تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: نرم افزار هوشمند ساعت و زنگ بیداری HappyWakeup v1.15 + ( کرک )

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این جور برنامه ها باعث کند شدن گوشی میشن

فاایده ندارن

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

این جور برنامه ها باعث کند شدن گوشی میشن

فاایده ندارن

خوب این نظر شخصی شماست ...

3. 2 کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نظر نیست واقعیته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا سرعت گوشی رو کم نمیکنه ...

6. 2 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

البته شما که درست میفرمایید،ایشون هیچچی از سیمبیان حالیشون نیست.حالا تو که خیلی شاخ سیمبیانی بگو ببینم،برنامه هایی مثل jbak taskman و music player و خود زنگ گوشی و adl و fontrouter و غیره و ذلک،کدوم قبرستونی میرن؟ها؟اگه نمیدونی بدون:تمامشون باز میمونن.یعنی همیشه دارن اجرا میشن.تازه اگه خیلی شاخی یه نگاهی بنداز میبینی که یه لیست n تایی process هم همیشه دارن تو پس زمینه اجرا میشن.چرا پس اونا رو نمیگی؟
    ثانیا،بله،خر و پف کردنتو چک میکنه.مگه اشکالی داره؟گوشی ها دل ندارن خر و پف گوش کنن؟
    ثالثا،بسته نمیشه،باز هست،ولی از 20 دقیقه قبلش شروع میکنه میکروفون کار انداختن که میشه همون حرفی که دوستمون گفت.حالا اینو داشته باش:؟؟؟!!!؟؟؟!!!؟؟؟!!!؟!!؟!؟!؟؟؟ !!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!!!؟!؟!؟!!!!!؟!؟؟؟؟!! !!! تا بعد.
    دقیقا تمام برنامه های اجرایی موبایل درصورت نبستن به حالت استند بای قرار دارند واین برنامه استند بای است تا ساعت اجرا
    Last edited by mohmad_ka; 27-02-2009 at 02:22. دليل: ناکامل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

البته شما که درست میفرمایید،ایشون هیچچی از سیمبیان حالیشون نیست.حالا تو که خیلی شاخ سیمبیانی بگو ببینم،برنامه هایی مثل jbak taskman و music player و خود زنگ گوشی و adl و fontrouter و غیره و ذلک،کدوم قبرستونی میرن؟ها؟اگه نمیدونی بدون:تمامشون باز میمونن.یعنی همیشه دارن اجرا میشن.تازه اگه خیلی شاخی یه نگاهی بنداز میبینی که یه لیست n تایی process هم همیشه دارن تو پس زمینه اجرا میشن.چرا پس اونا رو نمیگی؟
    ثانیا،بله،خر و پف کردنتو چک میکنه.مگه اشکالی داره؟گوشی ها دل ندارن خر و پف گوش کنن؟
    ثالثا،بسته نمیشه،باز هست،ولی از 20 دقیقه قبلش شروع میکنه میکروفون کار انداختن که میشه همون حرفی که دوستمون گفت.حالا اینو داشته باش:؟؟؟!!!؟؟؟!!!؟؟؟!!!؟!!؟!؟!؟؟؟ !!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!!!؟!؟!؟!!!!!؟!؟؟؟؟!! !!! تا بعد.
    اقا خیلی تشکر میکنیم از حس دوستی شما

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

البته شما که درست میفرمایید،ایشون هیچچی از سیمبیان حالیشون نیست.حالا تو که خیلی شاخ سیمبیانی بگو ببینم،برنامه هایی مثل JBak Taskman و Music Player و خود زنگ گوشی و ADL و FontRouter و غیره و ذلک،کدوم قبرستونی میرن؟ها؟اگه نمیدونی بدون:تمامشون باز میمونن.یعنی همیشه دارن اجرا میشن.تازه اگه خیلی شاخی یه نگاهی بنداز میبینی که یه لیست N تایی Process هم همیشه دارن تو پس زمینه اجرا میشن.چرا پس اونا رو نمیگی؟
    منم همین رو گفتم !
    ایشون گفته بود برنامه بسته و ربع ساعت قبل از آلارم باز میشه !

توی عکس برنامه ساعت 6:40 برنامه باز شده پس مطمئن باشید که برنامه اینطوری نیست و ربع ساعت قبل آلارم برنامه باز میشه ...
    منم با حالت تعجب و پرسش گفتم :

چطوری شرایط رو با میکروفون چک میکنه ؟! صدای خر و پف رو چک میکنه ؟!
    این چرت و پرت ها چیه ؟!
    برنامه بسته میشه و خود به خود یه ساعتی باز میشه ؟! مثل اینکه شما هیچی از سیمبین نمیدونی !!

به آخر جمله من که گفتم : "برنامه بسته میشه و خود به خود یه ساعتی باز میشه ؟!" نگاه کن، علامت سوال و تعجب گذاشتم، این یعنی با حالت سوال و تعجب این جمله رو گفتم، نقطه یا کاما نذاشتم !!!
    چون میدونستم که برنامه باز میمونه و vallio گفته بود بسته میشه، تعجب کردم
    به راحتی میشه فهمید منظور من اونی که شما برداشت کردی نبود !!!!!!!!!!!!!!!!!!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •