تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: چگونگی permission دادن به یوزرها تو شبکه workgroup ?

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من دوباره برگشتم
    خوب من شبکه رو دوباره از اول راه اندازی کردم و از اول IP ها رو ست کردم و دوتا سیستم رو شبکه کردم یه مشکلی که من مواجه شدم این بود که :
    تو سیستم 1 من IP سیستم 2 رو تایپ کرد و اون باکس لاگین باز شد و بدون هیچ مشکلی لوگین شدم .
    ولی وقتی تو سیستم 2 ؛ IP سیستم 1 رو تایپ میکنم تا لوگین بشم . اون باکس لوگین که باز میشه قسمت user name غیر فعال هست و من نمیتونم یوزر رو عوض کنم و با همین یوزر هم وقتی pass رو وارد میکنم لوگین نمیشه .

در این مورد چیزی میدونید که مشکل چیه ؟
    یعنی ارتباط من یکطرفه هست .( هردو یوزر هم شرایط یکسانی دارن )
    با تشکر
    Last edited by extreme2006gh; 14-01-2009 at 21:51.

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام من دوباره برگشتم
    خوب من شبکه رو دوباره از اول راه اندازی کردم و از اول IP ها رو ست کردم و دوتا سیستم رو شبکه کردم یه مشکلی که من مواجه شدم این بود که :
    تو سیستم 1 من IP سیستم 2 رو تایپ کرد و اون باکس لاگین باز شد و بدون هیچ مشکلی لوگین شدم .
    ولی وقتی تو سیستم 2 ؛ IP سیستم 1 رو تایپ میکنم تا لوگین بشم . اون باکس لوگین که باز میشه قسمت user name غیر فعال هست و من نمیتونم یوزر رو عوض کنم و با همین یوزر هم وقتی pass رو وارد میکنم لوگین نمیشه .

در این مورد چیزی میدونید که مشکل چیه ؟
    یعنی ارتباط من یکطرفه هست .( هردو یوزر هم شرایط یکسانی دارن )
    با تشکر
    رو سیستم شماره 1 شما یوزر Guest رو فعال کردین، و هر وقت میخوان بصورت ریموت به این کامپیوتر کانکت شید شمارو به عنوان یه کاربر Anonymous میشناسه و برای همین این مشکل پیش میاد. وارد بخش Users بشید و کاربر Guest رو از حالت Enabled در بیارین، یعنی بعد از properties گرفتن باید تیک Account is disabled رو بزنید.

بعد از اینکار باید یه علامت قرمز رنگ روی Guest بیفته:

3. 5 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه دوست من
    این چیزی که شما گفتی نبود . هر دو یوزر guest ‌تو هر دو سیستم disable هستند و من اصلا تنظیمات پیش فرض یوزرها و کلا ویندوز ها رو بعد از نصب تغییر ندادم . هردو ویندوز هم یکی هستند و نمیدونم واقعا چرا اینطوری اند .
    چیز دیگه ای به ذهنت میرسه؟
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

من از روی شکلی که گذاشتین چنین حدسی زدم، چون در فیلد User name دقت کنید نوشته شده: SP3/Guest.

دوست عزیزم روی کامپیوتر SP3 چک کنید که حتما تیک Use simple file sharing رو برداشته باشید.

از کنترل پنل و بخش Folder Options، و تب View تیک در لیست گزینه های Advanced Settings یعنی آخزین گزینه: Use simple file sharing رو بردارید. بصورت پیش فرض این گزینه در ویندوز فعال هستش.

کلا برای اینکه موقع کانکت شدن به کامپیوترها دیگه باکس لاگین براتون باز نشه روی هر دو تا کامپیوتر دو یوزر با username و password یکسان create کنید. مثلا داخل کامپیوتر SP3 خودتون یوزر ali با پسورد 123 رو ایجاد کنید و روی سیستم دیگه تون هم همین یوزر رو بسازید و با اون بالا بیاید تا موقع کانکت شدن به SP3 ازتون username/password نخواد.
    Last edited by paranoid_android; 16-01-2009 at 17:29.

