از اونچه گفتم اطلاعي ندارم و هيچگونه مسيوليتي هم به عهده نميگيرم.
kaos.theory's Anonym.OS LiveCD
اينهم يك سايت براي اطلاعات در اين رابطه و به انگليسيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahe ziba; 28-01-2006 at 09:00.
Mahe Ziba جان ممنون از لینک برنامه . حالا یک نفر هست که بتونه با اینترنت پر سرعت این برنامه رو روی سی دی بریزه و به من هم بده ؟ ( مخابرات منطقه ما Adsl رو هنوز پشتیبانی نمیکنه )![]()
هر کی این کار رو برای من انجام بده یک دعوت نامه جی میل براش میفرستم( این آخری رو شوخی کردم )
نوشته شده توسط EhsanHF
متاسفانه در اين رابطه من نميتونم كمكي به شما بكنم.
نوشته شده توسط Ali
ميبخشيد من لينك رو همونطوري گذاشتم. متوجه منظور شما از لينك به صورت كد شده نشدم. خوشحال ميشم اگر لطف كنين و در اينمورد توضيح بدين تا من ياد بگيرم. مرسي.
اگه مشكلي نداشت حتما CD hacker ها را بفرست
ba tashakor az mahe ziba]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)