سلام
اول بگم که تمام عواقب این کار چه دنیوی وچه اخروی با خودت میباشد
برای مادر برد گیگا بایت :1 Cd درایور از 1 مدل دیگه ترجیحا با 1 نوع دیگه بایوس وچیپ ست .
سلام
اول بگم که تمام عواقب این کار چه دنیوی وچه اخروی با خودت میباشد
برای مادر برد گیگا بایت :1 Cd درایور از 1 مدل دیگه ترجیحا با 1 نوع دیگه بایوس وچیپ ست .
سلام روياي تلخ جان
نارحت نشو من يه كاري مي خوام بكنم كه بسوزه
آويزون جان
متوجه حرفت نشدم
ممنون
باي
برو به سايت سازنده مادر بوردت و يك مدل بايوس رو انتخاب كن بعد با نرم افزاري كه براي ارتقا بايوس هست كه داخل سي دي ماردبوردت وجود داره بايوس جديد رو روي مادربورت نصب كن همين !
عواقب اخروي و دنيويش هم پاي خودت هست من فقط نظرم رو گفتم
خدا ما رو ببخشه![]()
سلام لاو كدر جان
حالا اي كه الان گفتي يعني چه؟؟؟
مگه من مي خوام ارتقاش بدم يا شركت سازنده مرض داره برنامه ي سوختن مادربرد رو به همه بده تا بسوزونند و خودش رو تو دردسر بندازه؟؟؟
يكم بيشتر توضيح بده كه اين مادربرد رو مي سوزونه يا باعث سازگاري با بقيه ي قطعات مي شه؟؟؟
ممنون
باي
آقا یه ویروس بنداز به جونش (فقط نگو اسم ویروس که یادم رفته).
سلام مصطفي جان
بي زحمت اسم ويروس از يه جايي گير بيار تا هر وقت كه شده حداكثر يك ماه وقت دارم از دوستان خواهش مي كنم به دادم برسند
كسي هر چيزي داره كه مادربرد رو مي سوزنه و تست نشده به من بگه تا من رو كامپيوترم تستش كنم
ممنون
باي
شما بایوس مربوط به مادربرد دیگه ای رو بگیر
بعد اونرو بریز تو فلاپی برو تو گزینه ای که همون جاهای ست آپ بایوس هم هست. بعد برو و بایوس اشتباه رو آپدیت کن
ردیف میشه
اي يعني ايكه (كلهم بررهاي شديم رفت)سلام لاو كدر جان
حالا اي كه الان گفتي يعني چه؟؟؟
مگه من مي خوام ارتقاش بدم يا شركت سازنده مرض داره برنامه ي سوختن مادربرد رو به همه بده تا بسوزونند و خودش رو تو دردسر بندازه؟؟؟
يكم بيشتر توضيح بده كه اين مادربرد رو مي سوزونه يا باعث سازگاري با بقيه ي قطعات مي شه؟؟؟
ممنون
بايشما بايوس يك نوع ديگه مادر بورد رو رو سيستمت نصب كن
افتاد !
سلام لاو كدر جان
بازم نيفتاد بي زحمت يه ويروسي يه برنامه اي يه ترفندي يه چيزي معرفي كنيد تا كارم با يه كليك كردن راه بيفته
حالا وقتي لازم نداشتم اين همه معرفي شده بود حالا كه لازم دارم هيچي كه هيچي
ممنون
باي
سلام ولی زاده جان
شما این فایل رو دانلود کن و روی یک فلاپی بریز
سیستمت رو با اون بوت کن"حالا هر جوری که شد بایوست رو به این آپدیت کن"
لینک فایل:
ردیف ردیفهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه مادربرد دیدی ندیدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)