تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: آموزش توليد برق خانگي

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

موضوع اين هست كه ياد بگيرم و بدونم چطوري اون آلماني ها حتي از طريق گلدان هاي گل كه در منازل خود دارند توليد برق ميكنند..يا با كوچكترين وسايلي كه دارند برق توليد ميكنند
    سلامم.. حاجی جون اونا خودشون تولید کننده هستن.خیلی فرقه بین اونا با ما!
    مثلن فرض کن بنزین یا نفت چقدر توووی تا یک دو سال قبل تووووی کشور ما بی ارزش و مفت و و فراوون بود! چونکه خودمون تولید کنندش هستیم پس مفت بود واسمون ولی واسه اونور آبی ها همین نفت و بنزین کلی قیمت داره
    همین مثال ره در نظر بیگیر واسه Solar Cell یا همون پنلهای خورشیدی که واسه ما که مصرف کنندشیم گرونه ولی واسه خودشون ارزونه
    پس من هم ميتوانم..
    والا چه عرض کنم.... با دولت و ملتی که توووی ایران هستش بیخیال شی بهتره........
    هوای تهرون ره نگاه کن خودت میفهمی که نه دولت حالیشه چه فاجعه ای در انتظاره نه ملت....همه سر در برف کردن
    چه ربطی داشت؟؟ خودمم نمیدونم

داره خودمونی میشه mehdisalehi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ایران.....

پيش فرض

همین مثال ره در نظر بیگیر واسه Solar Cell یا همون پنلهای خورشیدی که واسه ما که مصرف کنندشیم گرونه ولی واسه خودشون ارزونه
    خب دوست عزيز..چطوري همين Solar cell را درست ميكنند...بگو من هم درست كنم....من هم درست ميكنم ..مگه چه اشكال داره.........درست ميكنم خودم هم استفاده ميكنم......مثلا چه چيزهايي نياز داره...از چي تشكليل شده....وسايل را از كجا تهيه كنم و اين قطعاتي كه نام ميبريد چه كاري را انجام ميدهند.....در اين سيستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

خب دوست عزيز..چطوري همين solar cell را درست ميكنند...بگو من هم درست كنم....من هم درست ميكنم ..مگه چه اشكال داره.........درست ميكنم خودم هم استفاده ميكنم......مثلا چه چيزهايي نياز داره...از چي تشكليل شده....وسايل را از كجا تهيه كنم و اين قطعاتي كه نام ميبريد چه كاري را انجام ميدهند.....در اين سيستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اول حتمن باید بری درباره ی اثر فوتوالکتریک مطالعه کنی.....
    اثر فوتوالکتریک همون موضوعیه که اینشتین واسه ی تشریح ساز و کارش جایزه ی نوبل گرفت
    بعدش که از نظر تئوری پیشرفت کردی خودت میفهمی چکار باید بکنی

4. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehdisalehi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ایران.....

پيش فرض

خب..ميشه حالا شما يه توضيح مختصري در مورد اين فوتو الكتريك بدين.؟؟؟؟؟ ببينم چي هست...مغزم طافت مياره يا نه؟؟؟؟ ميتونم ياد بگيرم يا نه؟؟؟

مممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

خب..ميشه حالا شما يه توضيح مختصري در مورد اين فوتو الكتريك بدين.؟؟؟؟؟ ببينم چي هست...مغزم طافت مياره يا نه؟؟؟؟ ميتونم ياد بگيرم يا نه؟؟؟

مممنون ميشم
    کلمه ی اثر فوتوالکتریک ره توی گوگل جستجو کن بعدش کلی مطلب و مقاله ی خوب و مفصل گیرت میاد.مخصوصن توی ویکیپدیا
    اینجوری که تو پیش میری بجایی نمیرسی.علاقه ی کافی که شرط نیستش باید همت کنی و حودت کلی مطلب گیر بیاری و مطالعه کنی........
    Last edited by avecina.ir; 20-01-2009 at 15:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

يه سوال برام پيش اومده ، كه از همه دوستان ميخوام منو كمك كنند و هر جور مطلب و مقاله اي دارند برايم قرار دهند

ميخوام در منزل برق توليد كنم..ولي نميدونم چطوري بايد برق توليد كنم...ميخوام حداقل برق مصرفي منزل خودمان را توليد كنم و اگه اضافه تر از اون توليد شد....چطوري نگه داري كنم

از انرژي خورشيد هم اگر ميدانيد چطوري برق توليد ميكنند بگوييد...آخه ما در يزد يزدگي ميكنيم و گرماي خورشيد شديد هست..پس نبايد مشكل خورشيد را داشته باشم

لطفا مرا راهنمايي كنيد
    سلام.دوست عزیز به این لینک برو می تونی آموزش تصویری ساخت مولد برق رو ببینی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم یه مجموعه علمی هست که یه گروه دانشمند می رن جاهای مختلف و با ساده ترین وسایل چیزایی می سازن که ساختشون نیاز به وسایل پیشرفته داره.تو یه قسمت هم مولد برق می سازن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزيز...حرفهاي شما كاملا منطقي بود...ولي چطور مثلا آلماني ها برق خونه خودشون را توليد ميكنند؟؟؟

حتي برق هم اضافه ميارن به شبكه برقي كشورشون ميفروشن
    در صنعت برق که معمولا شرکت زیمنس پیشرو هست و خیلی کارای جالب انجام میده چند سالیه که یه نوع کوچکی از نیروگاه گازی به نام chp ساخته این نیروگاه کوچگ جای موتور خانه رو میگیره و با سوخت هایی مثل گاز و گازوئئیل کار میکنه این نیروگاه در جاهایی که فقط میخوان از برق استفاده کنن فایده نداره و باید حتما 50% به بالا از نیروی برق اون استفاده کرد تا راندمان بالایی رو پس بده(راندمان حتی تا 98%)کلا تو 3 سایز هست کوچکترینش که به مینی معروفه 5 میلیون هزینه بر میداره
    کسی از دوستان خواست بگه تا بیشتر راجبش توضیح بدم!

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

راستی این رو بگم که قراره نیروگاه بخاری مشهد که تقریبا به مرکز شهر در مشهد نزدیکه رو به همین صورت راه بندازن
    هزینه مطالعان 220 میلیون شده و هزینه بهره برداری رو حدود 2 میلیارد براورد کردن(اگه اشتباه نکنم )(قیمت مطالعات رو مطمئنم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزيز...حرفهاي شما كاملا منطقي بود...ولي چطور مثلا آلماني ها برق خونه خودشون را توليد ميكنند؟؟؟

حتي برق هم اضافه ميارن به شبكه برقي كشورشون ميفروشن

پس من هم ميتوانم ايجاد كنم....( لطفا مرا نا اميد نكنيد )

حتي چند ماه پيش تبليغي ديدم...مبتني بر فروش چراغ هاي خورشيدي كه برق را هم ذخيره ميكنه براي شب ) عين چراغ هاي توي خيابون....براي خونه با انرژي خورشيد

لطفا توضيح كامل تري بدهيد و تخصصي بيان نكنيد....زيرا اين فقط سوال من نيست..خيلي هاي ديگه هم اين سوالات را دارند

با تشكر
    از این پرسش تعجب کردم. از کجا شنیدید آلمانی‌ها برق در خانه تولید میکنند و حتا به دولت میفروشند؟ من که ۱۹ سال در آلمان زندگی‌ کردم ، و رشتهٔ فنی‌ هم تحصیل کردم ، اصلا چنین چیزی نشنیده بودم ..... به هر حال با مزه بود

12. این کاربر از sootinadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •