مدیر محترم لطفا قفل کنند .
این تاپیک جاش اینجا نبود . باید توی بخش اصلی میزدند
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
مدیر محترم لطفا قفل کنند .
این تاپیک جاش اینجا نبود . باید توی بخش اصلی میزدند
چرا بيخودي شلوغش ميكني !!!
فوقش منتقلش ميكنن ديگه ...
اين همه زحمت كشيده...
یعنی چی که منتقلش میکنن؟ ممنون...![]()
معمولا بازي هايي كه هنوز عرضه نشده تو اين بخش تاپيكشو ميزن...
شما بايد توي بخش بازي هاي كامپيوتري تاپيك ميزدي چون بازي عرضه شده !!!
حالا مديرا ميتونن تاپيك شمارو به اون بخش منتقل كنن ...
البته اگه قفلش نكنن !!!
این بازی از نظر استراتژیک حمله از بقیه بازی های استراتژیک دیگه سر است. تو بقیه بازی های دیگر حجم سپاه مهمه ولی تو این بازی استراتژیک بسیار مهمتره.
به نظر میاد اکثرا مطالب کپی باشه و برای مطالب کپی طبق قانون نباید تاپیک زد . اونم اینجا !
من خیلی این بازی رو دوست دارم یه بازی استراتژیک واقعی و یکمی هم سخت اگر استراتژیک کار نباشین از این بازی خوشتون نمیاد و ممکنه براتون سخت باشه، نسخه جدید این بازی هم بعد از حدود 4 سال از نسخه اصلی، Rome : Total War تا 1-2 ماه دیگه عرضه می شه که خیلی هم پیشرفت کرده حتما می دونید که نامشم Empire : Total War هست و دیگه اون پیشبند Rome رو نداره چون بازی به قرن 18 رفته و تفنگ و توپ و نبردهای دریایی و نژاد های جدید در بازی اضافه شده و گرافیک و جزئیات بازی فوق العاده پیشرفت کرده و بدون شک خیلی سنگینم شده چون نبردهای این بازی در محیط خیلی بازیه و جزئیات زیاد هم داره کلا در نبردها گرافیک خیلی سنگینی داشت از اولم. منتظر یه بازی عالی باید باشین ببنیم این Empire : Total War تاپیک نداره اگر نداره بهتره همین تاپیک رو نامش رو به Empire : Total War تغییر بدین.
یه عکس بزرگ میزارم شرمنده میدونم سنگینه، فقط میخوام جزئیات رو ببنید این اسکرین ها از داخل بازی هست ببنید فوق العادست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milky way; 16-01-2009 at 20:50.
من خودم یک بازی در همین سبک دارم که فکر کنم بعضی ها شنیده باشند(Imperial Glory). این بازی محصول شرکت Pyro و Eidos میباشد. این بازی مربوط به زمان ناپلئون برمیگرده. این بازی هم یکی از بازی های مورد علاقه من بود ولی تعداد امپراطوری های آن تنها پنج تا است که عبارتند از:
1. بریتانیای کبیر (Great Britian)
2. فرانسه (France)
3. اتریش (Austria)
4. پروس (Peruss)
5. روسیه تزاری (Russia)
اینم چندتا Wallpaper و عکس:
با تشکر از همگی...
همانطور که دوست عزیزمون گفت این بازی برای کسانی هستند که از استراتژی سر در میاورند. در این بازی بدون استراتژی کاری نمیتوان پیش برد و زود با شکست مواجه خواهد شد.
ریزه کاری
در قسمت مرحله بازی سربازان با توجه به نبردهایی که در آن شرکت کرده اند حرفه ای و خبره میشوند و تاکتیک های بهتری را اجرا میکنند.
کمانداران پیاده به راحتی توسط سواره ها در هم میشکنند.
هنگامی که نیروهای شما در حال فرار (عقب نشینی) هستند میتوانید بوسیله گزینه ای که فقط برای نیروهی همراه جنرال (Generals Guard) موجود است میتوان آنها را برگردانید.(Set Rally Troop) این گزینه یک علامت شیپور است که با زدن آن صدای شیپور شنیده شده و نیروها برمیگردند.
فیل ها ممکن است دیوانه و کنترل خود را در طی نبرد از دست دهند.
هنگامی که در قسمت مراحل یکی از شهرهای شما دچار بیماری های خطرناک و شیوع دار (Dead Stalks Land) میشود. نباید نیروهای خود را از شهر خارج نکرده یا وارد آن شهر نکنید.
از دست دادن جنرال (فرمانده) در این بازی میتونه بزرگترین شکست باشد. بهمین دلیل محافظت از جنرال امری بسیار ضروری میباشد. همیشه یک گروه برای محافظت از جنرال خود در بازی در نظر بگیرید. زیرا از دست دادن جنرال باعث تضعیف روحیه دیگر سربازان میشود.
The Hous of Scipii
اینم یک عکس واقعی از سواره های ایران باستان:
Cataphract
همچنین در قسمت مراحل میتوانید از دیپلمات خود که نعی پیک میباشد با دیگر امپراطوری ها و کشورها ارتباط برقرار کنید، مثلا می توانید یک پیمان تجاری منعقد کنید یا ...
![]()
این بازی تمامی هم داره من نصف اروپا را گرفتم ولی آخرش کنترل شهر ها از دستم خارج شده بود.
سلام
چیجوری میشه بازی رو مرحله ای طی کرد ؟
من هر موقع میخوام مرحله ای برم یه صفحه کوچولو موچولو میاد با چند تا آدمک !!
باید دقیقا کجا برم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)