دوستان ممنون از راهنماييتون
اما مي خواستم بدونم هيچ ابزار مناسبي حدود قيمت 300 تومان براي خواندن pdf وجود نداره ؟
حالا برام اهميتي نداره PDA باشه يا گوشي موبايل باشه و يا pdf reader . ممنون![]()
دوستان ممنون از راهنماييتون
اما مي خواستم بدونم هيچ ابزار مناسبي حدود قيمت 300 تومان براي خواندن pdf وجود نداره ؟
حالا برام اهميتي نداره PDA باشه يا گوشي موبايل باشه و يا pdf reader . ممنون![]()
راستي نظرتون درباره psp چيه ؟
و ارزون ترين psp ايي كه براي خواندن pdf مناسبه چند ميشه ؟
و چيزي كه فراموش كردم بگم اينه كه من روزي نهايتا نيم تا يك ساعت نمي خوام مطالعه داشته باشم . اون tch viva خوب نبود براي اينكار ؟
قبلا گفتم که برای خوندن pdf اولا رزولیشن باید بالا باشه ثانیا صفحه بزرگ باشه .
Dell Axim X51v :
یه ppc که سیم کارت نمیخوره(موبایل نیست) ولی صفحه 3.8 اینچی با رزولیشن 640*480 و cpu 624MHz . قیمتش هم 380 دلاره ولی نمیدونم توایران هست یا نه.
چند جای دیگه هم گفتم:
" اما psp : فرضا ساپورت هم کنه رزولیشنش 272 * 480 هست.من تا 1 ماه پیش یه ppc داشتم که 240 * 320 بود
؛ وقتی میخواستی pdf بخونی سرسام میگرفتی!
چون علاوه بر بالا و پایین کردن مرتب صفحه فقط نصف هر خط رو نشون میداد و تو هرخط باید یه بار چپ و راست میکردی و اصلا به خاطر همین فروختمش! "
" لپتاپ های سری ASUS EEE PC هم بد نیست.
مثلا مدل 701 که راحت تو پاساژ پایتخت پیدا میشه(390 تومن) :
مانیتور 7 اینچ (800*600)
4 گیگ هارد ssd که در حال روشن بودن میشه باهاش دست رشته بازی کرد(ضد شک)!!!
CPU CELERON 900Mhz
ram 512m-1gig
وزن 900 گرم!!!
باتری 3.5 ساعت
اندازه: دقیقا نصف کاغذ A4
وایرلس و لن هم داره ولی BLUETOUTH نداره "
البته قیمت eee 701 پایین اومده( یه آگی دیدم 320 تومن)
Last edited by farzadsw; 15-01-2009 at 19:23.
ممنون از راهنماييتون ولي راستش خجالت ميكشم يه لپ تاپ ديگه بخرم . آخه همين چند وقت پيش يه sony vaio fw 12 G/B گرفتم به قيمت 1650 . اگه اصلا يكي از كارهايي كه مجبورم مي كرد لپ تاپ بگيرم همين خواندن pdf بود اما ديدم آنجا ها نمي تونم از لپ تاپ استفاده كنم به هزار يك دليل ...
حالا مگه ريزوليشن اين htc viva چنده ؟
![]()
رزولیشنش 320*240 هست و البته cpu 200 که بازم زمان رندر کردن صفحه رو بیشتر میکنه.
اینجارو هم ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)