سلام
سیستم بالا تایید میشه!فقط p43 بایو استار بخر که در کل بهتره!و اگه شد E8200-E8400!
باقیش حله!
سلام
سیستم بالا تایید میشه!فقط p43 بایو استار بخر که در کل بهتره!و اگه شد E8200-E8400!
باقیش حله!
سلام به همگی .
ممنون از نظرتون .
در کل من زیاد مشکل بودجه ندارم ، حتی اگر بشه تا 100 تومن بیشتر ، سیستمی جمع کرد که از این سیستم باصرفه تر باشه که میشه حلش کرد .
راستی این سیستمی که معرفی کردی میتونه بازیهای جدید رو ساپورت کنه ؟ ( کلا واسه بازی خوب هستش ؟ )
منظورتون رو در مورد p43 متوجه نشدم ! میشه بیشتر توضیح بدین !
راستش من شنیدم پول زیادی بابت cpu ندیم بهتره ! حالا نمیدونم با e7300 مشکلی پیش میاد ؟
مخلصیم .
شما 100 تومن هم می تونی بالا تر خرج کنی اینو بگیر که برای بازی هم خوبه !در کل من زیاد مشکل بودجه ندارم ، حتی اگر بشه تا 100 تومن بیشتر ، سیستمی جمع کرد که از این سیستم باصرفه تر باشه که میشه حلش کرد .
راستی این سیستمی که معرفی کردی میتونه بازیهای جدید رو ساپورت کنه ؟ ( کلا واسه بازی خوب هستش ؟ )
با 600 :
Cpu : q6600
Main : asus p5q
Ram : 2 gig 800 kingmax
Vga : ati hd 4850 connect3d extreme o.c
Power : gp 535
مثلا همون سیستم با این تغییرات :منظورتون رو در مورد p43 متوجه نشدم ! میشه بیشتر توضیح بدین !
راستش من شنیدم پول زیادی بابت cpu ندیم بهتره ! حالا نمیدونم با e7300 مشکلی پیش میاد ؟
مخلصیم .
Cpu : e8400
Main : biostar tp43d2-a7
Last edited by امير موسر; 18-01-2009 at 10:11.
سلام به همگی .
دوستان عزیز من امروز رفتن تا این سیستم رو جمع کنم ولی بیشتر فروشگاه ها اینو بهم گفتن !
اگر بیشتر واسه بازی سیستم میخوای CPU مدل AMD 8450 سه هسته ائی استفاده کن !
کارت گرافیک هم مدل 9600GT DDR3 1GB بردار !
قیمت این CPU با CPU اینتل مدل E7300 هم یه قیمت میداد !
گرافیک هم 9600GT میگفتن 190.000 و Connect3D 4850 هم میدادن 210.000 .
در مورد RAM هم بعضی ها میگفتن Patriot چینی شده و ارزش خریدن نداره !
لطف کنین انتخاب بین این قطعه ها هم مشخص کنین . همین مورد باعث شد که امروز سیستم جمع نشه .
مخلصیم .
شما کلا به حرف مغازه دار ها توجه نکن ( جدی نگیرشون )
هه هه!!!
این اسباب بازی به اندازه ی e4600 دوهسته ای اینتل هم قدرت نداره!!!
با سلام..
دوستان ببخشيد سوالم رو اينجا مي پرسم..
دوست عزيز مي شه در مورد اين گفتتون بيشتر توضيح بديد.cpu هايي كه داراي سرعت بالايي هستند پولشون هم زياده؟
ممنون
سلام به همگی .
راستش MaFia_King عزیز من اصلا در زمینه سخت افزاری هیچگونه تخصصی ندارم ! این هم از این و اون شنیده بودم !
این سیستم واسه برادرم هستش و دوست دارم یه چیز عالی باشه .
باز هم ممنون .
مخلصیم .
سلام
این cpu دوروبر 170 تومنه و انصافا cpu غولیه... اما خوب یکم بزاری روش میتونی q6600 بخری!(چهار هسته ای و با اورکردنش میتونی بری فضا راحت 24 ساعت!!!)
بدون شک 4850 خیلی بهتره عزیز...
9600 با 4850 اصلا قابل مقایسه نیست ! 4850 خیلی بهتره !
همون سیستم پست 13 رو بگیر با 600 تومن ! خوب جواب میده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)