چشم! ممنون از راهنماییت
چشم! ممنون از راهنماییت
سلام ، من هم بهش برخوردم
اگه منظورت اونیه که یک فایل به نام Remove.exe کنار خودش میسازه ، یه کار میگم انجام بده ، از کار میفته تقریبا
این ویروس یه پروسس فعال میکنه به نام : Remove.exe و هر باز که از توی Task Mgr ببندیش دوباره باز میشه
این کار ها رو بکن :
1 از توی Task Mgr و در قسمت پروسس ، روی Remov.exe کلیک راست کن و روEnd Procces Tree رو بزن که دیگه باز نشه
2 : سوپر هایدن سیستم رو باز کن و برو به این مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data اونجا میتونی هر دوی اون فایل های Autorun.inf و Remove.exe رو ببینی ،
3 : Remove.exe رو پاک کم و به جاش یک فایل بساز با همون اسم و همون پسوند : مثلا یک فایل Text بساز و اسمش رو بزار Remove و پسوندش رو هم عوض کن ( باید نشون دادن پسوند رو باز کنی ) و بزار .exe
4 : اگه تونستی همین کار رو هم با Autorin.inf بکن ( یا اینکه از حالت Read Only خارجش کن تا بتونی داخلش رو به هم بریزی )
.
من همین کارو کردم ، هم در اون مسیر ، هم در فلش مموری
البته این ویروس رو NOD32 واسه من شناخت ، اما چون توی Systsme Valume Information درایو D میره ، نتونست پاکش کنه
در ضمن ، این ویروس واسه من کار خاصی نمیکنه ، فقط نمیتونم فلش رو قطع کنم ( همیشه اشغال میشه )
امیدوارم کمکی بوده باشه
من ضد ويروس Nod32 busines edition رو كه خيلي پيشرفته تر از نود معمولي هست رو نصب كردم و از طريق اينترنت هم آپديتش كردم.... دخل اين ويروس رو آورد.
منم دچار اين ويروس شده بودم و از تمام راهنمايي هاتون ممنونم.
ولي ميشه يه نفر بگه اين ويروس چيكار ميكنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)