آخي دلم واسه خودم مي سوزه كه تو اين .... زندگي ميكنم
آخي دلم واسه خودم مي سوزه كه تو اين .... زندگي ميكنم
به نظر من همین فردا برو جمهوری خططو به یه مغازه ی غریبه بفروشنوشته شده توسط شیدا
شيدا بنظر من برو مخابرات شكايت كن بعدشم شما كه يبار فرستادي چرا 6-7 بار ديگه هم فرستادي اونهم شماره 5 رو!!! چرا عدد ديگه رو نزدي من كه يكم مشكوكم !!!!!
بهر حال سريعتر برو شكايت كن
به نظر من با شكايت اين موارد رو درست ميشه كرد
با سلام
مافيا جان دستت درد نكنه كه اين مطلبو اينجا گذاشتي , چون آدماي بي جنبه خيلي زياد شدن و خيلي از دوستان ممكنه كه ضرر سنگيني براي اين شوخي هامتحمل بشن.
شما و بقيه دوستان هم ناراحت نباشيد ,
احتياجي هم نيست كه سيم كارتتون رو بفروشيننوشته شده توسط شیدا
نوشته شده توسط 30naa
چون مسئولان مخابرات اعلام كردن كه : با ارائه سند سيم كارت در مراكز مخابرات و اعلام عدم اطلاع از اين سيستم هزينه اي در قبض شما منظور نخواهد شد.نوشته شده توسط _LOVE_CODER_
![]()
موفق باشيد.
سلام
من 99 درصد شك ندارم كه اين كار از طرف عده اي مردم آزار انجام شده است. فكر نمي كنم سازمان بهزيستي چنين كاري انجام داده باشد.
ويرايش بعد از چند دقيقه:
همين الان يه خبر جالب از تلويزيون شنيدم كه معاون سازمان بهزيستي اعلام كرد.
گفت كساني كه بدون اطلاع اين اس ام اس را فرستاده اند مي توانند با همان شماره و اين بار با فرستادن عدد 7 اس ام اس قبلي را كنسل كنند تا مبلغ مذكور از فيششان كم نشود.
فقط من مي ترسم اين هم يه كلك باشه كه اين بار با زدن عدد 7 ، يك مبلغ 700 هزار توماني روي قبض موبايلتان بيايد!!!![]()
(البته اين آخري شوخي بود)
منم دير فهميدم 1000 تومن رفت تو پاچم
خيالتون راحت شد !!!
حالا با ارسال عدد 7 به همون شماره 200011 ميتونيد همه ارساليهاي قبليتون رو پاك كنيد تا پولي روي قبض شما نياد .
ولي دور از انصافه اگر بعد از ارسال عدد 7 عدد 1 رو هم ارسال نكنيد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)