6. 4 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باسلام خدمت دوست عزیز paranoid_android و با تشکر از راهنمایی های شما
    مشکل بنده با راهنمایی که کردی حل شد .
    Last edited by extreme2006gh; 20-01-2009 at 21:09.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه مشکل دیگه که من دارم به این صورت هست که من روی یه سیستم دو تا یوزر دارم یکی عضو admin و دیگری عضو users و یا هر گروه دیگه حالا فرض کنیم میخوام اون یوزری که عضو users ‌هست رو از دسترسی به یه درایو محروم کنم .
    کاری که من میکنم به این صورت هست که از طریق یوزر admin روی درایوی که میخوام دسترسی اش رو محدود کنم وارد security میشم و طبق شکل زیر برای group users همه گزینه های رو deny میکنم

اما مشکلی که پیش میاد اینه که خود یوزر ادمین هم از دسترسی به درایو محروم میشه و و قتی میخوام وارد بشم با ارور
    Access in denied مواجه میشم
    میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟

البته این رو هم بگم که یوزر ادمین من عضو Users نیست تا policy های تعریف شده برای گروه یوزر برای اون هم اعمال بشه . تعجب من هم در همین هست .
    Last edited by extreme2006gh; 20-01-2009 at 21:39.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

در مورد دادن پرمیژن Deny خیلی باید محتاط باشید. پرمیژن Deny همیشه مقدم بر پرمیژن Allow هستش. وقتی پرمیژن Deny رو به گروه Users اعمال می کنید هم به تمام یوزرها اعمال میشه و هم Administrators. چون ادمین هم خودش یه یوزره و پرمیژن Full Control ای که Allow هستش رو خنثی میکنه.

حالا برای حل مشکلتون، بعد از رفتن به تب Security درایو از Properties پرمیژن های Deny برای گروه Users رو بردارین و به حالت اول برگردونید تا بتونید وارد درایو بشید.

بعد از تب Advanced به تب Owner برید و از قسمت پایین تیک Replace owner on suncontainers and obkects رو بزنید. اگه این تیک رو نزنید نمیتونید وارد فولدرهای داخل درایو بشید.

همینطور از Advanced وارد تب Permissions بشید و پایین تیک Replace permissions entries... رو بزنید تا پرمیژن های درایو به کل محتویات داخلش هم اعمال بشه.

نکته مهم:

بجای اینکه پرمیژن های Deny رو به گروه Users اعمال کنید یه گروهی مثلا به اسم Blocked Users بسازین و یوزرهای مورد نظرتون رو داخلشون Add کنید و بعد پرمیژن های Deny رو روشون اعمال کنین. هیچ وقت Deny رو به گروه هایی مثل Users و Administrators اعمال نکنید.
    Last edited by paranoid_android; 21-01-2009 at 22:59.

10. 6 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    CD ROM

پيش فرض

كاش ميشد بيشتر از تشكر هم كاري كرد

12. این کاربر از ADuser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد دادن پرمیژن Deny خیلی باید محتاط باشید. پرمیژن Deny همیشه مقدم بر پرمیژن Allow هستش. وقتی پرمیژن Deny رو به گروه Users اعمال می کنید هم به تمام یوزرها اعمال میشه و هم Administrators. چون ادمین هم خودش یه یوزره و پرمیژن Full Control ای که Allow هستش رو خنثی میکنه.

حالا برای حل مشکلتون، بعد از رفتن به تب Security درایو از Properties پرمیژن های Deny برای گروه Users رو بردارین و به حالت اول برگردونید تا بتونید وارد درایو بشید.

بعد از تب Advanced به تب Owner برید و از قسمت پایین تیک Replace owner on suncontainers and obkects رو بزنید. اگه این تیک رو نزنید نمیتونید وارد فولدرهای داخل درایو بشید.

همینطور از Advanced وارد تب Permissions بشید و پایین تیک Replace permissions entries... رو بزنید تا پرمیژن های درایو به کل محتویات داخلش هم اعمال بشه.

نکته مهم:

بجای اینکه پرمیژن های Deny رو به گروه Users اعمال کنید یه گروهی مثلا به اسم Blocked Users بسازین و یوزرهای مورد نظرتون رو داخلشون Add کنید و بعد پرمیژن های Deny رو روشون اعمال کنین. هیچ وقت Deny رو به گروه هایی مثل Users و Administrators اعمال نکنید.
    سلام دوست عزیز
    من بعد از ایجاد این تغییرات مشکلی که برام بوجود اومده به این صورت هست که کلیه نرم افزارهای نصب شده در درایو c برای همه یوزرهام اجرا نمیشه و در ضمن یوزرها هم میتونن به درایو دسترسی داشته باشند .
    لطفا بگید که مشکل من کجاست و مراحل برگشت به حالت قبل چطوری است ؟

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من یه سوال در مورد ویندوز ویستا (home premium)
    من یه لپ تاپ دارم که ویندوزش ویستاست.وقتی که تو محل کارم به شبکه وصل مصل میشم دسترسی به انترنت دارم ولی وقتی خونه وصل می شم پیغام unidentified network میده
    لازم که بگم محل کارم و خونه با wireless به هم لینک هستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •