فکر میکنم با هم بودیممن تجربشو دارم بماند چی شد ولی خودش بی خیال شد رفت شروع کرد به یاد گرفتن php
تو تاپیک ازتباط با دریم ویور(یا یه چیز تو این مایه ها) که یه تاپیک چند صفجه ای شد!
فکر میکنم با هم بودیممن تجربشو دارم بماند چی شد ولی خودش بی خیال شد رفت شروع کرد به یاد گرفتن php
تو تاپیک ازتباط با دریم ویور(یا یه چیز تو این مایه ها) که یه تاپیک چند صفجه ای شد!
آقا چرا قول الكي ميدي ؟ ولي الان مي نويسم .
منظورت راه رفتن بود ؟فکر میکنم منظورش طرد بود!
من هم موافقم کسی که راه رقتن بلد نیست نمیشه بهش دویدین یاد داد
پس باید بیخیال بشه و بسپره به کس دیگه ای
چون این وسط خیلی چیزای دیگه ای هست که باید بدونه اونوقت عذاب میشکه و میگه کاش این کار رو قبول نمیکردم![]()
![]()
اين در يك صفحه html :
بقيه اش هم MAXXX مي فرستدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by jandedy; 12-01-2009 at 11:28.
تموم نشد . اينارو بايد توي فايل Add.php ذخيره كني .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از شما دوست عزیز
من ایمیلمو کجا باید بنویسم که مشخصات به اون ایمیل فرستاده بشه؟
ایمیل یاهو باشه بهتره یا جی میل؟
درضمن یک سوال دیگه هم داشتم، برای من پایین پستها گزینه تشکر وجود نداره که بتونم از پستها تشکر کنم!!! باید چیکار کنم؟
بايد يك تغييراتي بكنه . كد هاي فايل add.php رو اينجوري بكن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
jandedy جان ازت یه خواهش دارم اینه که اینها رو در فایل txt بزار یا اینکه برای نقل قول خلاصه کد چند خطش رو بگیر بزار یا آدرس پست
ممنون![]()
خوب اينطوري كلي وقت مي بره !!!!!!!!
تایید میشهسلام
jandedy جان ازت یه خواهش دارم اینه که اینها رو در فایل txt بزار یا اینکه برای نقل قول خلاصه کد چند خطش رو بگیر بزار یا آدرس پست
ممنون![]()
خوب دیگه یکم باید وقت بزاری دیگهخوب اينطوري كلي وقت مي بره !!!!!!!!
اینجوری که شما کد میزاری طول صفحات خیلی زیاد میشه
و دوستمون هم که نقل قول میکنه نباید تمام کد رو بزاره تو نقل قول! چند خط هم افاقه میکنه
واسه همین میگفتیم طرف بیخیال بشه چون اگه بلد بود میگفتی فلان جار اینجوری باید بشه خودش دستش میومد ودیگه نیاز نبود کد کامل صفحه رو فرار داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)